TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Sep 2010, 23:25

de un lucru is sigur si e confirmat dinainte de tampenia creata de Gerula ca semlecangheorghe ar fi clona, si anume ca nu este si asta de la terte persoane repet inainte de tot conflictul, mai exact de aproape 2 ani stiu ca un bun preten d'al meu iese la chescuit cu el :lol:

acu penalitatea maxima este ca s-a gasit un lonely rider sa ii dea dreptate la saracu jurnalist pe principiu ca are "balls" bineinteles ma cujet oricum ca zambetul lui Stefan Tudose a fost asa cu un nod in gat la gandul ca baiatul cu tulburari psihice ar putea avea si pistolul la el pentru a savarsi noi fapte de vitejie...ma rog, oricum nu cred ca ar sari el Gerula la bataie pentru tampeniile de pe net chiar si asa...

ce-mi place totusi la el este ca ofera la anumite probleme o perspectiva si ca sapa pana in fundu gradinii dupa dovezi :lol: adica na, intro pricina trebuie sa existe un parat si acuzarea, el face parte tot timpu din opozitie, nu ii chiar asa rau in anumite probleme,,,dar in altele e total pe dinafara si faptul ca - creaza ditamai rahatu si daca se dovedeste ca a gresit isi cere scuze dupa 6 luni si nervii unora ravasiti intro postare de 3 randuri e na...fix pixu, adica suna cam ca Baselu mai nou la TV :roll:

cat despre Vetilatoru( eng. - fan) lu' Gerula n-am ce sa zic, fara sa jignesc dar unu care apreciaza faptele de "vitejie" de genul a dat dovada de tupeu sau si-a incordat muschii imi face impresia ca pretuieste mai mult bicepsul decat materia cenusie ... sry my friend dar te-ai aliat cu oneman show gerula vs ceva oameni iar daca aplici regula "cand mai multi iti zic ca esti beat te duci si te culci" ar trebui sa gandesti mai mult...da' na , te vei intreba curand de ce pe forumul lui Gerula 70% din postari sunt ale lu gerula si restu 25% ale userilor banati, 5% ale unora care intr-adevar nu s-au bagat la discutii in contradictoriu cu el si ma refer aici cu respect la Tudor mai ales (procentele suna mai mult sau mai putin exacte ) :lol:

cam atat am avut de zis ca ma oboseste subectu'

P.S. gerulix, vezi ca ai deformat realitatea la treaba cu Stefan Dinu, mai citeste odata si vezi ca nu am zis nimik de statul laic sau cum ii zicea acolo :wink:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 26 Sep 2010, 05:53

Berula e insurat?i-am gasit o nevasta daca o vrea :shock:

http://cancan.ro/actualitate/internatio ... 25485.html

:lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 06:18

Ultimele pagini seamana cu spectacolele acelea cu papusi,chinezesti.Pe o mina animatorul tine un personaj,iar pe cealalta mina alt personaj-cu voci diferite si tonalitati diferite-insa este una si aceeasi persoana in spatele scenei ,care le anima.Asa mi-a lasat impresia bravul dac.Io cred ca pentru aerul de nonsalanta a inspirat niscaiva iarba.Bine ca n-a avut pishtol.Da aia o sa-mi iau si vesta. :lol:
In clipa in care recunoaste ca a gresit si ca nu sint clona si-mi da acces la el pe forum ,nu-l mai bizii.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 06:51

Ei na stai tu ,ca acu ti-am citit logica" imbatabila" la adresa mea.Afla getodacule,ca toate mesajele mele-vreo 700 si ceva, nu mii cum exagerezi tu le-am scris cu mina mea din constiinta mea,ca asa am crezut.Nu m-a determinat nimeni si nimc din afara mea sa le scriu.Buun acuma hai sa-ti explic cum sta treaba cu mobila.Dar mai inti trebuie sa clarificam doua aspecte:
1.Rindeaua este o scula arhaica care nu se mai foloseste, locul acesteia fiind luat de albricht.
2.Cei care folosesc rindeaua(fie si in forma ei moderna}sint dulgherii,ceea ce este cam departe de timplaria in pal pe care o practic eu.
Ma mir ca un ziarist erudit ca si tine si pretins informat in toate, nu cunoaste aceste aspecte banale.Sau poate ca Wilkipedia aia nu va face asa de destepti pe tine si pe mister Frunza,neoferindu-va decit informatii generale servite la pachet cu ideea ca cine sinteti voi ca dati click pe acolo.,

