TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Sep 2010, 21:51

Adi_ scrie:mai stie cineva ceva de Alex, allspark sau Iulius? :lol:
Gerula trebuie sa stie sigur ! Precis i-a facut si astuia ,, dosaru' " .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Sep 2010, 21:53

modigliani scrie:una-alta..........
Chestionar :

Cine este autorul postarilor ? Modigliani , sau Indian Larry ? ( sau , dracului , altu' ! Vreo clona , ceva ! ..........) ?????????????????????????????????????????????????????????????

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Sep 2010, 22:50

Adi_ scrie:mai stie cineva ceva de Alex, allspark sau Iulius? :lol:

nu, nu i'am mai vazut... de Mathias din Austria mai stie cineva ceva? eu nu mai stiu nimic de el de ceva vreme... si nici la mail nu'mi mai raspunde :(

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 07:11

Ei,ei tarbostes stai sa vezi ce poza iti pregatesc eu,de n-o sa o poti duce.Perspectiva corecta a evenimentelor??Situatii aparent greu de descifrat???Ma umfla risul.Atunci cum se face ca pina de un timp ,de cind ma amuz cu ilustra ta persoana,traficul pe amaritul tau de site era in picaj precum un mig fara motoare??Ai??De mare si corect formator de opinie ce esti,de aia.... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 28 Sep 2010, 09:59

Stimati colegi,

Am apucat sa citesc si eu ce s-a scris pe ambele forumuri de la ultima mea postare, si as vrea sa va spun cateva lucruri de bun simt.
Nu pricep de ce Adelin se mai agata de contul semlecangheorghe, acum arata ca un copil care insista ca luna e verde. A observat si el ca zambeste lumea cand spune ca nu-i contul lui, dar vad ca nu s-a intrebat de ce. E insa foarte normal ca toti colegii din Liga a creada asta, cel putin din momentul cand semlecangheorghe s-a oferit sa vina la Bucuresti sa se intalneasca cu Gerula, dar apoi a schimbat subit placa, cand a fost invitat la modul concret sa se intalneasca cu Malin Musetescu la redactia SuperPescar. Si eu si cam toti concurentii mai vechi il cunoastem bine pe Malin Musetescu si nu se punea problema ca semlecangheorghe sa fi avut vreo problema cu el, alta decat a fi luat la misto pentru afirmatiile facute.
Refuzand, si inca cu argumente copilaresti, semlecangheorghe a dovedit fara discutie ca este o clona. Ca o fi a lui Adelin, ca o fi lui Razvan, eu nu m-as fi pronuntat cu atata certitudine ca Gerula, pana n-am citit mesajele scrise de duminica pana azi. Acum, intr-adevar, nu mai sunt dubii ca e Adelin.
Discutia cu traficul e mai intortocheata decat zic Adelin sau Gerula, si eu cred ca adevarul e pe la mijoc. Nu se poate nega ca dezvaluirile facute de Gerula despre Gyorg si Ovidiu 14, si in general felul in care pune probleme despre pescuitul de competitie i-au atras cititori fideli pe forum, si chiar cativa useri. Vali Stratonov, Nucu Buculei sau Alexandru Trentea nu posteaza pe sectiunea despre pescuitul de competitie pentru ca l-a demascat Gerula pe semleanheorghe ca fiind clona lui Adelin.
E insa adevarat, cel putin dupa mine, si ca dialogul de la distanta intre Adelin si Razvan, cu sustinatorii lor, pe de o parte, si Gerula pe cealalta parte, produce trafic. Pe ambele forumuri, doar ca la Gerula, al carui forum nu are un site in spate, cresterea se vede mai bine. Poate sa se supere Gerula, dar asta e parerea mea.
E ciudat insa ca, prins in dorinta de revansa fata de Gerula, Adelin nu observa un fenomen care ar cam trebui sa-i dea de gandit. In timp ce el n-a mai facut altceva decat sa se certe aici cu doua conturi, Gerula baga si lucruri foarte utile la el pe forum, cum ar fi topicul asta, care pe mine m-a surprins in mod foarte placut, mai ales ca nu stiam lucrurile alea http://www.rapitoriii.info/forum/echipame ... c26cca749d
In plus,fara sa bata toba mare, l-a debanat si pe Ilie http://www.rapitoriii.info/forum/anunturi ... -t812.html . Nu stiu daca i-a pus bogdan78 vreo pila sau a facut-o din proprie initiativa, insa rezultatul e ca-i creioneaza o cu totul alta personalitate decat cea arata aici de Adelin, de pilda.
Nu as vrea sa inchei fara a aduce vorba despre incidentul de la Rogojesti si despre felul in care Adelin intelege sa se comporte ca persoana virtuala, la calculator. Eram in zona cand a avut loc intamplarea, si cu toate ca n-am fost martor ocular la ea, va pot spune e s-a intamplat imediat dupa. Gerula se plimba linistit cu barca iar Adelin a iesit la mal si, inconjurat de nevasta, Razvan, Lucian Constantin-Gyorg si inca un baiat mai tanar pe care nu-l stiu a inceput sa povesteasca. Va dau cuvantul meu ca mi s-a parut ca avea ochii in lacrimi, si fara discutie ii tremura vocea.
Nu stiu cine este toni f, nu il cunosc, da ce a scris acolo este adevarat, pe toata durata concursului Adelin a aratat speriat, intimidat de Gerula. Si toti concurentii de acolo, aproape 70 de insi, au vazut acelasi lucru ca si mine. Mi se pare de un prost gust inegalabil sa scrii acum lucrurile pe care le scrie Adelin. Mai cu seama ca stie foarte bine ce va iesi daca da iar de Gerula la vreun concurs, si ar trebui sa stie ca, de data asta, toti participantii vor fi cu ochii pe ei doi, dupa ce s-a tot scris pe cele doua forumuri de la Rogojesti incoace.
Sfatul meu catre Adelin ar fi sa nu mai incerce sa-si ia revansa din vorbe cand e vorba de fapte. N-are cum, si nu poate decat sa-i ofere material de facut misto lui Gerula.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 10:04

Ai baut apa dupa Gerula ? :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 10:21

NU...Larry...e chiar el..Cum dreaq mai puneti botul la minciunile lui....Se vede ca nu il stiti destul de bine inca:)...Stai linistit Gerula..nu dau click pe linkuri... :D :D :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 10:23

Buna incercare Gerula .Stai ca iti trimite timplarul o poza ,sa vaz cum mai comentezi.Cap patrat ,normal ca nu am chef sa dau ochii cu Malin.Are o personalitate "incintatoare" ,la fel ca si tine,pe tine insa vreau sa te privesc in ochi.Si invitatia de a ne intilni era pentru tine,iar M.M.,s-a bagat si el,ca su nu spun cine..Daca ar vrea sa-mi comunice ceva, tel. meu este 0728892353.

Si iti repet ,nu pe banii mei,iti voi demonstra ca nu sint clona.Nu meriti nici macar un ron sa stric pe tine,ziarist ratat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Sep 2010, 10:25

Gerula,dupa cum ti-am raspuns si la "Arena"iti spun si aici:nu ma intereseaza forumul tau, si nici **** asta de razboi dintre tine si Adelin&comp.
ps:Cu ocazia asta tin sa-i multumesc inca o data lui Semlecan Gheorghe pentru rola de fir trimisa. :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 10:28

Gerula...aici, pe forumul "nostru" apas F5 ..din minut in minut....Ce zici: Lovesc unde doare mai tare? Hm???? Cersetorule de useri. :lol: :lol: :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis