TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Sep 2010, 17:36

deci:
dupa cum ziceam
nu poti, nici sa vrei sa nu-ti treci asociatia in acel registru pentru ca nu o faci tu ci o face din oficiu instanta care da sentinta de infintare a asociatiei.
daca nu apare in acel registru de pe net, trebuie cautat cel s-a intamplat pe circuitul instanta- registru-site. poate ca aici s-a strecurat vreo greseala, habar-n-am
evident ALRS are certificatul de inscriere in registru pentru ca altfel nu-si obtinea CIF-ul si nu putea deschide contul.
sa nu-mi spuneti ca aranjat cu judecatorul sa nu inscrie in RAF, ca a aranjat apoi cu aia de la finante sa-i dea CIF fara RAF si apoi si cu banca sa-i deschida contul fara toate actele...
plangeri penale?
respirati adanc, beti o cana cu apa, numarati pana la 10...
poate trece :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 30 Sep 2010, 18:37

fan G E R U L A scrie:bla.... bla , .... una-alta
Mai nene , zici ca sunteti copii . Ce-i chestia asta conspirativa , cu ascuns identitatea , cu secrete nemaiantalnite , cu abureli d-astea ? V-a placut prea mult in copilarie seria ,, 007 " ? ...... Este infantil ce faceti .

Zii nene cine esti , cum te cheama , ce bei , si cu asta basta ! Poti sa fi si fanu' lu' Fidel Castro , sa fii sanatos . Fii mandru de cum gandesti ! Fii mandru de identitatea ta , si fii mandru de idolul papusar . Ne-ai ametit destul ....... misteriosu' naiba ce esti ! ........ Ptiu sa nu fi de deochi !

ps . Bleah !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Sep 2010, 18:41

Bomba anului in spinningul de competitie nu e decat un nou fassss, produs al unor minti bolnave. Asociatia Liga Romana de Spinning este infiintata legal si functioneaza bine mersi.
Asta pana nu ne desfiinteaza Popescu, bineinteles, dupa ce in prealabil desfiinteaza AGVPS-ul. Vise placute !

Am datele de identificare ale asociatiei (nr.inreg in reg. asociatiilor si fundatiilor, c.i.f) , precum si contul bancar, dar nu le public de al dracului. Sa ii mai lasam sa se faca de kk putin.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Sep 2010, 18:46

Dar de ce le-ai publica vreodata?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Sep 2010, 19:04

Si cateva intrebari pentru Fan Gerula.
De ce nu il contrazici pe cel al carui fan te declari ? De ce nu il tragi de maneca sa il salvezi de la inca o cadere in ridicol ? Spune-i omule cum sta treaba, doar pe astea le stii foarte bine fiind membru al unui club din LRS.
Sau la clubul din care faci parte inca nu s-a aflat faptul ca LRS a fost constituita legal de ceva vreme ?

Vezi cum te dai singur de gol ca si cu Alex, Allspark, Olaf si altii care ai mai fost de-a lungul timpului.

Cucuriguuuu ! Sau mai degraba cotcodac..... :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Sep 2010, 19:23

Am zis de "cartita" din LRS..inainte sa apara fanGERULA... Fanule- sigur nu au avut multi stand la Targ..care sunt vechi in Liga, cum afirmi ca esti...deci se poate restrange mult cercul suspectilor din start....Daca te stie Tudose...atunci deja esti ca si demascat, dupa aceste detalii...Deci nu tine figura, ca asta este motivul pentru care nu te prezinti ..Gerula a scris , ca el banuieste doar ca esti aceasi care i-a furnizat accesul la site-ul LRS...Inseamna ca nu sunteti foarte apropiati...E cusuta cu ata alba toata povestea...F5.
Leba a zis ..ca Gerula nu are oo...tu ai luat-o pe tine...why ma'man? Dai linkuri, folosesti expresii ca
"ameninta sa devina subiectul anului in spinningul de competitie
".... etc.....Tia-m mai zis..nu te crede asa destept ...nu esti...esti doar patetic....si foarte, foarte previzibil. F5...Nu, nu am mai intrat pe la tine , de atunci .... :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2010, 20:05

