TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Oct 2010, 22:48

Musti, ca ai incercat sa i te adresezi asa e admirabil.
Dar ce-ti veni sa-l intrebi despre bete? Despre pescuit?
Omul inca mai cauta o telescopica :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Oct 2010, 23:54

Ce pescuit .... :lol: :lol:
Cei mai mari pesti pe anu trecut erau niste halucinogeni cat palma luati la bomba , in orice tara civilizata se intorcea cu o amenda , inca mai rad si acuma cand imi arata poze cu bucati din mal , incercand sa-mi zica ca el se scufunda la nustiu cati metri , utopie curata :lol: :lol: :lol:
Umbla in iegari si cu bratzarica pe mana dupa caracatite , el face freediving intre babe cu colacu :lol: :lol: , imi zice ca babele alea o lesinat cand o vazut ca iese Adonisu din mare cu o caracatita cat un paiangen in furca , de la 12 m adancime :lol: :lol: ( chiar vreau sa vad zona de baie in Mediterrana sau aiurea unde apa are , asa 10-12 m , unde frecventeaza babe si copii , vai de jurnalismu tau :lol: :lol: ).
Incearca sa para culesu caracatitelor cu furca un sport extrem , adevaru ii ca si un pusti de 4 ani poate culege caracatite , stau in apa mica , si de 2 palme de multe ori le vezi cum se plimba , cred ca nici macar nu le-o mancat , ca fapt divers caracatita intra si la naluci , da nu cadreaza cu pescuitu la bomba si restu , nu-i cu nimic mai breaz decat aia de au mancat lebedele in Viena :lol: :lol:
Asa se intimpla cand te apuci de pescuit pentru ca ti-o recomandat medicu :lol: :lol: :lol: , bomba , furca , braconaj :oops:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 00:16

Tavi scrie:Musti, ca ai incercat sa i te adresezi asa e admirabil.
Dar ce-ti veni sa-l intrebi despre bete? Despre pescuit?
Omul inca mai cauta o telescopica :lol:
Mai, in clipa in care am primit raspunsul lui la acel e-mail, am realizat ca trecusem printr-un moment de ratacire. Pasa-mi-te, se facea ca pot discuta civilizat cu insul. Si, cu atat mai aiuritor, am presupus ce e capabil sa-mi spuna doua vorbe despre o lanseta pe care zicea ca o are sau a avut-o. Raspunsurile distinsului domn au avut darul sa ma readuca rapid in viata reala. Chiar sunt curios daca va posta intreaga corespondenta dintre noi. Zdrobitoare demonstratie a caracterului meu infect... :lol: Daca nu, la cerere, o pot face eu. Asta daca aveti curiozitati...
Nah! Asta-i! Toti putem gresi in viata... Bine, ma refer la toti, cu binecunoscuta exceptie... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 01:19

:lol: :lol: :lol: :lol:
Baieti, nu sare careva sa-l ia de pe grumajii mei? :lol: :lol: :lol:

Delir la maxim!
Dacul nostru topaie de unul singur prin camera de fericire ca a demonstrat el nu stiu ce, cu e-mailul ala, ca inca nu mi-e limpede. Astept sa-mi detalieze. Fraze de genul "cand o jigodie spune public exact inversul lucrurilor pe care le afirma pe privat, e normal sa-i dai peste bot cu adevarul" ma deruteaza. Ce-o fi dorit sa spuna? Oricum, ceva cu caracterul meu infect. :D
Ca topaie, e una, dar isi imagineaza ca o face la mine pe grumaz... :lol:
Voi va dati seama ca, facand cu totii atata bascalie de el in ultimul timp, i-am provocat o criza acuta de delir?

Gerulo,
Calmeaza-te cumva. Cheama, eventual, ambulanta. Dupa ce vei redeveni cat de cat lucid, incearca sa realizezi cateva lucruri.
Unu. Demonstratia aia a ta exista numai in mintea-ti bolnava. Nu prea reuseste nimeni sa-i patrunda "logica". Bineinteles, nu-ti convine sa postezi si restul e-mailurilor, pt. ca ti-ar iesi badarania printre randuri.
Doi. Faptul ca ma injuri pe mine nu-ti va imbunatati gramatica precara de ziarist profesionist. Pt a obtine rezultatul dorit ar trebui repetate clasele gimnaziale, dar la varsta ta nici asta nu mai e o solutie sigura.
Trei. Oricat de insultator mi te vei adresa, n-am sa-ti fac nimic, Pufi... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Oct 2010, 06:39

Am observat ca daca il lasam nitel in pace isi ia pastilutele si e mai bine.Io propun sa-l slabim nitel,totusi facem parte din aceeasi tagma:cu totii tinem de capatul unei lansete.

