TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2010, 08:06

Dupa cum corect sesizeaza Pikeman,terminatorul ataca clona(de care este convins in sinea lui ca nu e clona),si nu pe virtualul creator al acesteia ,Adelin.Gerulica esti penibila... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Sep 2010, 09:19

semlecangheorghe scrie:Cit despre "clasa "userilor de pe forumul tau de 2 bani ,da-mi voie sa-ti spun,ca la Arad este mare show cind povestim de lansete de 4m la jig,de daiwa aia arhaica,si de povestile de dincolo de ocean.
Daiwa tournament ss,indestructibila,te tine o viata(daca nu traiesti mult),ce design, ce fiabilitate.Numai ca se balangane de nu mai trebuie sa animi jigul ca il anima miscarea aia a mulinetei..."clasa" ce mai.. :lol: :lol:
Daca ai meciuri cu Gerula da-i si lupta dar abtinete de la a face referiri despre "clasa" altora care n-au avut nimic cu distinsa ta persoana.
S'altare și bunăstare !

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 27 Sep 2010, 09:24

razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari. 8)
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF. :D
Zvonul acesta si eu l-am auzit, si nu am fost singurul, Razvan de la mine il stie. In alta ordine de idei, chiar as fi vrut sa beau o cafea si sa am un dialog cu Gerula dar....standul Totalfishing a fost evitat :cry:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2010, 09:41

Taica Noe ,sa ma ierti :lol: Am scris "useri"la plural,este adevarat,Insa am restrins imediat categoria prin citeva aluzii care nu te incadreaza,nicidecum pe tine acolo.Aluziile erau destinate altcuiva,care,atunci cind povesteste ceva de pescuit,tot scenariul se incadreaza intre urmatoarele linii:
-Toata lumea nu prinde nimic,si apare el face o scamatorie ,gen lanseta de 4m la jig,si prinde de rupe gura tirgului.
-Ceilalti ,vazind rezultatele,vin cu palaria in mona si-l roaga in genunchi sa le spuna secretul.
-El nu le spune secretul,ca de, stii cum sint pescarii nu zic la nimeni,dar dupa aceea face PUBLIC secretul respectiv ,publicindu-l pe site.
-Obligatoriu trebuie folosita Daiwa Tournament SS,ingredient fara de care reteta succesului,este serios compromisa.
-Sa nu uitam lanseta de 4m,absolut necesara pt pescuitul la jig. :lol: :lol: :lol:
Fara sa am nimic cu dumnealui, povestile mi se par absolut ilare,mai ales in contextul in care am cunostinte care si-au cumparat respectiva mulineta pentru simplul motiv ca "a pescuit cu ea ......."Nu scriu numele ca nu am nimic cu el....
Asadar ,intelegi atunci ca nu am avut nimic cu distinsa dumitale persoana,iar daca as considera ca TOTI userii de acolo sint indezirabili ,nu as cere insistent sa mi se ridice banul ,nu-i asa.??? :roll:
Pur si simplu mi-am exprimat amuzamentul cu privire la anumite povesti....pescaresti :lol: :lol: :lol:

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Sep 2010, 10:32

Gheorghe, de data asta cred si eu ca Taica Noe are dreptate sa te traga de maneca.
Te adresezi jignitor unor persoane care n-au nici o legatura cu subiectul. Chiar si aceluia a carui nume nu vrei sa-l pronunti. Faptul ca persoana pescuieste intr-un mod diferit de al tau, prefera altfel de scule si povesteste asta de cate ori are ocazia, nu inseamna ca tu, care pescuiesti altfel, ii esti neaparat superior. Tocmai legandu-te de terte persoane, absolut neutre in acest razboi hazliu cu Gerula, incepi sa cobori... Ce naiba? Se ia?

P.S.... si, fa bine, nu te lega de mulinetele mele...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Sep 2010, 11:06

http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t811.html

http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... -t792.html

poze mai de kkt ca astea n-am vazut in viata mea. Si ce se mai incorda el, in urma cu ceva vreme, cu ale lui cunostinte despre fotografie...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2010, 11:06

Musti draga nu inteleg cu ce am jignit persoana respectiva.Mi se pare hazliu cum baga mereu in fata Daiwa aceea ....care te tine o viata.Ca si cum ar fi ingredientul obligatoriu al unei rete de succes:combo+fir+naluca+prezentare.Na, si daca mai multi ziceti inseamna ca gresesc ,si imi cer scuze,.E ok?Dar ramin la parerea mea .Acuma stai sa vezi ca-l asmute pe ala pe mine.... :lol: :lol: No sa mai pot merege nici in America :cry: :lol:
Da nici tu nu esti neutru ,ca ai Daiwa tournament ss. :lol: :lol:

Adi nu fii rau cu terminatorul,ii tremura mina de la atita redbull..de aceea au iesit pozele cum au iesit.

.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Sep 2010, 11:11

postare dubla, sorry.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Sep 2010, 11:38

semlecangheorghe scrie:...Na, si daca mai multi ziceti inseamna ca gresesc ,si imi cer scuze,.E ok?
E in regula. Gerula n-ar fi in stare sa faca un astfel de gest, asa ca nu te-a contaminat chiar de tot... :D
semlecangheorghe scrie: Da nici tu nu esti neutru ,ca ai Daiwa tournament ss. :lol: :lol:
Doamne fereste! Nu-s neutru! Sunt de sex masculin... :lol:
In rest, nu prea cred ca m-ai putea banui, data fiind istoria, de vreo simpatie fata de Gerula. Cel mult de compasiune... chiar daca si eu sunt cu SS-uri la cap... Nu putem fi toti perfecti... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Sep 2010, 11:50

Am fost plecat la Dunare pt cateva zile si am fost departe de discutiile despre Clapon.
Sunt socat cat de departe poate merge nebunia si cum ii poate lipsi Claponului de la Rogojesti simtul ridicolului.Cum s-a plimbat el tzantos prin targ vrand sa dovedeasca ca de fapt si el poate canta "cucurigu"....insa din cate vad nu a reusit decat sa cotcodaceasca subtire.Pai ce se astepta cineva sa-l ia vre-un expozant la bataie, pai traim totusi intr-o tara civilizata, chiar daca din pacate e Romania....numa el s-o gasit sa apara in public cu pistolul la vedere si sa-l scoata din teaca pt a impresiona. :shock: In fond cred ca fiecare intra in polemicile astea pt distractie, nu?! Singurul care o ia prea in serios e doar Claponul si nu cred ca cineva dintre cei implicati in discutii ar sari la bataie... poate Masivu din cate am auzit i-ar da 2 la musteatza, dar numai asa amical. :lol: :lol: :lol: ...ca intre prieteni. :lol: :lol: :lol:

...si acuma l-ati vazut cum arata pufosu'....cum sa dai in el?!...pe forum e altceva...nici nu vreau sa-mi imaginez ce sunete inalte ar scoate la un simplu shut in fund. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis