Eu nu i-as zice chiar ambitie,da daca tot ma distrez,de ce nu...poate se da si el pe brazda.
Si apoi, iti dai seama cum prindea Adelin asta vara somni,si clona facea poze cu ei

Cu bibanii trebuie sa mai pescuiesc dar la acel amical ,n-am avut motor,si setarile mele erau pe somni nu pe bibani cit palma...Am dat la visle de mi-au sarit ochii.Am cautat la apa mica,dar bibanii nu erau acolo.Si cind i-am gasit mai era o ora si ceva de concurs...Am vislit mai mult decit am pescuit...Oricum ,pe Taut daca organiza Liga concurs de biban sau clean va garantez ca s-ar fi prins mult mai bine decit la Minjesti.Pe lac nu este decit biban si clean.Nu te deranjeaza stiuca sa-ti taie cind ti-e lumea mai draga..Va spun eu,Tautul ar fi o excelenta pista de concurs.Are locuri cu apa de 8m,caderi ,praguri,albia veche,intinsura cu apa mica...Foarte fain barajul..
Revenind la amicul Gerula,daca mi-a citit articolele si compara cu ce a scris Adelin ,nu se poate sa nu vada ,ca este ziarist,nu,ca avem stiluri diferite de scris,expresii diferite .Da la unu fara sinapse ,la care informatia circula prea repede,atit de repede ca se amesteca,confuzia este o stare de spirit...