TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2010, 10:32

Daca nu e el, e cea mai reusita imitatie de pana acum.
Apreciez in mod deosebit schimbarea tonului din acest mesaj : stimati colegi :D, s-a renuntat la atacurile la persoana si se incearca (timid) o abordare echidistanta.
Are potential, cu un pic de efort poate ajunge sa fie mai bun ca originalul, ceea ce nu e la indemana oricui.
Felicitari :lol:
p.s. cu ocazia asta poate schimbati si voi registrul si o dati pe mistouri mai digerabile, aceeasi placa (si de o parte si de alta) cu gay, treaba mare si treaba mica pampersi e fumata rau.
Un pic de imaginatie domnilor, stiu ca puteti mai mult. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2010, 10:49

Ma vad nevoit sa clarific unele aspecte "de viata", sa fac efectiv lumina in acest caz, in virtutea ultimelor chestiuni scrise aici:

1.Fangerula nu e gerula, e a doua personalitate a lui gerula, ceea ce nu e acelasi lucru. Nu stiu cate alte personalitati are.
2. Elias nu mai are nicio scama.
3. Tavi intra pe gerula.info dar nu recunoaste.
4. Adelin si-a luat pistol.
5. Pikeman mai are sperante.

si in final,
salut, gerula. :D mijto rau pantalonii.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 28 Sep 2010, 10:49

Tristiane, mai zgreaptana tu mult tastele alea cum ca as fi Gerula si o sa incep eu sa povestesc niste lucruri nu foarte frumoase pe care le-ai facut tu la Sacaiala. De-o sa dai F5 din secunda in secunda.
Cu Tavi nu mai am ce discuta, a avut ocazia sa se poate ca un om cinstit si a ratat-o de la cativa kilometri. Cand banuiesti pe cineva ca ar fi clona si refuzi sa te intalnesti cu el la targ sau sa trimiti pe cineva sa se intalneasca, nu mai poti fi considerat onest.
Nu am nici o cearta cu Adelin, ba chiar va mai pot spune ca la timpul ala am fost si eu indignat de ce3-a facut Gerula. Mi s-a parut un gest complet deplasat. Acum insa am inteles contextul si nu mi se mai pare asa. Cand te injura cineva de dupa un gard, uneori simti nevoia sa sari parleazul si sa-l iei la poceala. Asta e.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Sep 2010, 10:50

elias scrie:Gerula,dupa cum ti-am raspuns si la "Arena"iti spun si aici:nu ma intereseaza forumul tau, si nici **** asta de razboi dintre tine si Adelin&comp.
ps:Cu ocazia asta tin sa-i multumesc inca o data lui Semlecan Gheorghe pentru rola de fir trimisa. :wink:
Ilie ... stii de ce ti-a ridicat ban-ul nu? .. toata povestea aia cu popularea aia cu pastrav facuta de Tavi, Miky ++++ (nota 10 din partea mea) si tu ai fost singurul care a amintit atunci si ceva de salau, cum se vorbise initial ... acum vrea sa ii fi martor si spera sa te aliezi cu el ca sa mai aibe ceva subiecte de scandal ... hehehehehe ...

ps : acum, ca am scris si eu aici, voi fi considerat clona? :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 10:51

ULK scrie:NU...Larry...e chiar el..Cum dreaq mai puneti botul la minciunile lui....Se vede ca nu il stiti destul de bine inca

Sincer , nu stiu daca e sau nu , nici nu ma intereseaza ... :lol: Din toata tarasenia asta , isi mai face si el trafic la forum , ca altfel ar bate vantul mai rau ca in Insula .... :lol: Din orice gainat , face subiect de discutie .
Mi-am dat seama de chestia asta de cand s-a legat de mine . Nu cred ca e chiar atat de neghiob sa afirme toate treburile alea despre doua persoane diferite , considerand ca de fapt este una singura . :lol: Netul e mare , se convingea de la o singura apasare de buton , dar de....cine-i mai intra pe forum daca nu facea scandal ? :lol:

Gerula , cand o sa recunosti ca ai dat cu mucii in fasole , atunci punem punct .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 10:52

Domnilor , am stat si-am incercat sa inteleg ce prioritati are si ce motivatii il imping catre toata tevatura asta . Fireste , unii dintre dvs il cunosc ,, live " si cu siguranta ati traversat cu el mai multe episoade . Iata totusi punctul meu de vedere ( din cat de putin il cunosc si din ce-am reusit pana acum sa citesc / inteleg despre el ) :

La un moment dat s-a cam prins ca din ,, tzacaneli " in taste se poate face un banut cinstit . Nu mult , dar ca pe un supliment binevenit la buzunarel .

Decide deschiderea unui forum concurent ( sic ) acestuia . Prin asta isi confera si alte cateva avantaje :
- acolo poate taia si spanzura in voie ,
- acolo isi poate trata inamicii ,, jucand acasa " ,
- acolo isi poate exprima linistit orice punct de vedere ,
- acolo isi poate primii si trata regeste amicii si adulatorii ,
- acolo isi poate ...... in sfarsit , multe , le stiti deja sau le puteti deduce .

