TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Nu inteleg cum cineva poate pretinde ca as fi o clona, cand am facut tot ce depindea de mine pentru a avea o intalnire cu Tavi sau cu un prieten al lui aflat in Bucuresti, pentru a lamuri situatia. Am explicat de la inceput ca nu vreau ca identitatea mea sa fie cunoscuta de persoanele aflate in anturajul lui Stefan Tudose, asa ca o poza iese din discutie, dar raman destule detalii. "
Daca tu zici ca nu esti Gerula, asa sa fie, m-am inselat eu.
Daca tu zici ca nu esti Gerula, asa sa fie, m-am inselat eu.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sunt 100% ca cel ce nu poate sa-si dezvaluie identitatea din cauze lesne de inteles de toata lumea nu este Gerula.Nici nu are cum sa fie el.M-am gandit bine daca sa scriu sau nu despre cine cred eu ca ar putea fi, pt ca nu am vrut sa ii fac rau si sa il expun in fata unor persoane din anturajul lui StefanTudose, de care vad ca ii este foarte teama....poate are motivele lui sa se teama, in fond cine stie ce repercursiuni ii poate aduce demascarea.
Totusi trebuie sa spun ceea ce cred pt ca asta ar risipi orice banuiala care planeaza asupra andoginului si chiar nu vreau ca cineva sa-l banuiasca pe bietul clapon pe nedrept.
Sa va spun, ca sa nu va mai tin cu sufletul la gura, cine cred eu ca este fan G E R U L A si sun convins ca am dreptate, deci nu poate fi nimeni altul decat prietenul lui cel mai bun allspark.El era printre putinii care l-au apreciat atat de mult incat a tinut sa se inregistreze ca sa ii sustina acestuia ideile si aspiratiile.
Ce e funny ca el crede ca inca mai prosteste lumea cu basme de copii.
Totusi trebuie sa spun ceea ce cred pt ca asta ar risipi orice banuiala care planeaza asupra andoginului si chiar nu vreau ca cineva sa-l banuiasca pe bietul clapon pe nedrept.
Sa va spun, ca sa nu va mai tin cu sufletul la gura, cine cred eu ca este fan G E R U L A si sun convins ca am dreptate, deci nu poate fi nimeni altul decat prietenul lui cel mai bun allspark.El era printre putinii care l-au apreciat atat de mult incat a tinut sa se inregistreze ca sa ii sustina acestuia ideile si aspiratiile.

Ce e funny ca el crede ca inca mai prosteste lumea cu basme de copii.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Tristian,cu mult timp in urma(dar nu prea mult),ma gindeam ce bine este la voi la Tg.Mures....in oras....Muresul plin de "stiuci"...ce mai...ca in filmele din..."suedia"...Intre timp...EA....sa schimbat...MULT...in bine(EA....DUNAREA)....si ei(SALAII)...sunt pentru toti(mari si mici)...."basca"ca,stiucile isi fac simtita prezenta....."full"....asa ca ...incercati!
...poate prindeti o "clona"de salau....azi...."stiuca"!!!!!!!!!!..cele bune...
...poate prindeti o "clona"de salau....azi...."stiuca"!!!!!!!!!!..cele bune...
- semlecangheorghe
- veteran
- modigliani
- veteran
Pe cei ce sunt pescari si-atat , cu bune cu rele , ii iei cum sunt . Perfect adevarat !!! Dar pe pescari , nu pe ,, imitatii " de pescari .DidelPro scrie:......pe "oameni" ii iei asa cum sunt..."pescari"....si atit........
Noi da ! Nu stiu el !DidelPro scrie:..toti avem o pasiune comuna..."sa udam firele"....
Toleranta Didele , ok ! Da' cata toleranta mancati-as ? Ca a sarit demult de limita suportabilului !!!DidelPro scrie:.....stiti...."TOLERANTA"....si c am atit
Cum frate ? Cum sa moara de batran ? Eu si Larry ( cel putin noi doi din toti ce posteaza in acest topic ) am fost tot weekend-ul la peste si chiar am ,, dat in el " . Salau , avat si marlita . Numa' ca s-a gasit ,, miezu' din Sarmizegetusa " sa acuze ca n-am mai postat ..... timorati fiind de ,, fulgerele " din spusele lui , ca schelalaim rusinati de superioritatea lui !DidelPro scrie:Pssss...asa ca sunt....c am multe "valuri"....aproape pentru ..:NIMIC"..."clone",alea,alea....si....:SALAUL, MOARE DE BATRIN!!!!!
................................................
Didele , frate , iar vii la sfarsit de topic si ne iei ,, la gramada " . Sigur n-ai citit 54 de pagini aici si-o ineptie de pagina pe ,, maculatura " miezului . Ca sigur nu ma mai indemnai la toleranta .
Barem daca tot ai intervenit spune-i getodacului cine-i Modigliani si cine-i Indianu' . De cate ori pe saptamana beau cafeaua la tine , de cate ori ai baut o bere ori cu mine , ori cu Indianu' , si multe altele . Calmeaza-l , dracului , odata . Iti cer tie asta tocmai pentru ca esti total detasat de discutie ( repet , inainte de a lua pozitie ia-o prin topic si recontureaza-ti parerea )
- modigliani
- veteran
Are Cleopatra Stratan un vers misto intr-o melodie care probabil l-a marcat pe viata pe ,, stramos " : ,, Po' sa numeri pan'-la unu far-sa te opresti !"modigliani scrie: Barem daca tot ai intervenit spune-i getodacului cine-i Modigliani si cine-i Indianu' .
O sa-i spunem ca suntem doi ...... pana ne-o veni ,, albastru de metil " ! Omu'-i blocat in numaratoarea din vers , si cu asta basta !
...........................................
p.s. Ce inseamna , fratilor , sa crezi in versuri pentru copii ....... . Se lasa cu ...... d-astea , cu clone ....... cu alea-alea ......