S.F...DA COMA FAZA CU ADONISU VINATOR DE CARACATITE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Oct 2010, 07:00

Totusi nu ma pot abtine sa nu remarc cit de surprins va fi ziaristul cind v-a da ochi cu "contul semlecangheorghe",in carne si oase.Sa nu credeti ca vezi doamne sar la bataie,sau ma incord pe acolo,dar as vrea sa-i vad fata cind v-a realiza ca nu sint clona.

Mai in vara trebuia sa ajung prin Bucuresti cu niste treburi.Si i-am zis-o lui terminator ca "poate"ne vom inilni.Si ,daca vrea sa nu vina singur poate sa vina si cu pescarul degetel de minuta.Dar eu ,subliniez,vroiam sa ma intilnesc cu el,sa-i arat ca nu sint o clona,restul erau pe linga,parerea d-lui Musatescu fiind pentru mine irelevanta,pentru ca daca il lamuream pe clapon ca exist ar fi trebuit sa recunoasca,si implicit cu asta si cei care au pus botu la vrajeala lui.

Partea interesanta incepe acum.Dumnealor si-au imaginat ca ma voi duce impreuna cu ei in redactie la superpescar si acolo voi fi supus unui interogatoriu din care sa reiasa ca n-am nimic in comun cu pescuitul de competitie.Nu va mai obositi ,ca nu am .Insa m-ati putea compara cu un microbist care stie multe despre fotbal,pentru ca sportul respectiv il intereseaza la culme.

Scenariul ar fi fost urmatorul:"n-ai nimic in legatura cu fenomenul competitional-esti clona"Rezultatul era cunoscut dinainte.Precum si faptul ca ,maestrii in arta intorsului ca la Ploiesti,cum sint unii ziaristi ce nu fac cinste tagmei lor,pot scoate dintr-un dialog ce vor ei.Intrebari incrucisate,intrebari persusive cu raspunsul sugerat,...cunoastem tactica.

Dealtfel ,terminatorul,sub clona fangerula,face la un moment dat remarca ca trebuia sa se intilneasca la Bucuresti cu mine, marele M.M.,pentru a fi ridiculizat ,acolo la ei acasa.De catre M.M.,desigur.
Satisfactie pe care nu am de gind a le-o dau,iar atunci pur si simplu asa a fost meciul ca n-am mai executat lucrarea...

Avind in vedere toate acestea ,ma voi intilni cu tine ,GERULA ,doar in public,sa fie mai multe persoane prin preajma,nicidecum in situatii create artificial de voi.Si atunci daca vrei,discutam,la modul normal,daca poti.Noi doi la o cafea ,pe o terasa sau intr-un bar plin de lume,ce zici??

Si daca vrei inregistrare ,ok,dar te inregistrez si eu petine,ca sa fim chit,si asta fiindu-ti binecunoscut obiceiul de a rupe din context ce iti convine tie.Nici nu vreau sa ma gindesc ce filmulet ar iesi dupa ce l-ai "lucrat"tu.......Fir intins Gerulo, ma duc la peste.....cu Adelin ...sic....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Oct 2010, 07:15

http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p15935

Cum explici domnu ziarist,aceasta afirmatie???Deci ai posibilitatea sa umbli in datele personale ale unor clienti Romtelecom?Daca da ;
1.minti ,pentru ca id-ul meu difera de cel a lui Adelin si Fario
2.indiferent daca minti sau nu,ma intreb daca este normal ca orice pierde vara poate ajunge la datele personale ale unor clienti.
Nici o varianta nu te avantajeaza.Esti.....PENAL...

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Oct 2010, 15:36

Gerula scrie:........cotetul lui rasulescu............
Mai Gerula . mai nene , esti total pe din-afara de simtul realitatii ! Sa mor io !!!

Am zis sa tac , sa te ignor , sa te las in banii tai , ..... da' nu se poate , nene !

Cum poti indrazni , inconstientule , sa numesti acest forum ,, cotet " ? Chiar n-ai limita ? N-ai opreliste ? N-ai simtul valorii ? N-ai nimic in capu' ala ? Nu , acu' pe bune , chiar enervezi !

Nu vreau sa dau l...bi nimanui , nu vreau sa magulesc pe nimeni , sunt la moderarea altui forum de pescuit , ..... insa vad realitatea asa cum este : RAPITORI.RO este ,,varf de lance" in lumea forumurilor de pescuit din tara asta . PUNCT !

Si eu pentru forumul PH imi doresc sa aiba aceeasi evolutie , acelasi succes , etc , insa sunt PERFECT CONSTIENT ca avem mult de tras sa-i putem vreodata ajunge in valoare si-n calitate . Asta e , ne rugam la Dumnezeu sa fie asa , si-atat !

Tu nu ! Tu esti ,, miezu ' " ! Astia-s ,, rasulestii " si tu esti ,, capabilu' " ! Iti spun eu ce esti . Esti un nebun ! Un aiurit ce traiesti in lumea ta , in falsul propriilor iluzii !