Pentru fan Gerula:asculta amice daca ai ooo fa-ti matale o poza si pune-o pe tapet.Daca nu, esti o clona ,...oare a cui..oare a cui.. :roll: :roll:
Mda ,si nu te mai lega de Leba ,pentru ca ilustrul tau favorit,in meteorica lui prezenta in turneul A.V.P.,nu stiu daca nu s-a clasat la Rogojesti,undeva pe locul 99 :lol: ,de aici tragindui-se si numele de "claponul de le Rogojesti"hic ,pardon ,de la vin mi se trage...
Asadar,hic,scuzati,d-l Leba la o secunda distanta de liga master este infinit mai bine decit ..coada ,hic, plutonului a maestrului de la Rogo.Si poate fi un stimulent pentru dumnealui la anu.Hic,fir-ar de vin...A d-lui Leba ,vreau sa zic..

Si acuma hai sa-ti zic io una buna,hic ,ca am tras la masea acuma..

Visurile de marire a lui Fane Generosu,sint fix ,hic,apa de ploaie,fantasme care apar cit sufli in jaratec pentru o secunda...Si acu sa motivez,hic.Federatia lu peste,nu v-a fi recunoscuta de FIPS,pt ca de ani de zile aceasta trateaza cu A.J.V.P.S.,care la rindul ei este,MEMBRU FONDATOR.Ori nu cred ca A.J.V.P.S. ,se va retrage sa faca loc hamesitilor postrevolutionari,fie ei si sustinuti de claponi de blogosfera.Hic,pardon.Ne place, nu ne place A.J.V.P.S.,ESTE MEMBRU FONDATOR F.I.P.S.,iar orice turneu sau concurs fara girul lor este cam asa ca si o miuta intre prieteni,dupa cum zicea cineva...hic

Asadar,fan GERULA ,de ce stapintu,nu prezinta intreaga situatie?De ce permite postarea de info false?De ce posteaza el insusi info false ,cum ca eu ,hic, as fi postat de pe acelasi I.D. cu Razvan ,pe Superpescar??hic?

si tolomacilor,de ce s-ar folosi Razvan de o clona,cind vad ca ii spune fara sfiala in fata "macalin"Nu mi se pare ca ar avea nevoie de suntrefugii...Pe cind Gerula ,este cunoscut ca nu odata a folosit clone,si as aminti cu cea a pescarului stirb ,si nici in fata acelei dovezi n-a recunoscut ca a publicat poza cuiva luata de pe net si dindu-se acea persoana...hic.Hai noroc ,...hic
Hic ,da intreaba-ti stapinu,vine la lopata??Hai ca am o remorca de rumegus,hic..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2010, 20:23

Ce se mai bucura claponul cu generosu,in imaginatia lor bolnava,au si batut cuiele in sicriul L.R.S. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Sep 2010, 21:30

Gheorghe, nu te consuma, asa cum spuneam, userul fancelula s-a identificat de la inceput cu marele caracter de care vorbeam mai devreme... Cum prin ce? Verticalitate, clarviziune, agerimea cu care ne-a obisnuit si, de ce nu, admirabilul stil cu care ii pune pe toti la locul lor. Paradoxal, tot el o ia cu eleganta de la toti, prin obsesia penibilului de care se umple.:)
btw, stii animalul ala mereu perdant din ice age? ghici cu cine seamana!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Sep 2010, 21:52

@fan Gerula - Nu stiu de ce , dar cred ca trecerea ta meteorica pe la noi se sfarseste inevitabil cu BAN pt "postare de info false"...asa prevad eu ca se va intampla, poate viitorul va dovedi contrariu. :roll:

....cat de lipsit de caracter poate fi cineva pe care l-ai dat afara din casa de atatea ori, incat sa revina de fiecare data ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, pretinzand ca de fapt nici nu e "el"?! :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis