TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 21:18

ULK scrie:Ii faci jocul modigliani ...sau chiar nu ai inteles ca vorbesti cu el?
Hai , domnul meu , ce dracu' ? :D Normal ca-mi este evident scenariul . Nu-s atat de cretin . Insa , ca simplu utilizator nu-i pot verifica IP-ul si identitatea electronica , iar ca om de bun simt accept PROBABILITATEA ca acest fan Gerula chiar sa fie vreun admirator bezmetic al acestuia . In proportie de doar 1 % , o accept ca fiind probabila . Imi fac practic datoria fata de mine , nu de el . Imi place sa aplic prezumptia de nevinovatie .

Adminul si moderatorii ii pot insa verifica IP-ul . De ce nu o fac sau de ce tolereaza circul asta ? ( aici ma fac si eu ca nu stiu si ca nu-nteleg de ce ) .

Si-apoi , chiar fiind convins in sinea mea de faptul ca fanu' ii chiar el , nu-mi refuz placerea de a lua la misto pe cel din spatele tastelor ! :D :D :D :D :D

Deja problema capata conotatii alarmante si-mi starneste curiozitatea . Morbid , e adevarat , dar mi-o starneste . Vreau sa vad ...... PANA UNDE ???????

........................................................

De cand bantui netu' si forumurile am intalnit fel de fel de personalitati . Unii de-a dreptul transparenti , altii introvertiti , altii aiuriti , .... ciudati , destepti , cretini , culti , transanti , mistocari , versatili , inbufnati , veseli , etc .....

La el insa ,, s-a spart matrita " . Omu'-i unicat ! Nu-s medic , dar daca eram personalitatea acestuia se constituia intr-un caz de ridicat interes ! Ma limitez la , asa cum spuneam , o curiozitate de tip domestic , si chiar vreau sa vad cand va atinge limita penibilului suportabil . Pare a fi inarmat cu resurse nelimitate ( o fii de la bateriile alea cu nush ce dracu' de litiu in ele ??? Alea de 6000 de .... ceva ? Alea din topicul ala de ridicat interes ??? Nu de alta , da' pe mine nu ma intereseaza . Eu functionez cu chestii conventionale . Benzina , tarie , bere , alea-alea ! ) .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 21:18

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 21:23

S-a rupt scaunul cu mine de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acu' sa vezi explicatii la Berula ... :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 21:24

Tarabostes ,cum comentezi poza aceasta?Sint o clona?Adica doi smecheri mi-au furat identitatea si s-au folosit de ea?Atunci cum explici poza?Sa vedem.....1 este trucata....2 nu,Razvan imi tine un pistol la ceafa si eu pozez nevoit fiind...3Sau nu, m-au platit bine sa le fac jocul.... :lol: :lol: Nici una ,prietene,tot ce am scris pe diverse forumuri imi apartine in exclusivitate si nu sint sluga nimanui,spre deosebire de tine care esti sluga" pescarului degetel"Dealtfel sint curios ce va zice dumnealui...Toata pledoaria de pe superpescar are o tara,eu nu sint nici sluga, nici clona nimanui,Razvan si Adelin pot vorbi in nume propriu..in ceea ce-i priveste,dar tu claponule esti un biet pion in mina unui maestru de sah...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 21:25

Si tot nu mi-ai zis ,vii sa maturi rumegusul au ba??

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 21:27

Semlecan , ce bei taticule :?: Pentru faza asta , trebuie sa te cinstesc ! :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2010, 21:30

Gheorghe, incep cinstit sa cred ca esti produsul mintii bolnav-diabolice a partii intunecate, zau asa... sau esti pur si simplu un bot cu singura misiune de a-l reactiva pe geruloid. :)
Tre' sa fii motivat al naibii sa scrii pe tabla chestiile alea, nu?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 21:30

:lol: :lol: :lol: Parca vad moaca lu gERULA incercind pe variante,programe foto etc....Da aia care au pus botu.... :lol: :lol: :lol: aia is mai destepti ca el :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar sa nu ne pripim,el explica ...inexplicabilull...ssst, asa ca sa-l ascultam....fan gerula unde esti??

.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 28 Sep 2010, 21:32

bai dar am citit.....am citit......am tot citit....dar acum postez si eu ceva
la primul punct trebuia sa scrii "SUNT" :lol: cu I din A sau ceva de genu asta :twisted:
PS. jur ca citesc cu foarte mare interes aceste 2 forumuri(.info si .ro)
PS2 daca mai activati si prin alta parte bagati linkuri sa nu ratez ceva(asa cum face Gerula la el :wink: )
PS3 chiar reusiti sa descretiti fruntile la multi useri si multi se abtin sa scrie ceva(cum am fost si eu)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 28 Sep 2010, 21:33

pictore, mergi cu fraza aia pan` la capat dar :lol: Amice, esti idiot? :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis