Gerulica poti sa-mi multumesti ca ti-a crescut traficu.Da acuma sa vedem:un timplar cu degetele cit cremvurstii reduce linia traficului pe un trend ascendent dintr-un picaj catastrofal ce parea fara iesire ,in timp ce ziaristul erudit ,formator de opinie in gramatica ,calculatoare,pescuit,politica si cite si mai cite, nu reuseste nici pe jumatate din performanta asta.Jerula....esti de risu curcilor,nene.
Si sa-ti explic de ce parea Adelin asa cum il vede Toni F.Prima reactie a unui om cind ia contact cu incintatoarea ta personalitate,si crede-ma o stiu din proprie experienta,ar fi sa-ti dea vreo doua dupa ceafa sa te trezesti la realitate.Daca parintii tai ar fi procedat asa la timp,nu mai erai un pericol social,dar sa revenim.Insa ,dupa prima reactie ,pe care ti-o reprimi ,fireste ca esti om nu animal,incepe omul sa-ti caute scuze:
-lipsa de noroc in viata;o copilarie nefericita,niscaiva fragmente cu defect in Adn-ul personal...si lista ar putea continua.Si toata framintarea asta interioara -intre dorinta de a-ti da vreo doua si rationamentele care tempereaza asta,se citeste pe fata omului ca un stres ,o lupta interioara,ca de fapt asta este.Binenteles ca tu ,in imaginatia ta bogata,te si vezi mai de temut ca Gingis-han...insa este doar in imaginatia ta..
Si acuma zi ,vii sa-mi maturi rumegusul??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.