acu penalitatea maxima este ca s-a gasit un lonely rider sa ii dea dreptate la saracu jurnalist pe principiu ca are "balls" bineinteles ma cujet oricum ca zambetul lui Stefan Tudose a fost asa cu un nod in gat la gandul ca baiatul cu tulburari psihice ar putea avea si pistolul la el pentru a savarsi noi fapte de vitejie...ma rog, oricum nu cred ca ar sari el Gerula la bataie pentru tampeniile de pe net chiar si asa...
ce-mi place totusi la el este ca ofera la anumite probleme o perspectiva si ca sapa pana in fundu gradinii dupa dovezi

cat despre Vetilatoru( eng. - fan) lu' Gerula n-am ce sa zic, fara sa jignesc dar unu care apreciaza faptele de "vitejie" de genul a dat dovada de tupeu sau si-a incordat muschii imi face impresia ca pretuieste mai mult bicepsul decat materia cenusie ... sry my friend dar te-ai aliat cu oneman show gerula vs ceva oameni iar daca aplici regula "cand mai multi iti zic ca esti beat te duci si te culci" ar trebui sa gandesti mai mult...da' na , te vei intreba curand de ce pe forumul lui Gerula 70% din postari sunt ale lu gerula si restu 25% ale userilor banati, 5% ale unora care intr-adevar nu s-au bagat la discutii in contradictoriu cu el si ma refer aici cu respect la Tudor mai ales (procentele suna mai mult sau mai putin exacte )

cam atat am avut de zis ca ma oboseste subectu'
P.S. gerulix, vezi ca ai deformat realitatea la treaba cu Stefan Dinu, mai citeste odata si vezi ca nu am zis nimik de statul laic sau cum ii zicea acolo