TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 16:06

Berula ,pe unde umbli?Nu mai scrii nimic?Aaaa, era sa uit,esti plecat pe site-ul de flyfishing sa faci rost de vaselina pentru mufare..Aha...Am auzit ca ai ulti prieteni pe acolo,ba te-au facut si membru de onoare pe site-ul lor :lol: Brava....Ai grija ,nu-ti bana membrii forumului pentru gluma.Ce naiba ,n-ai simtul umorului??Omul te-a trimis la fix dupa vaselina.... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Oct 2010, 19:30

Tristian scrie: @restu' lumii (mai ales Gigi si Adelin): Daca de fapt e FanE Gerula si e combinatie intre Fane si Gerula?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....nici tu nu ai multa ciripa pe casa... :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 21:08

pai nu a avut timp nea 3xF ca a fost pe la bucuresti la minister ca s-a discutat pe noul proiect de ordin privind pescuitul sportiv si le explica lor acolo ce lucrari are el si ca face balti private si bineinteles se auto intitula la fiecare 5 min reprezentantul pescarilor din romania.
asa ca nu mai stati executai-l in instanta ca sa scapam de cancer.

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=680

Va era dor de nea Fane?Ei bine, dumnealui umbla pe la Bucuresti ,pretinzind ca reprezinta pescarii.Total dezinteresat.binenteles..
Asa din spirit civic.Oare de ce?

Mi-e groaza ce ghidusii v-a nascoci la anul.Cu permisele ,cu concesionarea apelor.....vai si amar va fi d pescuitul sportiv in Romania..

Pe mine individul nu ma reprezinta.Pe voi..??

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Oct 2010, 21:36

semlecangheorghe scrie:pai nu a avut timp nea 3xF
Gigi , te-a marcat atat de tare conflictul cu Gerula incat incepi sa gandesti si sa scrii ca el ???

..................................................

Dizainxxxxxxxxx , ai baut dupa Gerula ?

Taticule , oricat esti de surprins de plecarea noastra din discutie , ..... revino-ti ! Ia o gura de tarie , un fum in piept , un glonte-n cap si mergi mai departe . Fara noi .

Noi am iesit si ramanem iesiti atat timp cat Miezu nu scrie nimic despre noi la Maculator . In plus , se pare ca am cam deranjat p-aici si singurul motiv pentru care-am fost tolerati , dar singurul , este faptul ca ne-am adus aportul la trafic .

p.s. Auzi ? Da' ma intreb ..... : Cand toata lumea s-a luat in piept cu Mezu' tu pe unde bateai campii ? Ce te-ai gandit tu , ,, ia sa intervin si io cu-un dizain xxx ! Ia sa vezi ce pui de miez devin de-a bruschelea " !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Oct 2010, 21:49

Pictore , 3xF e Fane Factura Facatura . :lol: ]

Dizainu' ...lasa-l in lumea lui de chilot . Nu are rost sa-ti consumi energia gratuit .

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 15 Oct 2010, 22:02

Modigliani and Indian Larry oricat de mult v-ati dori ca eu sa fiu un pui de Miez nu merge...
Sa va spun un lucru ca sa fim intelesi: eu n-am treaba cu Gerula, Adelin, Semlecan Gheorghe si altii sau cu lupta dintre ei, pur si simplu nu va suport pe voi doi.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 00:31

Dsignxxx scrie:Modigliani and Indian Larry oricat de mult v-ati dori ca eu sa fiu un pui de Miez nu merge...
Sa va spun un lucru ca sa fim intelesi: eu n-am treaba cu Gerula, Adelin, Semlecan Gheorghe si altii sau cu lupta dintre ei, pur si simplu nu va suport pe voi doi.
propune-le sa-i ridice banu-l de la ei sa-l oboseasca acolo :wink: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2010, 06:09

Modigliani,cuvintele acelea nu-mi apartin.Este citat de pe forumul de unde am si dat link-ul,dealtfel.Si expresia aceea se refera la nea Fane..Scuze ,trebuia sa pun ghilimelele de rigoare...

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Oct 2010, 11:04

rine scrie:propune-le sa-i ridice banu-l de la ei sa-l oboseasca acolo :wink: :lol:
Sunt cativa useri care banuim ca ar fi el , dar niciunul nu are ban . In plus , acolo inca nu a inceput "razboiul clonelor" , de aceea am ales sa-i raspundem aici . Supararile care au fost intre noi si el , au deranjat cativa useri de pe aici . Asa ca....noi ne-am oprit , astfel oprindu-se si el. :wink: Sper ca s-au limpezit apele acum si ne-am facut intelesi , ca pe viitor sa nu mai apara vreun dizainar sa scarme in ca.ca.t , ok?

PS: nea Gigi stai linistit . :D Noi eram obisnuiti cu FFF. :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Oct 2010, 12:01

Dsignxxx scrie:pur si simplu nu va suport pe voi doi.
1 - sa fii sanatos
2 - mi se rupe
3 - nu-ti convine schimba postul
4 - da un anunt la Gandul
5 - eu cand vreau sa fluier , fluier !

Închis