TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Sep 2010, 22:02

La ce bombe de presa scoate in ultima vreme nu ma mir ca jurnalistul disponibilizat a terminat-o cu ziaristica... ma rog, cu ziaristica profesionista, retrogradand la amatori. 8)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Sep 2010, 23:49

Face el ce face si tot va scoate din scorbura . :lol: Nu rezistati fara sa-l bagati in seama . :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Oct 2010, 03:42

Chiar daca n-are decat o tangentiala legatura cu subiectul, uite ca nu pot sa ma abtin.
"Gramaticul" nostru a comis-o din nou (cum ii place lui sa formuleze). De data asta n-a mai fost mai mult ca perfectul...
Complimente, dom' ziarist! Profesionist? :shock:
Zau! Cu ce zici ca te ocupi? :lol:
Da' nu-ti fa griji! Da-i inainte cu tupeu! Poate se indura baietii de la Academie si modifica limba romana dupa cum o scrii tu... Ar fi mai lesne...

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Multe salutari, Gerulo! Uite ca inca ma mai tin de info false...

Semnat,
O clona...

:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Oct 2010, 06:20

Hai mai Clapoane, chiar asa rau ai luat-o de simti nevoia sa iti cauti dreptatea pe la Tribunal ? Tot tu, care ti-ai construit un forum intreg pe insulte si calomnii ? Fuji ma d-aci. Credeam ca tii mai mult la tavaleala, dar vad ca ai imbatranit.
Cand va vedea judecatorul ce ai scris pe acolo cheama direct salvarea, pe aia din reclama cu halatul. :lol:
Aa, si inca o chestie. Rationamentul cu inregistrarea forumului e beton, de altfel e unul din alea cu care ne-ai obisnuit, din lumea ta ce functioneaza dupa alte reguli decat universul nostru. Daca forumul e inregistrat in America, cine vrea sa se judece cu tine tre sa o faca acolo ? Iti umbla mintea ! Pacat ca pe aratura....
Adica daca cineva te impusca cu un pistol inregistrat la americani tre sa suni la politia de acolo. Tine-o tot asa, Clapoane ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Oct 2010, 08:01

Cu alte cuvinte el poate scrie cate minciuni doreste pe un forum inregistrat in America ca nu-l poate lua nimeni de aici la intrebari, pe cand daca scrie cineva pe rapitori.ro si nu poate proba e nasoala rau.....pai io cred ca o sa scriu numai pe .info false.

Pai mai clapoane i-o ti-am cerut vre-odata dovada actului meu de divort sau fluturasului meu de somaj daca tot m-ai facut somer divortat homalau sodomist....ti-am apreciat umorul, care tre' sa recunosc ca nu e de doi lei si ti-am dat replica, care nici ea nu e de 2 lei.Io zic ca ne distram virtual de cativa ani si ne distram bine, de ce tre' sa imprasti tu jucariile si sa nu te mai joci cu noi dupa ce ne-ai facut pe toti cu rahat?...pai daca esti barbat fi pana la capat!...comportament androgin tipic de muiere, se vede ca te-ai jucat si ai crescut cu fetele, pai io am chemat politia la Rogojesti?!...pt ca faza era de domeniu penalului, sa scoti o arma de foc la vedere si sa ameninti pe cineva cu ea, sau sa o indrepti si sa o armezi spre cineva, ca sa fiu mai exact, pt ca asta s-a intamplat...

...baieti, io zic sa nu ne mai jucam cu fetele!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2010, 09:40

Fan Gerula face urmatoarea afirmatie:si anume ca D-l Musatescu,a afirmat ca userul semlecan gheorghe a postat de pe acelasi id cu Razvan Mihuta.
Cer insistent unui moderator sa-l baneze pe Fan Gerula daca pina in seara zilei de 1 octombrie,nu-si publica o poza impreuna cu un link care sa duca spre presupusa afirmatie d-lUi M.M.
Motivul banarii:clona si postare de info false.. :wink:
Ziarist somer- corigent la gramatica limbii romane-seauto erijeaza in formator de opinie cunoscator al limbii si gramaticii limbii romane :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2010, 09:47

Si mai am o intrebare directa spre Gerula;daca vrei chestii "penale"cum motivezi faptul ca in deschiderea unui topic de pe forumul tau ai sugerat explicit ca ai anumite "pile" la o societate de comunicatii,"pile"cu ajutorul carora vei afla anumite detalii legate de id-ul unei persoane.Deci tu recunosti ca scormonesti in date cu carcter confidential si personal a unor clienti a unor anumite firme.....cam imputita treaba ,domnu santajist de profesie... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 01 Oct 2010, 10:14

Lasa-ti-l dracu` in pace.Omu` asta chiar are o minte bolnava.Pana si fatza ceea il tradeaza. :shock: Ptiu ca nu pot uita cum a aparut el la targ. :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 11:04

Clop de Pai...te doare in forum asai? Te chemi singur? :) ...dom'le fanGerula dut-e la el pe forum, nu vezi ca te cheama...CLONU'TO SEF ?Executarea!! As vrea sa te vad vorbind tu cu tine ...la tine :).....si apasand F5 urland..cu degetul insangerat :)

Defapt la tine e greu de gasit F5-u' la cum se vede in poza...dar sa ajungi cu narcisismul pana aici , ca sa "misti" relatiile tale la tipografie sa iti faca inscriptii personalizate pe apa minerala(stanga) si whisky(dreapta)...deja e prea de tot...Oricum e bine,ca aduc niste dovezi indubitabile ca ne uitam la cotetul tau...

Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Oct 2010, 12:28

Vai vai vai... E complicat cu persoana cetatean roman, care savarseste o fapta in Romania, incalcand un drept al altei persoane cetatean roman din Romania dar are nush' ce site in America. Ce sa le explici la americani? Americanii n-au treaba. Si aia cu pistolu', amenintarea vreau sa zic, tot in America o fost? Sau o fost in limba engleza - americana? Sau daca ai scris din Romania si proprietarul de site e roman ne judecam in America ca-i site gazduit de americani? Sa fim seriosi. Asta-i ori habarnism ori incercare de descurajare gen gradinita. Iar nu m-am putut abtine.

Si daca ar fi asa sunt linkuri date si pe site romanesc cu trimitere tot acolo si e scris si in romana, si activitatea, si aoleu...

Pe mine ma intereseaza un lucru: ce scrie pe sticla de apa din poza pusa de ULK? ... adica de mine, pardon...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis