TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Sep 2010, 11:30

Chiar nu pot sa nu-mi exprim din nou uimirea ( cred ca a treia oara )pentru diferenta dintre ce imi spunea Adilucu pe mail , cum ca el nu se leaga primu , si ce face , cred ca o trecut mult fara ca Gerula sa deschida gura referitor la tine , nu-i asa Adi ? Un adevarat om religios :shock: :shock:

Indiani si Modigliano , nu prea aveti sex appeal , degeaba va puneti in toate pozitiile :oops: ! Daca ala de pe forumu vostru ii Gerula , io-s Sandokan ! Insa Fan Gerula chiar ii el !

Fan Gerula , :lol: :lol: Mai bestie :) , de unde postezi , ti-ai gasit ceva cu jumate de norma departe de redactia Gandu :lol: :lol: Am auzit ca ti-ai luat velier in sfarsit , chit ca nu il ancorezi linga ceva lord pripasit , ci pe noptiera , intre paharu cu apa si poza inramata a Lotului Pantelimon 2 , ceva de genu asta
http://www.navigare.com.ar/graficos/arte/laser.jpg

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Sep 2010, 11:44

Ieri am fost sa-l iau pe nepotelul meu de la gradinita .... din fericire am ajuns cu 30 minute inainte de a se termina programul. Curios... am stat si m-am uitat la toti copilasii cum se joaca ... care mai de care cu masinute .... robotei... pistolase... etc.. Vreau sa zic ca am fost surprins, daca pot zice asa, de marea asemanare dintre grupa piticilor de acolo si voi... da, toti cei care va certati pe "masinute" aici pe internet... unu care striga la "educatoare" .. altu' ca "tac-su'" e mai tare ... si altu' ca are el un fratior si ca o sa vb cu el....
p.s.: pe balta, cand ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2010, 11:48

mai SF, ti-am mai zis dar nu vrei sa pricepi, nu extinde simpatia mea fata de Gerula asupra tuturor! Cand o sa vezi ca ma iau de altcineva, fara motiv, atunci poti sa ma acuzi de ce vrei tu.
M-am legat de tine, ti-am zis tie ceva? De ce simti nevoia sa te bagi in seama? Si in discutiile avute pe email, la care tot faci referire, acelasi lucru am incercat sa-ti explic, printre altele, dar tu o tii tot pe-a ta.
Cel putin eu n-am facut ca tine, sa dau in el, apoi sa-i fiu aliat si apoi sa-l scuip :wink:
Sanatate!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 12:11

Deci te-a durut...asta conteaza... Ai niste incercari infantile de a atrage trafic pe forumul tau jalnic.. Daca nu puneai iar linkuri..poate mai punea botul cineva cu privire la identitatea lui fan Gerula...acum te-ai dat de gol...nu rezisiti tu fara linkuri proprii...deci e clar care e punctul tau slab..TRAFIC-ul....Te lovesc in trafic mai copie de OTV ce esti :) .... Nu ii mai accesati forumul lui Clop de Paie...daca vreti sa sufere....Liver-shot....Rutten! ....is down...1,2,3,.... KO...Its over :) Si stii de ce iti fac asta? Ca m-ai subestimat...si stii bine la ce ma refer. Lasa-l pe Tristian ...ca nu tine la mine.
Hai da refresh....again and again... Mersi :)

Tristian..imi cer scuze , ca tantalaul asta te-a antrenat si pe tine in idiotenia asta , visand clone peste tot.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Sep 2010, 12:25

