Domnilor forumisti,
E greu sa tii pasul cu ce se intampla pe doua forumuri cand intri pe net o data sau de doua ori pe zi, si nici nu ai cum sa le raspunzi tuturor. Imi cer scuze daca unii dintre dumneavoastra s-au simtit ignorati, va asigur ca nu a fost cu intentie.
Citind cele scrise de la ultima mea postare, remarc cu neplacuta surprindere ca epidemia Gigi Becali face prapad la Arad. Altfel nu-mi pot inchipui de ce doi oameni ca Adelin si Razvan, pe care ii cunosc personal si care mi-au facut impresia unor baieti cu picioarele pe pamant, se comporta exact ca finantatorul Stelei. Adica anunta ca vor trece de grupele Champions League, dupa care isi baga singuri mingea-n poarta si iau bataie la Gloria Buzau.
Patania cu fotografia postata de semlecangheorghe dar care era de fapt postata de Razvan seamana ca doua picaturi de apa cu cele intamplate la targ. Cand tot Razvan a scris povesti despre evitarea lui de catre Gerula, ca sa reiasa imedia ca Gerula a dat ture prin tot targul, i-a facut poze lui Stefan Tudose, a dat cu vobleru-n bazin, in vreme ce Razvan era de doua zile la Arad.
Citesc pe forumul lui Gerula
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p17033 ca persoanele care au folosit contul semlecangheorghe pentru a face valuri cam oriunde se vorbea despre concursurile de spinning nici macar nu mai stiu ce-a postat userul respectiv de-a lungul timpului, asa ca mesajele lui semlecangheorghe se contrazic flagrant. Si iar ma minunez de ce Adelin si Razvan, care stiu sigur ca nu sunt clona lui Gerula, n-au luat de bun sfatul meu si n-au lasat balta userul semlecangheorghe inainte de a fi complet demascati de catre Gerula. Demascare al carei succes total s-a bazat in special chiar pe greselile facute de ei.
Nu vreau sa mai insist pe acest subiect dureros pentru unii. Remarc din pacate si ca Adelin n-a luat de bun nici celalalt sfat pe care i l-am dat, si anume ca nu poti compensa faptele cu vorbe. Si isi construieste din vorbe o realitate paralela in care el castiga in fata lui Gerula, il sperie pe Gerula, il bate pe Gerula si il face din vorbe pe Gerula, dar nu-si da seama ca toata constructia se prabuseste ca un palat de nisip la fiecare ciocnire cu viata reala. Ciocniri care, inevitabil, se bucura de mult interes din partea celor care urmaresc ca la stadion aceasta disputa.
N-as vrea sa inchei fara a mentiona acuzatia stranie care mi-a fost adusa de o persoana complet necunoscuta mie, pe nume SF. Utilizatorul acesta afirma ca as fi clona lui Gerula, care scrie de la locul de munca, si ca din acest motiv nu postez seara. Spun ca acuzatia este stranie pentru ca primele mele mesaje de pe acest forum au fost scrise seara, cand ma intorsesem de la standul pe care l-am avut la targul Aventuri la Pescuit.
Nu inteleg cum cineva poate pretinde ca as fi o clona, cand am facut tot ce depindea de mine pentru a avea o intalnire cu Tavi sau cu un prieten al lui aflat in Bucuresti, pentru a lamuri situatia. Am explicat de la inceput ca nu vreau ca identitatea mea sa fie cunoscuta de persoanele aflate in anturajul lui Stefan Tudose, asa ca o poza iese din discutie, dar raman destule detalii.
De asemenea va pot spune ceva care va elimina orice banuiala ca as fi o clona: in lista de argumente pe care Gerula a facut-o pentru a demonstra ca semlecangheorghe este o clona, lipseste cel mai evident si cel mai greu de negat. Acesta este ca Malin Musetescu a confirmat public, asumandu-si cu toata raspunderea aceasta afirmatie, ca semlecangheorghe a scris pe forumul superpescar de la aceeasi adresa care fusese folosita de Razvan. Acum astept presupunerile cu privie la afilierea mea la redactia Superpescar, dar va spun din start ca sunt gresite. Daca aveam legaturi cu Superpescar nu aveam stand la targul Aventuri la Pescuit.