Mai Gerula . Mai trai-ti-ar . Ce-i nene asa de greu sa intelegi vorbe de oameni ? Ia , hai , s-o iau si altfel cu matale , poate reusim pan-la urma sa ne intelegem :
...........................................................................
Ti-a spus Indianu' ca pleaca o saptamana ? .... Ti-a spus .
Ti-a mai spus ca unii pescari se mai duc si pe la peste ? .... Ti-a spus .
Ti-e clar ca cel mai des se merge la peste in weekend ? .... Banuiesc ca ti-e clar .
Ti-a spus sa ne vizitezi forumul si sa ,, frunzaresti " topicurile sa vezi ca SUNTEM IN POZE IMPREUNA LA PESTE ??? .... Ti-a spus .
Ai sa vezi in poze ca purtam tricouri personalizate , fiecare cu avatarul personal . .... Ai sa vezi .
O logica elementara spune ca un admin normal la cap nu pune moderatori pe unu' si ..... p-o clona a acestuia . .... Gandeste si trage concluzii .
Interactioneaza cu userii nostri si-ti vor confirma fara putinta de tagada ca suntem doi insi diferiti , cunoscuti de catre comunitate , unul din Bucuresti , unul din Ploiesti ( si mutat recent in Bucuresti ). Da , pana la venirea in Bucuresti Indianu' poate mergea la peste oarecum ..... solitar . De o vreme insa mergem mult si impreuna . Nu-si au rost citate ,, preistorice " in care omu' spune ca merge singur . ..... Think !
Si multe altele .......
..........................................
Acum insa vad o postare de-a ta in care spui ca ,, tot dai de noi pan-la urma " ( sau ceva de genul asta ) . Ce-i asta nene ? Adica ce ? Vrei sa ne imprietenim ? E tardiv . Din nefericire ai mult de muncit la imaginea ce-ai avut grija sa ne-o lasi . Vrei sa ..... coboram inspre mamiferic ? Nu-i greu . Ne f....m cate-o planetara dupa ceafa si se cheama c-am facut ,, o smecherie " , nu ? Sau suntem ceva mai ,, evoluati " si recurgem la pistoale ?Mie personal nu-mi plac genul asta de ,, interactionari " .
Nu tata , nu . Cel mai bine este sa nu ne vedem . Tu cu ale tale , noi cu ale noastre , fiecare cu ale lui si cu cat i-a dat Dumnezeu sa aiba .
Cum si de ce am ,, alunecat " noi in balamucul asta , ..... nu are rost sa despicam firul . Oricum maniera ta de interpretare duce la conotatii fantastice iar noi tindem sa ne lasam pagubasi . Ne cam plac eforturile sa duca la un scop rational . Munca ,, voluntara " ..... i-a trecut vremea de pe vremea lu' Piticu .
Apoi , sincer , nu-mi influenteaza deloc existenta faptul ca in ,, convingerile " tale noi doi suntem unul si acelasi individ .
Ba mai bine , uite cum facem : afirm eu ca sa fie clar -----
DA , INDIANU'-I CLONA MEA , IAR EU SUNT CLONA LUI , ..... CLONA LUI E CLONA CLONEI MELE , CLONA MEA E MARITATA CU CLONU' CLONEI CLONATE DE CLONATORU' SEF , CARE-I VAR CU DEZCLONATU' CLONEI CLONELOR . Sper ca nu m-am incurcat sau ca n-am dat explicatii ambigue .
Revin , el e clona mea , eu sunt clona lui . Facem asta pe rand , in functie de solunar sau de cotele Dunarii . Depinde ce toane avem . In poze purtam pe rand aceleasi lansete sau imprumutate de pe la unii , tricourile ..... sunt mai multe ( avem un set intreg , pentru deruta natiunii ) , cand vezi pe unu' mai inalt ..... e tot ala mic de fapt , doar ca sta pe varfuri sau ala mare care sta pe vine , iar in pozele de grup unu' din noi e de fapt venit cu un unchi inalt din partea mamei .
................................................
Zic eu ca-i suficient si ca ce trebuia sa se inteleaga d-aici s-a inteles . Ce nu ..... nu , si cu asta basta .
.................................................
Cele bune si ,, distractie placuta"-n continuare .
..................................................
p.s. Doamne fereste , sa moara clona vecinului de nu-i de ,, rasu-plansu " topicul asta ( pe clona nevestei vecinului o iau cu mine la peste data viitoare . Numa' sa nu ma tzepuiasca sa-mi dea vreo clona clonata ...... care sa nu aiba pregatire suficienta , ca-mi strica , dracu' , partida ....... )