Hai , domnul meu , ce dracu' ?ULK scrie:Ii faci jocul modigliani ...sau chiar nu ai inteles ca vorbesti cu el?

Adminul si moderatorii ii pot insa verifica IP-ul . De ce nu o fac sau de ce tolereaza circul asta ? ( aici ma fac si eu ca nu stiu si ca nu-nteleg de ce ) .
Si-apoi , chiar fiind convins in sinea mea de faptul ca fanu' ii chiar el , nu-mi refuz placerea de a lua la misto pe cel din spatele tastelor !

Deja problema capata conotatii alarmante si-mi starneste curiozitatea . Morbid , e adevarat , dar mi-o starneste . Vreau sa vad ...... PANA UNDE ???????
........................................................
De cand bantui netu' si forumurile am intalnit fel de fel de personalitati . Unii de-a dreptul transparenti , altii introvertiti , altii aiuriti , .... ciudati , destepti , cretini , culti , transanti , mistocari , versatili , inbufnati , veseli , etc .....
La el insa ,, s-a spart matrita " . Omu'-i unicat ! Nu-s medic , dar daca eram personalitatea acestuia se constituia intr-un caz de ridicat interes ! Ma limitez la , asa cum spuneam , o curiozitate de tip domestic , si chiar vreau sa vad cand va atinge limita penibilului suportabil . Pare a fi inarmat cu resurse nelimitate ( o fii de la bateriile alea cu nush ce dracu' de litiu in ele ??? Alea de 6000 de .... ceva ? Alea din topicul ala de ridicat interes ??? Nu de alta , da' pe mine nu ma intereseaza . Eu functionez cu chestii conventionale . Benzina , tarie , bere , alea-alea ! ) .