Pentru fan Gerula:asculta amice daca ai ooo fa-ti matale o poza si pune-o pe tapet.Daca nu, esti o clona ,...oare a cui..oare a cui..
Mda ,si nu te mai lega de Leba ,pentru ca ilustrul tau favorit,in meteorica lui prezenta in turneul A.V.P.,nu stiu daca nu s-a clasat la Rogojesti,undeva pe locul 99

,de aici tragindui-se si numele de "claponul de le Rogojesti"hic ,pardon ,de la vin mi se trage...
Asadar,hic,scuzati,d-l Leba la o secunda distanta de liga master este infinit mai bine decit ..coada ,hic, plutonului a maestrului de la Rogo.Si poate fi un stimulent pentru dumnealui la anu.Hic,fir-ar de vin...A d-lui Leba ,vreau sa zic..
Si acuma hai sa-ti zic io una buna,hic ,ca am tras la masea acuma..
Visurile de marire a lui Fane Generosu,sint fix ,hic,apa de ploaie,fantasme care apar cit sufli in jaratec pentru o secunda...Si acu sa motivez,hic.Federatia lu peste,nu v-a fi recunoscuta de FIPS,pt ca de ani de zile aceasta trateaza cu A.J.V.P.S.,care la rindul ei este,MEMBRU FONDATOR.Ori nu cred ca A.J.V.P.S. ,se va retrage sa faca loc hamesitilor postrevolutionari,fie ei si sustinuti de claponi de blogosfera.Hic,pardon.Ne place, nu ne place A.J.V.P.S.,ESTE MEMBRU FONDATOR F.I.P.S.,iar orice turneu sau concurs fara girul lor este cam asa ca si o miuta intre prieteni,dupa cum zicea cineva...hic
Asadar,fan GERULA ,de ce stapintu,nu prezinta intreaga situatie?De ce permite postarea de info false?De ce posteaza el insusi info false ,cum ca eu ,hic, as fi postat de pe acelasi I.D. cu Razvan ,pe Superpescar??hic?
si tolomacilor,de ce s-ar folosi Razvan de o clona,cind vad ca ii spune fara sfiala in fata "macalin"Nu mi se pare ca ar avea nevoie de suntrefugii...Pe cind Gerula ,este cunoscut ca nu odata a folosit clone,si as aminti cu cea a pescarului stirb ,si nici in fata acelei dovezi n-a recunoscut ca a publicat poza cuiva luata de pe net si dindu-se acea persoana...hic.Hai noroc ,...hic
Hic ,da intreaba-ti stapinu,vine la lopata??Hai ca am o remorca de rumegus,hic..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.