TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Sep 2010, 13:21

fan G E R U L A scrie:Stimati colegi,

Nu pricep de ce Adelin se mai agata de contul semlecangheorghe, acum arata ca un copil care insista ca luna e verde. A observat si el ca zambeste lumea cand spune ca nu-i contul lui, dar vad ca nu s-a intrebat de ce.
Acum, intr-adevar, nu mai sunt dubii ca e Adelin.
Cand faci o acuzatie trebuie sa ai dovezi, sa aduci probe palpabile, nu inventate sau imaginate.Daca Mathias, Alex, allspark sau Iulius au existat si nu au fost clone, atunci de ce nu ar putea exista Semlecan, care e user cat se poate de activ, discuta cu useri reali, a vandut scule unor useri de pe forum, pe cand clonele prafuite ale Claponului Androgin ruginesc uitate undeva pe rafturile unei minti bolnave....nici macar atata respect macar nu a avut pt cei de care si-a batut si i-a luat de fraieri prostindu-i ca clonele exista
fan G E R U L A scrie: Nu as vrea sa inchei fara a aduce vorba despre incidentul de la Rogojesti si despre felul in care Adelin intelege sa se comporte ca persoana virtuala, la calculator. Eram in zona cand a avut loc intamplarea, si cu toate ca n-am fost martor ocular la ea, va pot spune e s-a intamplat imediat dupa. Gerula se plimba linistit cu barca iar Adelin a iesit la mal si, inconjurat de nevasta, Razvan, Lucian Constantin-Gyorg si inca un baiat mai tanar pe care nu-l stiu a inceput sa povesteasca. Va dau cuvantul meu ca mi s-a parut ca avea ochii in lacrimi, si fara discutie ii tremura vocea.
Nu stiu cine este toni f, nu il cunosc, da ce a scris acolo este adevarat, pe toata durata concursului Adelin a aratat speriat, intimidat de Gerula. Si toti concurentii de acolo, aproape 70 de insi, au vazut acelasi lucru ca si mine. Mi se pare de un prost gust inegalabil sa scrii acum lucrurile pe care le scrie Adelin. Mai cu seama ca stie foarte bine ce va iesi daca da iar de Gerula la vreun concurs, si ar trebui sa stie ca, de data asta, toti participantii vor fi cu ochii pe ei doi, dupa ce s-a tot scris pe cele doua forumuri de la Rogojesti incoace.
Sfatul meu catre Adelin ar fi sa nu mai incerce sa-si ia revansa din vorbe cand e vorba de fapte. N-are cum, si nu poate decat sa-i ofere material de facut misto lui Gerula.
Da, acest post e mai bine facut decat celelalte unde se regasesc foarte multe din cliseele verbale ale Claponului Androgin, insa tot scapa un termen de care nu se poate dezobisnui si anume "ins"...nu ma apuc acuma sa fac studiu de caz pe textele celelalte cu exemple din celelalte posturi ca nu am timp, dar daca se cere o sa rup din timpul meu pt distractie. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2010, 13:30

leba scrie: 3. Tavi intra pe gerula.info dar nu recunoaste.
Buna, sunt Tavi si am intrat pe .info
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Sep 2010, 13:48

SF scrie: Insa Fan Gerula chiar ii el !

Fan Gerula , :lol: :lol: Mai bestie :) , de unde postezi , ti-ai gasit ceva cu jumate de norma departe de redactia Gandu :lol: :lol: Am auzit ca ti-ai luat velier in sfarsit , chit ca nu il ancorezi linga ceva lord pripasit , ci pe noptiera , intre paharu cu apa si poza inramata a Lotului Pantelimon 2 , ceva de genu asta
http://www.navigare.com.ar/graficos/arte/laser.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti dus rau! :lol: :lol: :lol: .....cum de am uitat de celebrul velier mult visat de Clapon ?!Cum se visa el strabatand mari si oceane cocotzat pe catarg si cantand Kikirrrikiiii in fiecare port in aplauzele homistilor adunati acolo special sa-l salute....ce vise dom'le spulberate de criza, de shomaj, de mami de tati care nu au vrut sa cotizeze de frica sa nu-si piarda copilashu' prin straini. :cry: :cry: :cry:
WSB CLUB

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 28 Sep 2010, 13:54

Tavi scrie:
leba scrie: 3. Tavi intra pe gerula.info dar nu recunoaste.
Buna, sunt Tavi si am intrat pe .info
:lol: :lol: :lol:

Primul pas spre izbavire e recunoasterea viciului...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2010, 14:36

Odata, de mult, un coforumist zicea cam asa:
Trimis: Vin 09 05, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Gata cine mai vrea veliere si Porta bote aduse din State ? Laughing

Cred ca moare subiectul asta si va re-invia in doi ani cand Gerula va fi iar membru al forumului.
Si iar va vrea sa le aduca de acolo.

si n-au trecut totusi decat 2 ani. :D

Tavi scrie: Buna, sunt Tavi si am intrat pe .info
Ei, da!
In acelasi spirit:
Salut, sunt Leba si sunt o clona ordinara ce prinde carasi.
Citez:
:arrow:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Sep 2010, 14:50

Buna, sunt Tristian si sunt dependent (de pescuit). Tavi, tu esti mai veteran, ajuta-ma te rog! Ma simt tentat sa-mi fac cont pe cealalta parte a shfoartzei - rapitoriii.info (glumesc), este oare un semn rau?... Ce ar trebui sa fac? Voi putea sa rezist seductiei partii intunecate (la minte) a lui Fan Gerula? Ajutati-ma sa trec peste acest impas!

ULK, imi pare rau ca te-am clonat: I am your father!

Doar impreuna putem sa ii invingem pe Gerula si Fan Gerula, ucenicul lui.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2010, 15:01

Apuca-te de fly :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 15:09

Tristian.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ai mila ca nu mai pot da splina...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 15:21

Va vine sa credeti si-a deschis un topic in care se lauda singur.....".adevaratul top al celor....""" :lol: :lol: Se lauda pe el insusi.Personalitate multipla.. :lol: :lol: Si intr-un gest de bunavointa generat probabil de autoflatarile lui insusi,absolut magnific,ii promite lui S.f. ca-i ridica banul :lol: :lol:
Ei na lasa ,claponule ca iti tai eu traficul ,vezi tu. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Sep 2010, 16:43

Eu mi-am propus sa intru cel mult o data pe saptamana doar sa vad ce ca.cat mai mananca Clapone si ies repede sa nu ma infectez. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Închis