TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 12:35

Vezi ce clon neatent esti? Am specificat deasupra pozei detaliile....Uiti si ce ai scris cu cateva minute inainte? Reciteste terog ....adica ma rog eu pe mine sau tu pe tine...nu mai stiu nici eu sau nici tu....complicat a draq clonotomia asta ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Oct 2010, 12:46

ULK scrie:
Defapt la tine e greu de gasit F5-u' la cum se vede in poza...dar sa ajungi cu narcisismul pana aici , ca sa "misti" relatiile tale la tipografie sa iti faca inscriptii personalizate pe apa minerala(stanga) si whisky(dreapta)...deja e prea de tot...Oricum e bine,ca aduc niste dovezi indubitabile ca ne uitam la cotetul tau...

Imagine

:lol: :lol: :lol:

Medicamente !!! Medicamente!!!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 12:57

Nu am mai zis de medicamente, ca nu e frumos sa iti bati joc de un om bolnav :lol: :lol: :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2010, 17:24

Ulk esti total :lol: :lol: Cum naiba le-ai gasit?? :lol: :lol: :lol:
Fan Gerula ,asteptam dovezile,hai ca poti ... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2010, 17:29

....Pishtol la 500de metri :shock: :shock: Inteligentule ,i-ai masurat si erau fix 500?Cu ce i-ai masurat? Cu telemetrul?Din satelit?Instrumentul de masurare avea standardele ISO in domeniu??Si avea stampila unui organism abilitatat de metrologie???Ia vezi ca bagi info false la greu..sau tre sa te credem pe cuvintul tau de terminator pompier de babe ca erauFIX 500 de metri??

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Oct 2010, 17:39

Sorin scrie: vine un iz de apsalba :D :D
Uite ca nu mai vine... :lol:

Apropo .. cat de idiot trebuie sa fii , ca sa-ti pun nick-name-ul "FAN GERULA" ? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2010, 19:00

Nu mai vine pentru ca este ocupat cu gonflabilele..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Oct 2010, 19:31

Adelin scrie: ............... te inpoasca cu noroi in continuare fara sa oboseasca chiar daca nu-l bagi in seama....si de la o vreme te saturi si tre sa ii dai.
Pai voi , fratilor , ii rabdati prea multe , sa mor io ! Prea-i vorbiti frumos , civilizat si cu pretentia ca ar putea vreodata sa inteleaga . Ce atatea ..... explicatii , argumente , evocari ale evenimentelor trecute ? N-au , nene , nicio legatura astea cu ...... el . E ,, off planet " omu' , n-are leac !

Dati-i nene , si dati-i ,, la greu " !!! Camioane intregi de ,, mezeluri " ! Mistouri , penibilizari , .... alea-alea !

Adelin , stiu ca esti ,, incorsetat " de rangul ce-l ai pe forum , dar , frate ..... tot din mama esti nascut , tot nervi de om normal ai in tine . Prea-i tolerezi mojiciile . Intra-n el cum ti-o veni la gura , ca nu faci decat sa ripostezi , nu sa ataci primul . Orice om normal din acest forum va intelege . Pe bune .....

Frate , inteleg perfect ce-i aia moderare . Crede-ma , si stii ca stiu ce spun . Insa si cu fata asta de ,, net " a forumurilor tindem s-o dam in fals , in elegant fortat . Inainte de moderare suntem useri . Inainte de useri suntem pescari . Inainte de pescuit suntem oameni . Si suntem oameni , asa cum spuneam , nascuti din mame . Cu nervi , cu rabdare , cu bune si cu rele , cu limite sau dincolo de ele . ....... Ori asta a depasit demult orice limita a bunului simt ........

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Oct 2010, 19:42

Nemernic scrie:Ieri am fost sa-l iau pe nepotelul meu de la gradinita .... din fericire am ajuns cu 30 minute inainte de a se termina programul. Curios... am stat si m-am uitat la toti copilasii cum se joaca ... care mai de care cu masinute .... robotei... pistolase... etc.. Vreau sa zic ca am fost surprins, daca pot zice asa, de marea asemanare dintre grupa piticilor de acolo si voi... da, toti cei care va certati pe "masinute" aici pe internet... unu care striga la "educatoare" .. altu' ca "tac-su'" e mai tare ... si altu' ca are el un fratior si ca o sa vb cu el....
p.s.: pe balta, cand ?
Iarta-ne , nenicule ! Nu putem sa ne ridicam la nivelul tau . Nu putem si gata ! Acolo in sferele inalte din curtea gradinitei lu' nepota-tu , unde se transmit si se receptioneaza curenti energetici de inalt nivel ..... noi nici nu indraznim sa aspiram a ajunge vreodata . ........ .

Nemernic ( ce esti ) , ne poti ierta pentru incapacitatile ce le demonstram ? Poti fi atat de larg la suflet sa te cobori si sa ne intelegi ? ..... Ca suntem , dracului , si amaratii de noi ..... la-nceput de drum , la-nceput de evolutie .

Dar ..... ramanem oameni ! ....Printre oameni ! .... Cu oameni ! ....

....... nu nemernici . Ori daca a deveni o josnica nemernica fiinta ...... presupune ,, maturitatea " ce-o sugerezi tu subtil , lasa-ne , nene , in ,, imaturitatea " noastra . E mai pura si mai nevinovata decat un clipit de-al tau venit de pe o fata candida si mai inselatoare decat orice-am intalnit vreodata . Vorbesc serios , lipsitule de valori ..... copilaresti .

Pacat c-ai ,, evoluat " . Erai mult mai indragit si simpatic in ,, tampenia " ta , acolo .

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Oct 2010, 22:52

in legatura cu legalitatea LRS, Gerula zice:

[quote]BREAKING NEWS:

"Autoritatea care trebuie sa-si dea acordul in ce priveste folosirea in cadrul denumirii unei societati comerciale a cuvintelor “romanâ€
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Închis