TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Sep 2010, 21:24

Bre, Gerula. Ti-am spus eu pe undeva ca sunt astazi la Targ ? Nu cred.
Am fost doar in prima zi, adica joi, pentru ca miercuri am avut o cauza la suprema si am ramas inca o zi in Bucuresti. Ca am fost la targ, asta ca sa nu mai mananci atata kk, rezulta si de aici : http://www.wsbteam.com/diverse/targul-d ... sept-2010/ (vezi ultima poza; in restul nu apar pentru ca le-am facut chiar eu ). Ai mai putea sa ii intrebi si pe aceia cu care te lauzi ca te-ai bagat in seama cu tupeu, sa verifici daca e cum iti spun. Iar de vineri dimineata sint in Arad. :)

Imi pare rau ca te-ai deranjat pe degeaba. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 25 Sep 2010, 21:25

Mai, eu am zis de tricou, daca n-ati remarcat.

Tavi, am zis ca ne putem intalni maine la targ, sunt convins ca n-o sa te duci glont sa ma parasti lui Tudose cine sunt. In felul asta se poate risipi orice dubiu, nu? Nu mai pot sa stau pe net in seara asta, imi poti spune o ora si un stand unde sa ne intalnim pe privat si citesc maine dimineata inainte sa plec la targ.

Pe LRS sunt inregistrat cu alt nume. Sper ca ma intelegi de ce as prefera a-mi pastrez anonimitatea pe acest forum si sa nu poata fi facuta legatura cu contul de pe LRS. Nu as vrea sa aduc prejudicii clubului din care fac parte.

Ce-am avut de spus am spus. O sa mai intru ocazional pe masura ce se mai deruleaza evenimentele. Daca o sa mai fie evenimente dupa macelul de azi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Sep 2010, 21:33

Imi cer scuze, dar am ce face maine, nu simt nevoia sa ma sui in masina si sa bat 300 de km ca sa .. ce?
Poate daca aduci rapala ala cu barbeta regalabila, sa facem un test in cada :lol:
Sunt putini oameni care folosesc expresia "gresit grav" si sunt si mai putini care simt nevoia sa verifice, sa aduca dovezi, sa demonstreze...
Eu cunosc doar unul care le foloseste pe amandoua.
Si sunt si mai putini oameni fani gerula. :lol:
asadar: salut Gerula :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Sep 2010, 21:48

Dupa vorbitul de unul singur, boala capata noi simptome. Narcisismul e unul dintre ele. :lol:
Curat macel, coane Clapoane ! :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 25 Sep 2010, 21:49

Tavi, precis Gerula foloseste cuvintele si, sau, unde, cine , te-am prins, esti clona Gerula. Salut Gerula.

E penibil sa constat ca preferi sa arunci cu acuzatii pe care nu vrei sa faci un mic efort ca sa le dovedesti, dar nu ma mir. Am citit ce scria Gerula despre afacerile pe care tu si prietenul tau le-ati facut cu banii forumistilor, si dupa ultimele evenimente tind sa-i dau dreptate.

Daca totusi ai un prieten pe care te poti baza la targ, imi poti comunica pe privat numarul lui si o sa ma intalnesc cu el maine ca sa lamurim definitiv prostiile astea cu clonarea. Am o singura petentie, sa nu fie o persoana din anturajul LRS.

Ma deranjaza mai tare ce-a scris Gerula cand i-a raspuns lui Razvan, ca n-are nevoie de fani care nu-si dau numele.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p16983

Gerula, sunt convins ca citesti aici, si am ajuns neasteptat pentru mine sa te respect, asa ca gandeste-te ca poate nici tie nu ti-ar da mana sa te certi cu cine vrei daca ai dori sa faci parte dintr-o comunitate. E simplu sa ai curaj cand te doare in cot de toti, cand te distrezi pe seama lor dar nu depinzi de relatiile cu alti oameni din domeniul asta. Eu n-am acest confort, numa judeca aiurea daca nu esti in papucii mei.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Sep 2010, 21:57

Gresesti grav :lol:
Nu te-am acuzat de nimic. Doar te-am salutat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Sep 2010, 21:57

Astai rupt de realitate....total...
Si are un fix in ultima vreme...sa ne inpuna ideea..cum ca vem o "cartita" pe forum(ce a incercat sa faca si cu mine) , si vad ca deja baga si LRS... :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 25 Sep 2010, 22:09

Asadar Tavi, esti un om lispit de caracter, cum spunea Gerula. Of, iar am ajuns sa-i dau dreptate. Inteleg ca nu vroiai sa bati 300 de kilometri, dar ca nu vrei sa se intalneasca un prieten de-al tau cu mine inseamna un singur lucru, ca nu vrei sa se lamureasca prostia asta cu asazisa clona, pentru ca te roade ca i-a dat cineva dreptate lui Gerula aici. Bine ca nu ai vrut sa ne intalnim, ca sigur spuneai ca n-a venit nimeni si ma dadeai si in gat dupa 2 minute. Beah.

Iar Razvan vad ca se face ca nu pricepe ce l-a lovit. Avocate, azi ai pierdut si procesul si recursul pe mana ta. Nu te-a pus nimeni sa scrii ca a fugit Gerula de tine in targ cand tu nu mai erai acolo de doua zile. Nu incerca sa prostesti tot forumul in fata ca pici si mai nasol decat ai picat.

Hai v-am lasat ca e tarziu si maine trebuie sa fiu devreme la targ.
Tristiane, mucles.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Sep 2010, 22:15

Fane, de ce esti pripit ? Citeste cu atentie ce am scris astazi de dimineata. Vezi deca citesti in diagonala, bati drumul degeaba. Nu vezi ca vorbeam la trecut ?!
:wink:
razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari. 8)
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF. :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Sep 2010, 22:26

Si mai e o chestie, tre sa imi scot palaria in fata gestului de suprema vitejie a lui Gerula de astazi, si anume acela de a aparea pentru a doua oara in public ! :lol:
Si asta nu oricum, ci cu enormul risc de a gira cu prezenta sa Targul Aventuri la Pescuit ! :lol: :lol: :lol:
Clapoane, esti barbata !!! :lol:

Închis