TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Ma, in weekend poate merg la Dunare la o tura mare cu barca, daca esti interesat te iau cu mine ca esti de coma.semlecangheorghe scrie:

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB

No, si acum sa ma abtin sa intru dincolo, nu?
Nu sunteti cu toate tiglele pe casa...

ii astept cu tablite similare pe: Adelin, Fario, Vijelie, miky, ULK, Indianu, Modigliani, si care or m-ai fi ca ma lasa si memoria acu .
Daca-i bal, bal sa fie, mergeti pana la capat baieti

Ultima oară modificat 28 Sep 2010, 22:08 de către Tavi, modificat de 2 ori în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- modigliani
- veteran
E misto de tot poza lui Semlecan , subliniaza perfect ceea ce noi toti ne straduim sa-l convingem pe ,, nezdruncinatul " Gerula , insa ........ satisfactia desfiintarii acestuia va fi mai mare cand EL SINGUR va realiza nivelul de penibil in care s-a antrenat .Tavi scrie:![]()
![]()
![]()
ii asept cu tablite similare pe: Adelin, Fario, Vijelie, miky, ULK, Indianu, Modigliani, si care or m-ai fi ca ma lasa si memoria acu .
Daca-i bal, bal sa fie, mergeti pana la capat baieti
Va veni ( poate !!! ) ziua in care , invins de realitate , va accepta ca s-a luptat cu ,, clonele " mai abitir ca Don Quijote cu amaratele alea de mori de vant ! Sub povara propriei umilinte va sfarsi la balamuc unde probabil ii va acuza pe medici si pe asistente de ........ clonare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba mai rau , la administrarea medicatiei prescrise va urla : ,, NUUUUU ! Eu vreau medicamentul , nu o clona a acestuia !!!!!

Ba io zic ca sa fi si mai credibil sa bagi o poza cu toata familia....nevasta, copil, parintii (din partea lu' amandoi), catelul...etc.

...auzi ma ca io l-am pus pe Semlecan sa vanda scule ca sa il fac credibil, dar stati ca va dau exact ce a scris ca si suna fain cum zice:

...auzi ma ca io l-am pus pe Semlecan sa vanda scule ca sa il fac credibil, dar stati ca va dau exact ce a scris ca si suna fain cum zice:
gerula scrie:"... in clona asta ea chiar investise ceva efort: l-a gasit pe tamplarul ala dispus sa-l lase sa-i foloseasca identitatea, l-a folosit de cateva ori ca intermediar, ca sa vanda niste scule, pentru a da autenticitate clonei, si a avea la o adica la dispozitie martori care sa spuna in mod cinstit "m-am intalnit cu el domle, e ala din poza" etc etc."
Ultima oară modificat 28 Sep 2010, 22:22 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB