Gerula scrie:........cotetul lui rasulescu............
Mai Gerula . mai nene , esti total pe din-afara de simtul realitatii ! Sa mor io !!!
Am zis sa tac , sa te ignor , sa te las in banii tai , ..... da' nu se poate , nene !
Cum poti indrazni , inconstientule , sa numesti acest forum ,, cotet " ? Chiar n-ai limita ? N-ai opreliste ? N-ai simtul valorii ? N-ai nimic in capu' ala ? Nu , acu' pe bune , chiar enervezi !
Nu vreau sa dau l...bi nimanui , nu vreau sa magulesc pe nimeni , sunt la moderarea altui forum de pescuit , ..... insa vad realitatea asa cum este : RAPITORI.RO este ,,varf de lance" in lumea forumurilor de pescuit din tara asta . PUNCT !
Si eu pentru forumul PH imi doresc sa aiba aceeasi evolutie , acelasi succes , etc , insa sunt PERFECT CONSTIENT ca avem mult de tras sa-i putem vreodata ajunge in valoare si-n calitate . Asta e , ne rugam la Dumnezeu sa fie asa , si-atat !
Tu nu ! Tu esti ,, miezu ' " ! Astia-s ,, rasulestii " si tu esti ,, capabilu' " ! Iti spun eu ce esti . Esti un nebun ! Un aiurit ce traiesti in lumea ta , in falsul propriilor iluzii !
- Tu nu vezi ca ai zeci de topicuri in care vorbesti singur ?
- Tu deschizi topicul , tu raspunzi , tu centrezi , tu dai cu capu' ! Asta-i monolog bolnav , nenicule ! E narcisisim , sa dea dracu' de nu !
- Tu te iei de toti , toti gresesc , tu esti ,, miezu' " , restu'-i prostimea . Asta-i ceva pe la neurologie , din cat stiu eu .
- Astia bat campii , tu ai dreptate in tot si-n toate . .... Mai lasa-ma dracu' , chiar asa ? Chiar esti nascut de-o matusa-n tren , si alaptat de-un unchi maior la tancuri ?
- Tot ce zic oamenii astia e gogomanie si ce bati tu campii e ADEVARU' ? O fi , manca-ti-as , o fi in capu' tau ! Insa ti-am mai spus , traiesti intr-o lume imaginara in care tu esti ,, kingu' " . Iesi d-acolo . Repede , pana nu te gasesc aia de la balamuc . Ca te fac simbolu' spitalului !
.................................................
Frate ! Revino-ti !!! Ia repede pulsul real a ceea ce se intampla , revizuieste-ti cat poti de repede atitudinea , lasa oamenii sa aiba propriile idei ( si respecta-le ) , si vei ajunge sa fi cat-de-cat respectat pe cat iti doresti .
Si ca un sfat ( fireste , daca in egocentrismul tau incomensurabil vei catadicsi sa-l asculti ) : ia-o mai usor . Nu de alta , da' nu lor le faci rau , ..... ci tie !!! Esti propria-ti victima ! Traiesti cu senzatia ca dai in ei dar mai rau te scufunzi pe tine in ..... shit !
Ori , nenicule , ...... tie-ti pute , nu lor sau noua . Tie ! Ba chiar , la un moment dat , pe noi ne amuza !!!
Chiar asa , te intreb ( da'-mi raspunzi sincer ) : tie-ti convine realmente unde-ai ajuns escaladand furibund si fara ratiune acest conflict cu ,, all the world " ? Tie chiar iti ,, scarpina " orgoliul ? Asta-i nevoia ta in viata ? Asta respiri ? Tu chiar crezi in ce faci ?...... Ca daca-i asa , ..... nene , ..... esti o cauza pierduta . ..... Definitiv .
Ca sa inchei :
1 - Repet , inteleg ca tinzi la valoarea Rapitorilor , dar ai mult de asteptat ,
2 - Nu ajunge sa astepti , ci sa te comporti aidoma celor pe care-i blamezi inveninat oriunde si oricum ,
3 - Renunta la monologurile penibile din propriul forum . Este jenant sa joci ping-pong de unul singur . E urat .
4 - Ia o pauza de tigare si analizeaza ce ti-am spus . nu-s eu cel mai in masura sa-ti dau sfaturi , insa n-ar strica sa iei de bun ce zic . Poate-ti vor face bine .
5 - Daca si dupa asta reactionezi la fel de tembel ....... sa fiu al dracu' de nu chem Salvarea !
........................................
Hai , .... sa fii iubit si ..... pace-n suflet ! Te pupa tata .
-