TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 16:52

Adelin scrie:Eu mi-am propus sa intru cel mult o data pe saptamana

Intri prea des , mai rareste-le si tu . :lol:
Berula , te-ai lamurit cum sta treaba ? Ce zici , stergi topicul ala sau ba?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 16:53

that's the spirit :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 19:09

Acum este oficial:Ulk este clona lui Tristian.Va urez bun venit in club.Deoarece folositi amindoi alfabetul limbii romane,folositi virgula si punctul este clar,sinteti clona unul altuia.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 19:19

semlecangheorghe , parca ziceai ca se prabuseste mig-ul . Acum iar ii pui gaz? :lol:
Copilul batran este in lumea clonelor , e pe alt taram.. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2010, 19:57

Indianule, mai am o poza pentru el si apoi ,gata.Da nu pot sa ma abtin ,ca tocmai am citit induiosatoarele aduceri aminte(fara miinie) pe forumul ala care lincezeste nitel ,dupa cum zic unii.Si acolo un anume domn, amintea de "pescarul degetel".Zicind ca acest nume i-a fost dat(in gluma) de Adelin si Razvan Mihuta.Nu-i adevarat domnule.Numele acela Gerula l-a generat ,cind mi-a facut degetele cit cremvustii,ca eu am asa,reactii cameleonice,si brusc mi s-au umflat degetele(finute dealtfel),si in loc de "digital" a iesit "degetel".Sorry.Gerula este de vina.El m-a facut sa incurc vocalele...
Si acuma venind vorba intre noi ce ar fi cerut expresii ca "provincial prafuit","Smelecan","spirala lui Tudose" si altele??Daca glumesc si eu putin ,pac sint banat.Oricum ,sint curios cum v-a explica d-l Musatescu poza care am s-o pun curind pe rapitori.ro.Ca de la Gerula nu ma astept la prea multe, ca nu-i tot la cap.Si chiar mai am un proiect de topic pe care cred ca-l voi deschide la arena,si anume :"Topul celor mai lincede forumuri..."Oare daca vorbeati voi civilizat, si cu minima consideratie fata de niste ...simpli pescari,mai ajungeati voi aici???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 20:06

fan G E R U L A scrie:Draga modigliani sau indian larry sau cum iti mai spui
Amice .... esti ( Caragiale ) . PUNCT !

Subiectul ,, Gerula " si fanii lui sunt pentru mine ,, istorie " .

Chiar daca esti doar un fan al acestuia ( si nu chiar el insusi ) imi este deja evident faptul ca sunteti un grup ........ de evitat . Voi aveti probleme grave , nene !!!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 20:06

HAHAHAHAHAAAAAa...dejaba te strufoci sa improsti cu si mai mult kkt forumul tau, care oricum pute rau , e construit doar pe insulte, minciuni si rahat...nu ma faci destul de curios , sa il accesez vreodata...never again :)
Daca ai scris cumva despre cum ma exprim, ortografia mea sau orice asemanator...pot sa iti zic un mic secret...limba in care scriu aici nu am invatat-o de la mama...daca inteleg ce vreau sa zic. Daca o luam in aceasta ordine de idei, atunci defapt nici titlul topicului ornat cu nick-ul meu nu este corect intocmai. :)
Nu conteaza....poti sa vomiti ce vrei pe la tine...la cat de tare pute crasma ta, ce mai conteaza o voma in plus.
Don't forget ma' man...F5.
UlKustom Rods

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 20:26

fan G E R U L A scrie:Draga modigliani sau indian larry sau cum iti mai spui, noi astia care concuram in Campionatul National de Spinning mai avem unii si motoare Torqueedo, care merg cu baterii de-alea despre care a povestit acolo Gerula de ce fac poc. Adica ne intereseaza ce scrie acolo, cand am dat 6000 pe motor baterii si incarcatoare.
WOOOOOW ! Torqueedo ? ..... Las-o naibii ca nu-mi vine sa cred !( vorbesc de ,, voi astia " )

......................................................

Sigur acel ,, poc " despre care povesteste Gerula a fost de la baterie ? Da' daca era o vena-n cap ?

6000 ..... de ce ? Ca si io am dat 8000 de .... ceva , nu mai stiu cum le zice , pe o sapca undeva in Africa .

Nu , acu' , pe bune , ..... chiar esti fan sau ai luat spaga sa-i faci jocu' ? Poate facem cheta si-ti dam noi peste cat a dat el si schimbi macazu' . Investitia pare buna de vreme ce esti atat de vehement si incisiv . Pacat de atata energie sa n-o folosim in folosul nostru . Acum serios vorbind , ne faci o cerere de oferta ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 20:35

Ii faci jocul modigliani ...sau chiar nu ai inteles ca vorbesti cu el?

Domnu' Semlecan..bine v-am gasit, oricum eram demult in aceasi barca.Dar parca tot e un sentiment mai placut decat "home alone with some clone" cantand la o frunza...care este .
UlKustom Rods

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 21:15

Ma , voi vreti sa-mi schimb parerea ? :roll:

Închis