Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca ai meciuri cu Gerula da-i si lupta dar abtinete de la a face referiri despre "clasa" altora care n-au avut nimic cu distinsa ta persoana.semlecangheorghe scrie:Cit despre "clasa "userilor de pe forumul tau de 2 bani ,da-mi voie sa-ti spun,ca la Arad este mare show cind povestim de lansete de 4m la jig,de daiwa aia arhaica,si de povestile de dincolo de ocean.
Daiwa tournament ss,indestructibila,te tine o viata(daca nu traiesti mult),ce design, ce fiabilitate.Numai ca se balangane de nu mai trebuie sa animi jigul ca il anima miscarea aia a mulinetei..."clasa" ce mai..![]()
Zvonul acesta si eu l-am auzit, si nu am fost singurul, Razvan de la mine il stie. In alta ordine de idei, chiar as fi vrut sa beau o cafea si sa am un dialog cu Gerula dar....standul Totalfishing a fost evitatrazvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari.![]()
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF.
E in regula. Gerula n-ar fi in stare sa faca un astfel de gest, asa ca nu te-a contaminat chiar de tot...semlecangheorghe scrie:...Na, si daca mai multi ziceti inseamna ca gresesc ,si imi cer scuze,.E ok?
Doamne fereste! Nu-s neutru! Sunt de sex masculin...semlecangheorghe scrie: Da nici tu nu esti neutru ,ca ai Daiwa tournament ss.![]()
![]()