Buun.Acuma sa revenim la nr-ul si ora postarilor mele.
Afla inteligentule ca o mobila(de calitate) se proiecteaza pe calculator si se executa prin imbinari cu dibluri ascunse ,lipite cu d3,si fixate in sisteme de presare a partilor componente.La temperatura de 18grC,adezivul se intareste cam in 30de minute.
Acuma sa-ti explic si legatura, ca Wilkipedia aia nu-ti explica ,degeaba cautati.Pina proiectez sau calculez o mobila nu ma pot abtine sa nu dau un click pe forumuri.Mai scriu un mesaj,Ma mai uit la cotele apelor si la prognoza meteo.Ma duc in atelier,mai lucrez ,si pina se usuca adezivul ,dau fuga la calculator.Sa vad ce mai face pretenu meu Gerula.Mai scriu un mesaj si uite asa trece ziua si seara ma duc la pescuit......Si ca sa iti faci o idee despre mobila na iti trimit la galerie si o poza,poate in Wilkipedia nu-ti explica clar ce inseamna mobila...

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12337

Acu pricepi ca rationamentul tau cu ora postarilor si rindeaua este mai subtire si straveziu decit o hirtie de buda??
P.S.nu fii trist,nici Adelin nu stie ce este un albricht... :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 07:36

Cit despre "clasa "userilor de pe forumul tau de 2 bani ,da-mi voie sa-ti spun,ca la Arad este mare show cind povestim de lansete de 4m la jig,de daiwa aia arhaica,si de povestile de dincolo de ocean.
Daiwa tournament ss,indestructibila,te tine o viata(daca nu traiesti mult),ce design, ce fiabilitate.Numai ca se balangane de nu mai trebuie sa animi jigul ca il anima miscarea aia a mulinetei..."clasa" ce mai.. :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 11:02

:lol: :lol: Da chiar esti tolomac rau.Gerula draga.De ce crezi ca as apela la serviciile unui proiectant pentru a proiecta si calcula o mobila??Ce, pe mine ma dor destele?Oferta mea cuprinde si elemente de lemn masiv,pe care le pot comanda gata facute(usi de dulap,lesene,diferite tablii)la firme specializate in producerea acestora ,cu finisaje impecabile ,pe care eu le montez pe niste carcase facute din pal.Finisajele pe care le ofera firmele respective sint obtinute cu o tehnologie pe care eu n-o detin,multumindu-ma cu adaptarea si asamblarea lor.Si pretul acela este pentru diferite lucrari executate la fata locului,reparatii,modificari,lambrisari etc.Poate ai cunostinte in domeniul timplariei la comanda si o sa vezi ca nu inventez aceste detalii ,care, in treacat fie spus,Adelin habar nu are de ele,ca si tine de altfel.Cei care cunosc un pic timplarie ,te asigur ca vor zimbi amuzati citindu-ti rationamentele timpite.
Da acuma in alta ordine de idei,am aflat ca in zona iesirii de la tirg,lucratorii de noapte care aduna gunoiul au vazut cu mirare o mogildeata rotunjoara,inconjurata de citeva doze de red-bull care mormaia in noapte;"sa n-adorm sa vad cind pleaca,..sa n-adorm sa vad cind pleaca..."Mogildeata avea pantaloni trei sferturi si era deghizata in cersetor....Pai bine bre ,tu ai fost viteaz ca l-ai urmarit pe avocat cind a plecat ,si dupa aia ai intrat,cu vreo 5 doze de redbull in tine normal ca erai fortos ,ca daca era starea ta naturala erai in pampersi..,.Si eu care pentru o clipa am zis "uite mai ,ca are curaj...." :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 15:02

Fit-ar site-ul de ris ,da fa-l sa intre omu la ultima postare nu sa rasfoiesc nu stiu cite pagini,...chiar daca n-ai mai mult de 5 la nici un topic.. :lol:

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Sep 2010, 16:52

fan G E R U L A scrie:ULK fa ciocul mic sau vin-o maine la targ si iti povestesc prin viu grai ce-a fost acolo.
Nu sunt clona nimanui n-am mai avut cont pe forumul asta. Singurul forum de pescuit pe care am cont e LRS.

