Domnilor , am stat si-am incercat sa inteleg ce prioritati are si ce motivatii il imping catre toata tevatura asta . Fireste , unii dintre dvs il cunosc ,, live " si cu siguranta ati traversat cu el mai multe episoade . Iata totusi punctul meu de vedere ( din cat de putin il cunosc si din ce-am reusit pana acum sa citesc / inteleg despre el ) :
La un moment dat s-a cam prins ca din ,, tzacaneli " in taste se poate face un banut cinstit . Nu mult , dar ca pe un supliment binevenit la buzunarel .
Decide deschiderea unui forum concurent ( sic ) acestuia . Prin asta isi confera si alte cateva avantaje :
- acolo poate taia si spanzura in voie ,
- acolo isi poate trata inamicii ,, jucand acasa " ,
- acolo isi poate exprima linistit orice punct de vedere ,
- acolo isi poate primii si trata regeste amicii si adulatorii ,
- acolo isi poate ...... in sfarsit , multe , le stiti deja sau le puteti deduce .
Revenind la banutzul facut cinstit se impune un trafic rezonant . Subiectele tratate pe acel forum , ori sunt deja prezente aici ( unde de ani de zile ati ,, pompat " in ele mai tot ce stiti ) ori preferati sa le tratati aici . Raman alte cateva idei ,, originale " de topicuri , topicuri de o ,, importanta iesita din comun " ( ca sa-l citez pe Fan Gerula ) ca cel cu bateriile de telefoane . Recunosc ca am vrut sa vad despre ce este vorba si-am accesat forumul . AM DAT PE SPATE !!! Incredibil cat de important , cat de vital este subiectul respectiv pentru comunitatea pescarilor de rapitor !
Toata agitatia asta , ,, ping-pong-ul " asta dintre forumuri face ca al lui sa primeasca vizite cu nemiluita , vizite care din pacate nu-s venite din interes ci mai mult din curiozitatea noastra .
Deja se contureaza , se limpezeste faptul ca nu-l mai deranjaza atat de mult disputa in sine ( sigur insa a avut un sambure de realitate debutul acesteia ) , ci se amuza chiar asistand la faptul ca se vede ca ,, maestru papusar " al intregii situatii create . Cel mai clar mi-a fost acest lucru la atragerea mea si a lui Larry in nebunia asta , topicul deschis despre noi , in care initial ne trateaza ca pe doi insi diferiti ( imbecil de simplu de demostrat sau de verificat ca suntem ..... doi ! ) dupa care schimba macazul inspre obsedanta idee a clonelor vazand in asta o oportunitate buna de exploatat la maxim . Circ ! Sa fie circ !!! Sa fie balamuc !!! ... Taste , ..... accesari , ...... TRAFIIIIIIIIIC !!!!!!! ESTEEEEEEEEEEE !
Concluzia : ignor ....... si pace .