TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Chiar daca n-are decat o tangentiala legatura cu subiectul, uite ca nu pot sa ma abtin.
"Gramaticul" nostru a comis-o din nou (cum ii place lui sa formuleze). De data asta n-a mai fost mai mult ca perfectul...
Complimente, dom' ziarist! Profesionist?
Zau! Cu ce zici ca te ocupi?
Da' nu-ti fa griji! Da-i inainte cu tupeu! Poate se indura baietii de la Academie si modifica limba romana dupa cum o scrii tu... Ar fi mai lesne...

Uploaded with ImageShack.us
Multe salutari, Gerulo! Uite ca inca ma mai tin de info false...
Semnat,
O clona...

"Gramaticul" nostru a comis-o din nou (cum ii place lui sa formuleze). De data asta n-a mai fost mai mult ca perfectul...
Complimente, dom' ziarist! Profesionist?

Zau! Cu ce zici ca te ocupi?

Da' nu-ti fa griji! Da-i inainte cu tupeu! Poate se indura baietii de la Academie si modifica limba romana dupa cum o scrii tu... Ar fi mai lesne...

Uploaded with ImageShack.us
Multe salutari, Gerulo! Uite ca inca ma mai tin de info false...
Semnat,
O clona...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Hai mai Clapoane, chiar asa rau ai luat-o de simti nevoia sa iti cauti dreptatea pe la Tribunal ? Tot tu, care ti-ai construit un forum intreg pe insulte si calomnii ? Fuji ma d-aci. Credeam ca tii mai mult la tavaleala, dar vad ca ai imbatranit.
Cand va vedea judecatorul ce ai scris pe acolo cheama direct salvarea, pe aia din reclama cu halatul.
Aa, si inca o chestie. Rationamentul cu inregistrarea forumului e beton, de altfel e unul din alea cu care ne-ai obisnuit, din lumea ta ce functioneaza dupa alte reguli decat universul nostru. Daca forumul e inregistrat in America, cine vrea sa se judece cu tine tre sa o faca acolo ? Iti umbla mintea ! Pacat ca pe aratura....
Adica daca cineva te impusca cu un pistol inregistrat la americani tre sa suni la politia de acolo. Tine-o tot asa, Clapoane !
Cand va vedea judecatorul ce ai scris pe acolo cheama direct salvarea, pe aia din reclama cu halatul.

Aa, si inca o chestie. Rationamentul cu inregistrarea forumului e beton, de altfel e unul din alea cu care ne-ai obisnuit, din lumea ta ce functioneaza dupa alte reguli decat universul nostru. Daca forumul e inregistrat in America, cine vrea sa se judece cu tine tre sa o faca acolo ? Iti umbla mintea ! Pacat ca pe aratura....
Adica daca cineva te impusca cu un pistol inregistrat la americani tre sa suni la politia de acolo. Tine-o tot asa, Clapoane !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cu alte cuvinte el poate scrie cate minciuni doreste pe un forum inregistrat in America ca nu-l poate lua nimeni de aici la intrebari, pe cand daca scrie cineva pe rapitori.ro si nu poate proba e nasoala rau.....pai io cred ca o sa scriu numai pe .info false.
Pai mai clapoane i-o ti-am cerut vre-odata dovada actului meu de divort sau fluturasului meu de somaj daca tot m-ai facut somer divortat homalau sodomist....ti-am apreciat umorul, care tre' sa recunosc ca nu e de doi lei si ti-am dat replica, care nici ea nu e de 2 lei.Io zic ca ne distram virtual de cativa ani si ne distram bine, de ce tre' sa imprasti tu jucariile si sa nu te mai joci cu noi dupa ce ne-ai facut pe toti cu rahat?...pai daca esti barbat fi pana la capat!...comportament androgin tipic de muiere, se vede ca te-ai jucat si ai crescut cu fetele, pai io am chemat politia la Rogojesti?!...pt ca faza era de domeniu penalului, sa scoti o arma de foc la vedere si sa ameninti pe cineva cu ea, sau sa o indrepti si sa o armezi spre cineva, ca sa fiu mai exact, pt ca asta s-a intamplat...
...baieti, io zic sa nu ne mai jucam cu fetele!
Pai mai clapoane i-o ti-am cerut vre-odata dovada actului meu de divort sau fluturasului meu de somaj daca tot m-ai facut somer divortat homalau sodomist....ti-am apreciat umorul, care tre' sa recunosc ca nu e de doi lei si ti-am dat replica, care nici ea nu e de 2 lei.Io zic ca ne distram virtual de cativa ani si ne distram bine, de ce tre' sa imprasti tu jucariile si sa nu te mai joci cu noi dupa ce ne-ai facut pe toti cu rahat?...pai daca esti barbat fi pana la capat!...comportament androgin tipic de muiere, se vede ca te-ai jucat si ai crescut cu fetele, pai io am chemat politia la Rogojesti?!...pt ca faza era de domeniu penalului, sa scoti o arma de foc la vedere si sa ameninti pe cineva cu ea, sau sa o indrepti si sa o armezi spre cineva, ca sa fiu mai exact, pt ca asta s-a intamplat...
...baieti, io zic sa nu ne mai jucam cu fetele!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Fan Gerula face urmatoarea afirmatie:si anume ca D-l Musatescu,a afirmat ca userul semlecan gheorghe a postat de pe acelasi id cu Razvan Mihuta.
Cer insistent unui moderator sa-l baneze pe Fan Gerula daca pina in seara zilei de 1 octombrie,nu-si publica o poza impreuna cu un link care sa duca spre presupusa afirmatie d-lUi M.M.
Motivul banarii:clona si postare de info false..
Ziarist somer- corigent la gramatica limbii romane-seauto erijeaza in formator de opinie cunoscator al limbii si gramaticii limbii romane

