fan G E R U L A scrie:Stimati colegi,
Nu pricep de ce Adelin se mai agata de contul semlecangheorghe, acum arata ca un copil care insista ca luna e verde. A observat si el ca zambeste lumea cand spune ca nu-i contul lui, dar vad ca nu s-a intrebat de ce.
Acum, intr-adevar, nu mai sunt dubii ca e Adelin.
Cand faci o acuzatie trebuie sa ai dovezi, sa aduci probe palpabile, nu inventate sau imaginate.Daca Mathias, Alex, allspark sau Iulius au existat si nu au fost clone, atunci de ce nu ar putea exista Semlecan, care e user cat se poate de activ, discuta cu useri reali, a vandut scule unor useri de pe forum, pe cand clonele prafuite ale
Claponului Androgin ruginesc uitate undeva pe rafturile unei minti bolnave....nici macar atata respect macar nu a avut pt cei de care si-a batut si i-a luat de fraieri prostindu-i ca clonele exista
fan G E R U L A scrie:
Nu as vrea sa inchei fara a aduce vorba despre incidentul de la Rogojesti si despre felul in care Adelin intelege sa se comporte ca persoana virtuala, la calculator. Eram in zona cand a avut loc intamplarea, si cu toate ca n-am fost martor ocular la ea, va pot spune e s-a intamplat imediat dupa. Gerula se plimba linistit cu barca iar Adelin a iesit la mal si, inconjurat de nevasta, Razvan, Lucian Constantin-Gyorg si inca un baiat mai tanar pe care nu-l stiu a inceput sa povesteasca. Va dau cuvantul meu ca mi s-a parut ca avea ochii in lacrimi, si fara discutie ii tremura vocea.
Nu stiu cine este toni f, nu il cunosc, da ce a scris acolo este adevarat, pe toata durata concursului Adelin a aratat speriat, intimidat de Gerula. Si toti concurentii de acolo, aproape 70 de insi, au vazut acelasi lucru ca si mine. Mi se pare de un prost gust inegalabil sa scrii acum lucrurile pe care le scrie Adelin. Mai cu seama ca stie foarte bine ce va iesi daca da iar de Gerula la vreun concurs, si ar trebui sa stie ca, de data asta, toti participantii vor fi cu ochii pe ei doi, dupa ce s-a tot scris pe cele doua forumuri de la Rogojesti incoace.
Sfatul meu catre Adelin ar fi sa nu mai incerce sa-si ia revansa din vorbe cand e vorba de fapte. N-are cum, si nu poate decat sa-i ofere material de facut misto lui Gerula.
Da, acest post e mai bine facut decat celelalte unde se regasesc foarte multe din cliseele verbale ale Claponului Androgin, insa tot scapa un termen de care nu se poate dezobisnui si anume "ins"...nu ma apuc acuma sa fac studiu de caz pe textele celelalte cu exemple din celelalte posturi ca nu am timp, dar daca se cere o sa rup din timpul meu pt distractie.