Tavi, precis Gerula foloseste cuvintele si, sau, unde, cine , te-am prins, esti clona Gerula. Salut Gerula.
E penibil sa constat ca preferi sa arunci cu acuzatii pe care nu vrei sa faci un mic efort ca sa le dovedesti, dar nu ma mir. Am citit ce scria Gerula despre afacerile pe care tu si prietenul tau le-ati facut cu banii forumistilor, si dupa ultimele evenimente tind sa-i dau dreptate.
Daca totusi ai un prieten pe care te poti baza la targ, imi poti comunica pe privat numarul lui si o sa ma intalnesc cu el maine ca sa lamurim definitiv prostiile astea cu clonarea. Am o singura petentie, sa nu fie o persoana din anturajul LRS.
Ma deranjaza mai tare ce-a scris Gerula cand i-a raspuns lui Razvan, ca n-are nevoie de fani care nu-si dau numele.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p16983
Gerula, sunt convins ca citesti aici, si am ajuns neasteptat pentru mine sa te respect, asa ca gandeste-te ca poate nici tie nu ti-ar da mana sa te certi cu cine vrei daca ai dori sa faci parte dintr-o comunitate. E simplu sa ai curaj cand te doare in cot de toti, cand te distrezi pe seama lor dar nu depinzi de relatiile cu alti oameni din domeniul asta. Eu n-am acest confort, numa judeca aiurea daca nu esti in papucii mei.