TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 19:28

Pikeman,azi am aflat si io ca amicul nostru a plecat la Italia,tocmai acuma cind au inceput sallaii aia peste 3kg.Poti sa-i spui... :lol:

Eu nu i-as zice chiar ambitie,da daca tot ma distrez,de ce nu...poate se da si el pe brazda.

Si apoi, iti dai seama cum prindea Adelin asta vara somni,si clona facea poze cu ei :lol: :lol: :lol:

Cu bibanii trebuie sa mai pescuiesc dar la acel amical ,n-am avut motor,si setarile mele erau pe somni nu pe bibani cit palma...Am dat la visle de mi-au sarit ochii.Am cautat la apa mica,dar bibanii nu erau acolo.Si cind i-am gasit mai era o ora si ceva de concurs...Am vislit mai mult decit am pescuit...Oricum ,pe Taut daca organiza Liga concurs de biban sau clean va garantez ca s-ar fi prins mult mai bine decit la Minjesti.Pe lac nu este decit biban si clean.Nu te deranjeaza stiuca sa-ti taie cind ti-e lumea mai draga..Va spun eu,Tautul ar fi o excelenta pista de concurs.Are locuri cu apa de 8m,caderi ,praguri,albia veche,intinsura cu apa mica...Foarte fain barajul..

Revenind la amicul Gerula,daca mi-a citit articolele si compara cu ce a scris Adelin ,nu se poate sa nu vada ,ca este ziarist,nu,ca avem stiluri diferite de scris,expresii diferite .Da la unu fara sinapse ,la care informatia circula prea repede,atit de repede ca se amesteca,confuzia este o stare de spirit... :lol: :lol: permanent prezenta... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 19:43

Si inca ceva Pikeman,clona neclona,iti spun ca ma uraste mai mult decit pe Adelin :lol: M-a numit cu patos ,"cea mai penibila clona atuturor forumurilor""Distinctie" mai inalta nu puteam visa sa primesc vreodata :lol: :lol:

Acuma ,insa a facut lumina in cazul R.A.F.-codul de pilaf,si se uita in oglinda asa,din profil ,auto elogiindu-se:ziaristul terminator,numaratorul de gropi din asfalt,descoperitorul afacerilor murdare din domeniul drumurilor publice,cel care a gasit lipsa numarului din pilaf,adica R.A.F.,si acum urmeaza viziunea deformata asupra Ligii.Nu conteaza ca nea Fane s-a folosit de el ,momindu-l cu ceva functie prin viitoarea federatie,si vaz ca nici superprietenii lui nu-l prea mai cauta...

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Oct 2010, 19:49

Probabil s-au lepadat si superprietenii de el ca nu prea le folosea la imagine asocierea cu Claponul. Si-or fi dat si ei seama ca nu vor scoate cu nebunu' forumul din lancezeala, ci vor obtine taman efectul contrariu. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 20:02

Bre sinapsoidule,zici tu zici de grupari,anexe si mai stiu eu ce iti trece tie prin cap,da nu la oricine scrie Cabelas pe tricou.Sa ai sponsor Cabelas eu zic ca ii ceva,nu?A, era sa uit tu, il ai sponsor pe nea Fane cu hidoelectrica.Deci formula cistigatoare:cari roaba cu balastru -ai sponsorizare.Diiii cu roaba, :lol: :lol: sa vina sponsorizarea... :lol: :lol:

.

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 14 Oct 2010, 20:57

hai, sa-mi bag.... de 3(x) pagini nu am mai vazut cuplul de aur, alfa si omega pescuitului, Scyla si Caribda, maharajahii forumurilor...
Patira ceva?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 21:13

:shock:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 22:21

semlecangheorghe scrie::shock:
zice de bajetii de pe 3xforum :lol:

ideea cu R.A.F. ala e ca - cu sau fara el LRS e in legalitate, drept urmare e ca si cum ai castiga Cupa Romaniei la fotbal si nu te-a mentionat UEFA la ei pe site :lol: numa unu ca Fane Fenta ar fi putut debita ca LRS e in ilegalitate din cauza la chestia aia, si avand in vedere cati bani s-au rulat din conturile cluburilor , sponsorilor catre LRS si mai apoi de la LRS catre sponsorizarile loturilor mi clar ca e masluita treaba la banca :lol: :lol: :lol: , intelegi tu, si bineinteles ca si notarii si firma de contabilitate cu care lucreaza liga e masluita, defapt sigur nici aia nu au R.A.F. nici banca nu are :lol: :lol: :lol:

dar iata, ce se intampla, Fane Fenta are Federatie R.A.F.-uita dar nu are bani, Hidroelectrica nu sponsorizeaza o Federatie care are numar la R.A.F. motivul ? :lol: nu stiu unde se puna numarul ala de R.A.F. cand fac tranzactia pentru ca nu apare pe formular :lol: si de vro 2 luni tot il intreaba pe Fane Fenta de ce le-au dat numaru ala , ca e ceva in neregula cu el si sigur Federatia e o Facatura la Factura :lol: :lol: :lol:

asa ca s-au decis, si au zis, Fane, noi iti dam banii dar facem contract pe persoana fizica de prestari servicii, ai aci o roaba, muti balastu si noi iti trimetem banii :lol: :lol: :lol:

P.S. orgoliu Gerulian ii zice sa nu intrebe o persoana din domeniu asa ca el cauta pe net documente care atesta ilegalitatea ligii si le interpreteaza, si tot asa cred ca nu merge nici la doctor, daca il doare un dejet scrie pe gugal "medicament durere deget" si apoi se duce la farmacie ...

si daca vede un film pe youtube, fie el si facatura il ia de bun si baga la el pe site, iote cum ia foc bateria :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2010, 22:43

Dsignxxx scrie: alfa si omega pescuitului, Scyla si Caribda, maharajahii forumurilor...
Patira ceva?

In timp ce ma gandeam la proverbul Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia , am zis ca e mai bine sa te ignor , dar totusi am zis sa nu te culci cu sufletul plin de framantari despre niste persoane care nu te-au bagat nici macar o data in seama . De insulte nu mai zic , ca oricum n-ai tu treaba cu iele .
Asadar si prin urmare , nu patira nimic , doar ca ie ocupati cu altele , mult mai interesante decat zgandaritul ca.ca.tu.lui in raspantie de drum ... acu' esti lamuit?

Hai pa .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 22:54

Indian Larry scrie:
Dsignxxx scrie: alfa si omega pescuitului, Scyla si Caribda, maharajahii forumurilor...
Patira ceva?
Asadar si prin urmare , nu patira nimic , doar ca ie ocupati cu altele , mult mai interesante decat zgandaritul ca.ca.tu.lui in raspantie de drum ... acu' esti lamuit?

Hai pa .
:lol: :lol: :lol: super tare, pun pariu ca sti ca "hai pa" = dute dracu" la olteni :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2010, 23:46

Nu stiam. Oricum ,eu n-am zis-o in sensul ala . :wink:

Închis