Cer insistent unui moderator sa-l baneze pe Fan Gerula daca pina in seara zilei de 1 octombrie,nu-si publica o poza impreuna cu un link care sa duca spre presupusa afirmatie d-lUi M.M.
Motivul banarii:clona si postare de info false..

Ziarist somer- corigent la gramatica limbii romane-seauto erijeaza in formator de opinie cunoscator al limbii si gramaticii limbii romane

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Si mai am o intrebare directa spre Gerula;daca vrei chestii "penale"cum motivezi faptul ca in deschiderea unui topic de pe forumul tau ai sugerat explicit ca ai anumite "pile" la o societate de comunicatii,"pile"cu ajutorul carora vei afla anumite detalii legate de id-ul unei persoane.Deci tu recunosti ca scormonesti in date cu carcter confidential si personal a unor clienti a unor anumite firme.....cam imputita treaba ,domnu santajist de profesie... 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Clop de Pai...te doare in forum asai? Te chemi singur?
...dom'le fanGerula dut-e la el pe forum, nu vezi ca te cheama...CLONU'TO SEF ?Executarea!! As vrea sa te vad vorbind tu cu tine ...la tine
.....si apasand F5 urland..cu degetul insangerat 
Defapt la tine e greu de gasit F5-u' la cum se vede in poza...dar sa ajungi cu narcisismul pana aici , ca sa "misti" relatiile tale la tipografie sa iti faca inscriptii personalizate pe apa minerala(stanga) si whisky(dreapta)...deja e prea de tot...Oricum e bine,ca aduc niste dovezi indubitabile ca ne uitam la cotetul tau...

Defapt la tine e greu de gasit F5-u' la cum se vede in poza...dar sa ajungi cu narcisismul pana aici , ca sa "misti" relatiile tale la tipografie sa iti faca inscriptii personalizate pe apa minerala(stanga) si whisky(dreapta)...deja e prea de tot...Oricum e bine,ca aduc niste dovezi indubitabile ca ne uitam la cotetul tau...

Vai vai vai... E complicat cu persoana cetatean roman, care savarseste o fapta in Romania, incalcand un drept al altei persoane cetatean roman din Romania dar are nush' ce site in America. Ce sa le explici la americani? Americanii n-au treaba. Si aia cu pistolu', amenintarea vreau sa zic, tot in America o fost? Sau o fost in limba engleza - americana? Sau daca ai scris din Romania si proprietarul de site e roman ne judecam in America ca-i site gazduit de americani? Sa fim seriosi. Asta-i ori habarnism ori incercare de descurajare gen gradinita. Iar nu m-am putut abtine.
Si daca ar fi asa sunt linkuri date si pe site romanesc cu trimitere tot acolo si e scris si in romana, si activitatea, si aoleu...
Pe mine ma intereseaza un lucru: ce scrie pe sticla de apa din poza pusa de ULK? ... adica de mine, pardon...

Si daca ar fi asa sunt linkuri date si pe site romanesc cu trimitere tot acolo si e scris si in romana, si activitatea, si aoleu...
Pe mine ma intereseaza un lucru: ce scrie pe sticla de apa din poza pusa de ULK? ... adica de mine, pardon...