TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 12:02

georgica a scris:
am citit cam tot ce s-a scris vreodata de si despre gerula
Daca ma uit bine la data ta de inregistrare, nu ai avut cum sa citesti tot..Ai aparut exact cand era " circul" cel mai mare, nu ai vorbit pe aici deloc si vii dintr-o data sa zici ca esti fan nr 2...Hmmm...da de gandit. E pe moarte fan nr:1 ...cumva? georgica?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Oct 2010, 12:06

Nu prea cred ca e si Fane. El a cam disparut la fund in ultima vreme, fugarit de stationaristii pagubiti. Doara in anii astia de mancat kk pe net a invatat lectia: sta o vreme la ascunzis, cat sa mai uite lumea, apoi iese iar in public sa se erijeze in lider al pescarilor.
Nu va amintiti episodul factura cand, punandu-si in balanta onarea pe de o parte si cei 1.000 lei pe cealalta, a ales banii. A stat vreo luna la fund si dupa aia a reaparut cu obrazul curat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 12:11

CIne cunoaste stilul lui gerules, il recunoaste si pe fan..
Tristian, inca nu ai postat cand compuneam eu :) ...acum asta e , banuielile implica si presupunera posesiei xilofonului, deci e magulitor ;)

........georgica..georgica.
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 12:39

ULK scrie:georgica a scris:
am citit cam tot ce s-a scris vreodata de si despre gerula
Daca ma uit bine la data ta de inregistrare, nu ai avut cum sa citesti tot..Ai aparut exact cand era " circul" cel mai mare, nu ai vorbit pe aici deloc si vii dintr-o data sa zici ca esti fan nr 2...Hmmm...da de gandit. E pe moarte fan nr:1 ...cumva? georgica?
:lol: :lol: :lol: citesc de cativa ani buni forumul asta, pentru ca nici o data nu termini de invatat, mai ales in materie de pescuit. trebuie insa sa recunosc ca "lupta" - fermecatu vs. restu lumii a fost unul din motivele care m-au determinat sa-mi fac un account aici :lol: :lol: :lol:
omu oricum e vedeta, un fel de "gei ar iuing" al forumurilor de pescuit :lol: :lol: :lol: toti pescarii cu acces la internet pe care-i cunosc stiu de gerula si cei fara internet stiu de el din auzite... asta e, cred ca in fiecare din noi pandeste o tzatza mahalagioaica, mai mica sau mai mare... :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 12:48

Vedeta , in viziunea ta, poate. O sa ai ocazia acum , sa te vezi mentionat de idolul tau, pe OTV.info...deci poti sa faci cont acolo...daca te-ai inregistrat aici doar pentru el..
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 12:58

ULK scrie:O sa ai ocazia acum , sa te vezi mentionat de idolul tau, pe OTV.info
mmmda... posibil :shock: am sa incerc totusi sa ma scot din discutia asta, care defapt nu ma priveste si va urez toate cele bune, fire intinse, **** pe bete samd. keep on rockin!

8)

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 15 Oct 2010, 13:37

georgica scrie:...mmmda... posibil :shock: am sa incerc totusi sa ma scot din discutia asta, care defapt nu ma priveste si va urez toate cele bune, fire intinse, **** pe bete samd. keep on rockin!

8)
Adica, de fapt, te distrezi fara sa platesti bilet... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 14:46

Mincal-ar tata de geniu dacoget ,cum ii fuge lui mintea de repede ,cu viteza unei tornade alearga informatia pe la el prin creier,de scintei ies nu alta.Ce ne-am face fara Gerula??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 14:50

Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Oct 2010, 14:52

@ULK
Ioi bazeg'!... Si daca tu esti o clona insemna ca suntem aceeasi persoana si deci, jumatate din xilofon e al tau :x Hmmm.... :twisted: :idea: bai nea' Fan Gerula, vezi ce zici tu pe-acolo ca-ti cer despagubiri juma' de xilofon ca sa pot sa beau niste beri cu ULK si sa-i platesc partea lui ca mie imi trebe' toate bre'!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis