TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Sep 2010, 15:39

pikeman scrie:
cred ca mergeti putin cam departe cu genul asta de afirmatii si le permiti, acu o dai la cotita cu RAFul, nu te obosi, am inteles ideea, nu stiu daca exista sau nu inregistrarea acolo, dar treaba cu CIFul ti-am lamurit-o si nu pentru tine ci pentru pretenu tau popescu care are gura mare si nu e in stare sa caute 2 lucruri pe un site ... pentru prima treaba ai fi banat pe multi ca fiind info falsa inainte sa apuce sa zica macar ca au gresit in cautare, asa-i? :lol: :lol: :lol:

pasii pentru infiintarea unei asociatii sunt aproximativ urmatorii:
sentinta judecatoreasca de infiintare
Inscrierea RAF se face din oficiu de catre instanta, odata ce sentinta ramane irevocabila
solicitarea certificatului de inregistrare in RAF

DUPA ce obtii inscrierea in RAF, certificatul (impreuna cu alte acte) se depune la finante pentru a obtine CIF
DUPA ce obtii CIF, te duci cu toate la banca si iti deschizi cont.

deci, conform regulilor, nu prea ai cum sa ai CIF si cont fara RAF...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 30 Sep 2010, 15:45

Domnilor forumisti,

Ar fi dificil sa nu remarc ca, in vreme ce pe forumul lui Gerula se dezbate ceea ce ameninta sa devina subiectul anului in spinningul de competitie, aici are loc o prabusire in derizoriu. Daca nu era Marius-pikeman, tot ce-as fi gasit cand am deschis acest topic ar fi fost invectivele de grupa mica postate de Adelin in nume propriu si cu userul semlecangheorghe. Nu m-as fi asteptat ca niste oameni in toata firea sa nu sesizeze ca in felul acesta contribuie nemijlocit la ascensiunea forumului lui Gerula.
Referitor la insistenta ivitatie de a posta o fotografie, pe care Adelin mi-o adreseaza cu contul semlecangheorghe, imi dau seama ca ar vrea ca, din tot acest dezastru, sa se aleaga macar cu o satisfactie. Mai exact cu satisfactia de a permite slugilor AGVPS din conducerea clubului sau de a acuza clubul meu ca i-a furnizat lui Gerula parola cu care a intrat pe sectiunea privata a forumului LRS. N-o sa se intample asta Adeline, nu noi i-am dat parola si n-o sa ne lasam acuzati pe nedrept de fostii purtatori de trena ai lui Vivi Teleianu.
Revin insa la subiectul inregistrarii legale a Ligii Romane de Spinning. Si noi, ca si toate celelalte cluburi, speram ca Dinu Stefan sa prezinte public cat mai repede documentele din care sa reiasa ca Liga este inregistrata legal, si sa explice de ce nu figureaza in registrul ONG-urilor. Daca nu se va intampla asta, si va reiesi cumva ca am fost indusi deliberat in eroare, si ca infiintarea LRS nu este finalizata legal, vom consulta cluburile prietene si am putea ajunge pana la o plangere penala impotriva celor implicati.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2010, 15:53

Tovarashu fan Gerula da unde va sunt oole necesare afisarii numelui personal ?
de ce dai link pe forumul ziaristului de investigatie ( cel mult medicala )?

inregistrare ilegala , plangere penala......ai mancat stricat ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Sep 2010, 16:00

Tavi, care probabil ca a trecut ceva mai recent prin focurile infiintarii unui ONG, a punctat f. bine: nu se poate elibera CIF fara ca un ONG sa fie inscris in RAF.
De fapt, nu stiu de ce ma agit, totul e foarte clar, poate mai putin pt. fangerula, care stie el bine de ce nu are ursu coa... pardon, claponu oo.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Sep 2010, 16:22

mizez pe faptul ca desi se va dovedi inscrierea la RAF , popescu nu va fi banat pentru info false, desi acuza sus si raspicat ce LRS nu e inscrisa acolo. Motivul va fi simplu, Popescu nu a declarat asta,doar a deschis un subiect de discutie, desi scrie clar
PS Am facut un raid prin RAF. Liga romana de spinning nu exista. O fi vreo fata morgana? Se pare ca Stefan Dinu nu a reusit sa o inscrie. Despre ce vorbim?
avand in vedere ca tot el remarca si ca LRS nu are CIF devine interesant
Nu am cum sa banez pe cineva pentru postare de info false, cata vreme informatia de baza pe care a oferit-o, si anume ca Asociatia Liga Romana de Spinning nu figureaza in Registrul National ONG, se confirma.
P.S. Gerula, nu ma obosesc sa iti trimet mail ca nu vreau sa fiu activ si pe forumul ala unde vorbesc 3 insi, precum vezi nici pe aici nu ma vantur dupa discutii despre pescuit :lol: s-a dus vremea postarilor pe subect, mai degraba ies la peste sa-mi fac mana, aci e doar de caterinca :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 30 Sep 2010, 16:30

Sorine,
Banuiesc ca ai scris fara sa fi citit ultimul meu mesaj. Am explicat acolo de ce nu pot sa-mi fac publica identitatea, ar insemna sa plateasca clubul meu oalele sparte de altii cand Gerula a primit parola de acces pe privat la forumul LRS. Ca Leba ma acuza de lipsa de cojones din cauza asta nu ma mira, se razbuna copilareste pentru ca eu am atras public aici atentia asupra performantei sale competitionale de anul acesta, care ii scapase lui Gerula.
De ce sa nu dau link daca am declarat de la inceput ca am devenit fan Gerula? In ultima saptamana Gerula a dovedit ca merita cu prisosinta sa-i fie popularizat forumul. Daca nu era forumul ala, cand aflam ca Liga nu e inscrisa in Registrul ONG-urilor?
Informatia oferita de Tavi, care inteleg ca a inregistrat recent o asociatie, ne arata tocmai ca e ceva in neregula cu inregistrarea LRS. Daca Liga are CIF trebuia sa fie in lista de la Registru. Dar uite lista nu e Liga. Vi se pare ca o plangere penala ar fi nejustificata DACA se dovedeste ca am fost inselati cu intentie iar CIF-ul a fost obtinut in mod ilegal?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2010, 16:31

[quote="fan G E R U L A"]. Mai exact cu satisfactia de a permite slugilor AGVPS din conducerea clubului ..... /quote]

vine un iz de apsalba :D :D
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2010, 16:38

fan G E R U L A scrie: In ultima saptamana Gerula a dovedit ca merita cu prisosinta sa-i fie popularizat forumul. Daca nu era forumul ala, cand aflam ca Liga nu e inscrisa in Registrul ONG-urilor?
dar daca afli ca liga e corect inregistrata si legal , dai foc forumului cu pricina si prisosintei maxime cu care creditezi pe ziaristul de investigatie (medicala) ?

Acelasi prisosit , s-a legat nu demult de popularea facuta de clubul musca 13 spunand dupa indelungi cercetari cu lupa mintii CA E UN SMEN :D

ca trebuiau comunicate coordonatle GPS ale locului popularii :D , trimis sms-uri private contribuabililor :D , facute echipe de control din nu stiu ce reprezentanti .....
in ce calitate cerera el asta nu stiu ....el cerea , nu bagase niciun leu da cerea comisii si coordonate gps ....
:D

Si acuma scurma impreuna cu Tov Popescu , la radacina ligii .....ca-i cam incurca ....

deci pt ei , se impart halate ....
pescuiasca si el va

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Sep 2010, 16:39

ihi, avem o noua jucarie, RAF. :D
Fangerula, unde ziceai ca am zis io ca n-ai oo? cu citat, va rugam, c-asa ne-a invatat un mare om.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 30 Sep 2010, 16:47

Sorine,
Dupa Gerula si Malin Musetescu e jignitor sa ma faci tocmai tu Fane Popescu. I-am cerut aici lui Stefan Dinu sa faca o fotocopie dupa Certificatul de inscriere in Registrul ONG-urilor, pe care trebuia sa-l ridice de la grefa Judecatoriei unde zice ca a inregistrat Liga. Daca nu il posteaza si nici nu-l aduce la Adunarea Generala ce zici, nu e cazul sa-i facem plangere penala?
Am citit atent ce a scris Gerula pe subiectul asta si mi s-a parut ca s-a comportat cu un bun simt pe care cred ca putini il asteptau. L-a mai potolit pe Fane, a zis sa astepte parerea lui Vali, si-a luat mereu o rezerva, nu mi se pare ca a facut nimic care sa ma faca sa-mi fie rusine de conditia de fan Gerula pe care mi-am asumat-o dupa intamplarea cu Razvan si targul.
Nu mai pot urmari acum discutia, o sa intru maine sa vad ce s-a mai scris pe LRS, la Gerula si aici despre situatia asta. Picam de ultimii fraieri daca am functionat un an si jumatate fara sa fim inregistrati legal. Sper ca nu este cazul.

Închis