Stai linistit prietene ca n-am nici o treaba cu nimeni in general. Nu aveam nici cu Gerula si nici cu Fan Gerula :wink: daca nu aveau ei primii cu mine. Se poate vedea pe siteul superpescar de unde a inceput cu Gerula si foarte clar aici de unde a inceput cu Fan Gerula. Nici macar n-am sa dau link de-acolo desi nu e siteul meu sau nu am vreo legatura macar su siteul, cel putin nu una de vreo natura masurabila daca intelegeti ce vreau sa spun. Daca veti cauta veti gasi usor si probabil ca imi veti da toti dreptate (in cazul in care va obositi sa cautati sau va intereseaza pe careva). Nici acum nu am nimic cu ei si poate oricare sa faca ce vrea ca pe rapitoriii.info tot nu intru, pur si simplu pentru ca prefer discutiile despre pescuit la un alt nivel. Sesizati ca daca vorbesc de usere fac distinctie totusi, si asta e o calitate. :wink: Toate bune!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 12:35

Stiu care a fost treaba cu tine si el (defapt treaba lui cu tine)...dar am observat totodata o incercare miseleasca in postarile lui, de a ne asmutii pe noi, unu impotriva celuilalt... Asta a fost prima lui incercare in PM-urile , ce mi-a trimis...si cu fan GERULA tot pe asta mizeaza...sa ne insinueze cum ca este o "cartita" in LRS si aici...aiurea...nu e cartita...e un clapon cu clop de pai :)
Mai incearca Gerula..ca nici miscarea asta nu ti-a iesit. Putin in stanga sus...acolo e F5...Hit it ;)
UlKustom Rods

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Sep 2010, 12:54

Ce MP-uri ULK? Scria in ele ceva despre mine? Poti sa mi le trimiti si mie sa le vad? Chiar te rog! Eu daca am de spus cuiva ceva ii spun aici sau direct pe mesageria lui privata si se pot publica din partea mea pe forum. Nici nu cred ca ne cunoastem personal sau oricum ne stim numai dupa user, daca cumva imi scapa ceva vis-a-vis de persoana ta imi cer scuze. Deocamdata esti ULK de pe forum pt mine si probabil la fel si eu pt tine. Suntm colegi de forum. Eu nici nu cred ca sunt pe LRS, poate mi-am facut user la inceput dar nu cred ca am scris ceva. Sunt doar aici si pe superpescar.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Sep 2010, 12:58

Uite fix acum mi-am facut user pe LRS ca sa-mi rezerv numele. :wink:

Pe alte forumuri nu exist, nu am clone si nu am dubluri.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 13:06

Fan GERULA,vad ca esti un apropiat a d-lui M.M. din moment ce esti la curent cu intentiile domniei sale,de a ma lua la misto ,daca veneam in redactia superpescar.Te-a cam luat gura pe dinainte desteptule.Pai tu crezi ca imi imaginam ca voi fi primit acolo cu ghirlande de flori si vom discuta despre vreme.???D-l Musatescu a aratat clar ce parere are el despre fanii sai.De aceea cam ii "lincezeste forumul"Expresia nu-mi apartine.Felicitari pt efortul de a parea echidistant.Chiar ti-a iesit un pic. :lol: Trebuie sa fii tare disperat de iesi din propria cochilie si vii sa joci in deplasare...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 13:17

Nu, nu vorbea de tine...In PM-uri se dadea Adelin :))...Ma referam ca si acolo a avut o incercare penibila de dezbinare..Poti sa citesti in topicul asta despre ce era vorba , cu cateva pagini in urma....dar nu merita efortul :) . M-a legat de tine, doar aici , nu in PM-uri... Urmarile PM-urilor se vad pe forumul lui penibil (NU-L ACCESATI!!!)...mi-a dedicat un thread separat....idiotul....dar repet ..nu merita oboseala sa accesati forumul...:)

Nu , nu ne cunoastem, eu te stiu doar de pe forum si ce ai mai scris in reviste, cateva cuvinte despre tine doar cu Shoco si Vali...cu care ma cunosc foarte superficial. Poate la Sacalaia , daca nu am trecut unul langa altul...dar cam atat :)
Whatever....chiar nu avem nimic noi de impartit, inafara de faptul ca "ne-am contopit" in mintea unui trafic hunter scrizofrenic:)
UlKustom Rods

Închis