Revenind la banutzul facut cinstit se impune un trafic rezonant . Subiectele tratate pe acel forum , ori sunt deja prezente aici ( unde de ani de zile ati ,, pompat " in ele mai tot ce stiti ) ori preferati sa le tratati aici . Raman alte cateva idei ,, originale " de topicuri , topicuri de o ,, importanta iesita din comun " ( ca sa-l citez pe Fan Gerula ) ca cel cu bateriile de telefoane . Recunosc ca am vrut sa vad despre ce este vorba si-am accesat forumul . AM DAT PE SPATE !!! Incredibil cat de important , cat de vital este subiectul respectiv pentru comunitatea pescarilor de rapitor !

Toata agitatia asta , ,, ping-pong-ul " asta dintre forumuri face ca al lui sa primeasca vizite cu nemiluita , vizite care din pacate nu-s venite din interes ci mai mult din curiozitatea noastra .

Deja se contureaza , se limpezeste faptul ca nu-l mai deranjaza atat de mult disputa in sine ( sigur insa a avut un sambure de realitate debutul acesteia ) , ci se amuza chiar asistand la faptul ca se vede ca ,, maestru papusar " al intregii situatii create . Cel mai clar mi-a fost acest lucru la atragerea mea si a lui Larry in nebunia asta , topicul deschis despre noi , in care initial ne trateaza ca pe doi insi diferiti ( imbecil de simplu de demostrat sau de verificat ca suntem ..... doi ! ) dupa care schimba macazul inspre obsedanta idee a clonelor vazand in asta o oportunitate buna de exploatat la maxim . Circ ! Sa fie circ !!! Sa fie balamuc !!! ... Taste , ..... accesari , ...... TRAFIIIIIIIIIC !!!!!!! ESTEEEEEEEEEEE !

Concluzia : ignor ....... si pace .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 28 Sep 2010, 10:58

Draga modigliani sau indian larry sau cum iti mai spui, noi astia care concuram in Campionatul National de Spinning mai avem unii si motoare Torqueedo, care merg cu baterii de-alea despre care a povestit acolo Gerula de ce fac poc. Adica ne intereseaza ce scrie acolo, cand am dat 6000 pe motor baterii si incarcatoare.
Leba, suspectez ca socul de a fi ramas primul sub linie in divizia Open ti-a intunecat judecata. Alminteri nu-mi pot inchipui cum ai putea crede ca sunt Gerula. Sau faci ce-a facut si Tavi, si e cu atat mai urat.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Sep 2010, 11:06

fan G E R U L A scrie:Tristiane, mai zgreaptana tu mult tastele alea cum ca as fi Gerula si o sa incep eu sa povestesc niste lucruri nu foarte frumoase pe care le-ai facut tu la Sacaiala. De-o sa dai F5 din secunda in secunda.
Cu Tavi nu mai am ce discuta, a avut ocazia sa se poate ca un om cinstit si a ratat-o de la cativa kilometri. Cand banuiesti pe cineva ca ar fi clona si refuzi sa te intalnesti cu el la targ sau sa trimiti pe cineva sa se intalneasca, nu mai poti fi considerat onest.
Nu am nici o cearta cu Adelin, ba chiar va mai pot spune ca la timpul ala am fost si eu indignat de ce3-a facut Gerula. Mi s-a parut un gest complet deplasat. Acum insa am inteles contextul si nu mi se mai pare asa. Cand te injura cineva de dupa un gard, uneori simti nevoia sa sari parleazul si sa-l iei la poceala. Asta e.
Scuze, nu esti Gerula, cred ca esti Basescu! Poti sa spui linistit ce oi fi facut eu pe la Sacalaia dar spune aici si argumenteaza cu dovezi sau martori nu cu linkuri de la tine de pe site. Pot sa iti spun de pe acuma ca nu am facut la Sacalaia nimic de care sa imi fie rusine, nu pentru ca as fi eu nerusinat ca tine, pur si simplu nu e stilul meu. Abia astept. Daca vii iar cu minciuni te ard urat de tot. Nici nu cred ca ai fost vreodata la Sacalaia oricum. Poti incerca si cu pistolul dar sa fii pe p#la ta cand o faci si ar fi bine sa si tragi si sa tintesti mortal ca de ma mai ridic... am eu stilul meu personal de a rezolva astfel de chestiuni.

Daca nu esti totusi Gerula poate ne explici care concurent care asista la discutiile celor de pe mal dupa ce a plecat Gerula in tromba si care a fost peste tot si stie tot ce face si a facut Gerula si ce vendete are Gerula cu toti de pe toate forumurile, esti. Ai reusit sa urmaresti fraza?

Oricare ar fi cazul cred ca esti cel putin varza, barza, viezure manz.

Si mai bine: Inchide ca te sunam noi!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2010, 11:18

Ce sa zic, imi pare rau ca te-am dezamagit.
Cum ma pot revansa?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 11:18

fan G E R U L A scrie:Draga modigliani sau indian larry sau cum iti mai spui

Nu mai am niciun dubiu . :lol:

Cucuriguuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Închis