TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Sep 2010, 16:46

:lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Sep 2010, 16:48

Din partea mea o are...Fiecare face ce vrea...Cel putin neaccesarea forumului ...ii de ajuns...Cu atat baga mai putin in buzunar...
Sa va(ne) faca mincinosi si sa faca si bani pe voi(noi)...Nu mersi..Eu nu mai servesc. :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Sep 2010, 16:49

Indian Larry scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
A dracu' clona , a-nceput sa scrie singura ! De data asta eu n-am vrut sa mai postez , insa-si face de cap .

Tre sa vad ce fac cu ea , are deja opinie personala , isi acceseaza contul singura cand ies eu la tigare . Hmmmmmm ....... ce ti-e si cu clonele astea .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Sep 2010, 16:56

ULK scrie:
Ignoranta...ar fi singura pedeapsa viabila.
Am incercat si crede-ma ca nu tine, te inpoasca cu noroi in continuare fara sa oboseasca chiar daca nu-l bagi in seama....si de la o vreme te saturi si tre sa ii dai.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Sep 2010, 17:03

Pai...la mine o sa tina..nu o sa trec pe la el...Automat poate sa scrie acolo de mine ce vrea...nu citesc...nu exista ;)
UlKustom Rods

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Sep 2010, 17:09

ULK scrie:Pai...la mine o sa tina..nu o sa trec pe la el...Automat poate sa scrie acolo de mine ce vrea...nu citesc...nu exista ;)
Poate crezi ca nu exista, dar spre exemplu anul aceta la etapa de la Manjesti m-a intrebat destula lume daca eu sunt SemlecanGherghe si cand am raspuns ca: "nu sunt", oamenii au zambit ca deh, nu trebe sa recunosc... :shock: Deci mai sunt care pun botu' la frajala scriitorului clapon.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Sep 2010, 17:13

Te cred..am observat ca si pikeman a crezut in fan Gerula :)...dar eu nu o sa ma adancesc asa de mult in intriga ca si voi...Ma plictiseste...
UlKustom Rods

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2010, 20:22

Gerulica poti sa-mi multumesti ca ti-a crescut traficu.Da acuma sa vedem:un timplar cu degetele cit cremvurstii reduce linia traficului pe un trend ascendent dintr-un picaj catastrofal ce parea fara iesire ,in timp ce ziaristul erudit ,formator de opinie in gramatica ,calculatoare,pescuit,politica si cite si mai cite, nu reuseste nici pe jumatate din performanta asta.Jerula....esti de risu curcilor,nene.
Si sa-ti explic de ce parea Adelin asa cum il vede Toni F.Prima reactie a unui om cind ia contact cu incintatoarea ta personalitate,si crede-ma o stiu din proprie experienta,ar fi sa-ti dea vreo doua dupa ceafa sa te trezesti la realitate.Daca parintii tai ar fi procedat asa la timp,nu mai erai un pericol social,dar sa revenim.Insa ,dupa prima reactie ,pe care ti-o reprimi ,fireste ca esti om nu animal,incepe omul sa-ti caute scuze:
-lipsa de noroc in viata;o copilarie nefericita,niscaiva fragmente cu defect in Adn-ul personal...si lista ar putea continua.Si toata framintarea asta interioara -intre dorinta de a-ti da vreo doua si rationamentele care tempereaza asta,se citeste pe fata omului ca un stres ,o lupta interioara,ca de fapt asta este.Binenteles ca tu ,in imaginatia ta bogata,te si vezi mai de temut ca Gingis-han...insa este doar in imaginatia ta..
Si acuma zi ,vii sa-mi maturi rumegusul??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 27 Sep 2010, 21:25

fac pariu ca nu are curajul sa dea ochii cu persoanele pe care le ameninta cu bataia, chiar daca are pistol.poate doar sa-l foloseasca in legitima aparare, iar cum e asa de cretin ... fiti siguri ca nu o sa faca el primul pas sa loveasca.eo de eram in locul lui Adelin, cu tot cu pistol ii faceam o baie, ca sa nu mai umble dupa cai verzi pe pereti.anyway, o data si o data o sa scoata din sarite pe cineva care nu se controleaza si o sa si-o ia pe cocoasa. :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Sep 2010, 21:41

mai stie cineva ceva de Alex, allspark sau Iulius? :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Închis