- Tu nu vezi ca ai zeci de topicuri in care vorbesti singur ?

- Tu deschizi topicul , tu raspunzi , tu centrezi , tu dai cu capu' ! Asta-i monolog bolnav , nenicule ! E narcisisim , sa dea dracu' de nu !

- Tu te iei de toti , toti gresesc , tu esti ,, miezu' " , restu'-i prostimea . Asta-i ceva pe la neurologie , din cat stiu eu .

- Astia bat campii , tu ai dreptate in tot si-n toate . .... Mai lasa-ma dracu' , chiar asa ? Chiar esti nascut de-o matusa-n tren , si alaptat de-un unchi maior la tancuri ?

- Tot ce zic oamenii astia e gogomanie si ce bati tu campii e ADEVARU' ? O fi , manca-ti-as , o fi in capu' tau ! Insa ti-am mai spus , traiesti intr-o lume imaginara in care tu esti ,, kingu' " . Iesi d-acolo . Repede , pana nu te gasesc aia de la balamuc . Ca te fac simbolu' spitalului !
.................................................

Frate ! Revino-ti !!! Ia repede pulsul real a ceea ce se intampla , revizuieste-ti cat poti de repede atitudinea , lasa oamenii sa aiba propriile idei ( si respecta-le ) , si vei ajunge sa fi cat-de-cat respectat pe cat iti doresti .

Si ca un sfat ( fireste , daca in egocentrismul tau incomensurabil vei catadicsi sa-l asculti ) : ia-o mai usor . Nu de alta , da' nu lor le faci rau , ..... ci tie !!! Esti propria-ti victima ! Traiesti cu senzatia ca dai in ei dar mai rau te scufunzi pe tine in ..... shit !

Ori , nenicule , ...... tie-ti pute , nu lor sau noua . Tie ! Ba chiar , la un moment dat , pe noi ne amuza !!!
Chiar asa , te intreb ( da'-mi raspunzi sincer ) : tie-ti convine realmente unde-ai ajuns escaladand furibund si fara ratiune acest conflict cu ,, all the world " ? Tie chiar iti ,, scarpina " orgoliul ? Asta-i nevoia ta in viata ? Asta respiri ? Tu chiar crezi in ce faci ?...... Ca daca-i asa , ..... nene , ..... esti o cauza pierduta . ..... Definitiv .

Ca sa inchei :

1 - Repet , inteleg ca tinzi la valoarea Rapitorilor , dar ai mult de asteptat ,
2 - Nu ajunge sa astepti , ci sa te comporti aidoma celor pe care-i blamezi inveninat oriunde si oricum ,
3 - Renunta la monologurile penibile din propriul forum . Este jenant sa joci ping-pong de unul singur . E urat .
4 - Ia o pauza de tigare si analizeaza ce ti-am spus . nu-s eu cel mai in masura sa-ti dau sfaturi , insa n-ar strica sa iei de bun ce zic . Poate-ti vor face bine .

5 - Daca si dupa asta reactionezi la fel de tembel ....... sa fiu al dracu' de nu chem Salvarea !

........................................

Hai , .... sa fii iubit si ..... pace-n suflet ! Te pupa tata .
-

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Oct 2010, 15:43

P.S. Vezi ca Indianu' , clona mea oficiala , e plecat zilele astea . E pe la Alexandria trimis de mine cu ceva treaba ( n-am putut ajunge personal si bilocatia este inca utopie in lumea stiintei ) . Cand revine il pun si pe el sa-ti raspunda .

Cum esti citit si ,, om de litere " nici nu vei baga de seama diferentele de contructie ale frazelor , nu vor conta pentru tine subiectele de combatut , nu va conta nimic ! Vei urla scos din minti :

CLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

...........................

Ai rabdare . O sa vina si-o sa posteze ( fireste de pe contul clonei )

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 15:51

Gerulo, draga,
Ai mai pus un e-mail si te-ai oprit. De ce oare?
In total sunt 8. Patru ale mele si 4 raspunsuri de-ale tale. Pune-le pe toate, in ordine cronologica si lasa cititorul sa judece situatia. Altfel ma vad silit sa recunosc: esti un adevarat ziarist profesionist. Prezinti o frantura de informatie, cea convenabila, dupa care te apuci sa faci comentarii personale. Nu ca m-ar interesa prea tare, dar, nah, de dragul rigurozitatii...
Altfel, ce sa zic? In mod evident, in primii ani ai tai de viata, ceva ti-a lipsit. Afectiunea, educatia... amandoua... ceva... Asa se explica, probabil, grobianismul, frustrarile, tarele psihice si, de ce nu, carentele gramaticale... :cry:

Da', nu pune la inima, da-i 'nainte, Pufi! Distreaza-ne cumva, ca esti din nou pe punctul de a deveni plictisitor. Ti se duce naibii traficu'...
:lol:

Închis