Cine vrea sa discutam de identitati si clone sa vina maine la targ. Din punctul meu de vedere tu Ulk esti clona lui Tristian. Arata-mi ca gresesc.
HA HAHA HA HA HA HA HA HA HAHA HA HA HA HA HA HAHAHA!

Obsesie compulsiv obsesiva stagiul II, fa-ti un RMN si daca nu iese nimic artroscopie. Sper ca nu esti Gerula, daca esti chiar el, inseamna ca s-a agravat.

Daca nu esti el, probabil ai tulburari de personalitate asociate cu osesia de apropierea persoanei. Inafara de cazul in care dai doctorat din Gerula nu vad cum ai putea stii toate personajele, toate discutiile lui Gerula cu ele, tot ce scrie la el pe site (ca vad ca citezi si dai linkuri TOT de-acolo) si multe din lucrurile care le-am discutat pe-aici. Explicatiile tale sunt in aceeasi maniera, cu atacuri la persoana si tot kktul cu care ne-am obisnuit si-l cam ignoram de ceva vreme. Avand in vedere ca esti user nou si n-ai nici tu nicio treaba cu pescuitul, te-ai aruncat direct aici, nu prea e nevoie de studii superioare sa te prinzi ca ceva-i putred. Daca nu te legai si de mine poate ma pacaleai (desi nu cred :lol: :lol: :lol: )

Si daca esti si daca nu esti Gerula ar fi bine sa ma lasi afara din discutiile tale penibile si patetice. Iti doresc sa ai atatea coae cate clone am eu pe vreun forum in lumea asta.

Nu uita: RMN si artroscopie!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2010, 20:04

:lol: :lol: :lol: Claponul cinta pe doua voci la citeva octave diferenta si are impresia ca a pacalit auditoriul :lol: :lol:

Si la tirg pe unde s-a dus ,s-a golit spatiul 50mp in jurul lui,unii speriati de posibilul pisthol,altii de agresivitatea pantalonilor 3 sferturi.Si el a remarca mirat ca ce putina lume este,simbata la prinz...Si pe d-l Tudose l-a surprins,trebuie sa recunoastem,incit acesta ,a apucat instinctiv o galeata(buclucasa galeata bat-o vina),intr-un gest involuntar de aparare la aparitia terminatorului...Noroc ca terminatorul avea active protocoalele de socializare,directoarele de atac fiindu-i partial taiate ,cam ca si cracii pantalonilor.... :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... -t792.html

Si el nu stie ca dupa ce a plecat, s-a imbulzit lumea de era sa rupa standurile :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Sep 2010, 21:18

Gerula, io mi's satul in a ma "duela" cu tine, oricum din chestia asta nu are nimeni de castigat numai de pierdut...timp...in a ne analiza unu pe altu, plus jignirile de rigoare :) asa ca te las sa duci razboiul clonelor pana unde vrei si vreau sa specific ca munca omului nu cred ca il impiedica sa utilizeze un PC asta doar daca nu insinuezi ca cineva care detine un atelier de lucru cu PALul nu ar avea intelectul necesar pentru astfel de treburi...

la postarea cu Stefan Dinu am zis f bine punctat vis-a-vis de cazurile "galeata" si "baliza" asa, ca la general, nu am stat sa fac analiza pe text pentru ca treaba cu laic-ul nu se regasea in vreo concluzie ...
te vei intreba curand de ce pe forumul lui Gerula 70% din postari sunt ale lu gerula si restu 25% ale userilor banati, 5% ale unora care intr-adevar nu s-au bagat la discutii in contradictoriu cu el si ma refer aici cu respect la Tudor mai ales
nu vad unde m-am luat de baietii care posteaza la tine pe forum ci vad doar ca am specificat ca nu au purtat discutii in contradictoriu cu tine...ma gandesc ca cei banati au purtat, nu? :) :lol: bineinteles ca dl Jean Scurtu este un pescar iscusit si intepatura ta e corecta ca afirmatie, nejustificata ca utilizare in context

iar la restul atacurilor nu mai comentez , ti-am scris mai sus de ce

spor la sapat ... urmaresc cateva topicuri despre istoricul turneului AVP intre care si anumite lucruri nestiute de cei noi in LRS, oricum incep sa se lumineze anumite chestiuni si de ce exista cateva conflicte de interes :twisted:

Închis