Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tu afirmi :Indian Larry scrie:Vezi ca lipsesc cateva zile , sa nu zici ca ma ascund sub patura ,da ?
Ca fapt divers , unii mai pleaca la pescuit , in vacanta , etc. , nu stau non-stop pe forum , facand din acesta un mod de viata .Gerula scrie: Indian Larry s-a retras in papusoi si l-a lasat pe Modigliani
Gerula scrie:Speta s-a lamurit: Indian Larry si Modigliani sperau sa-si sifoneze trafic de pe site-ul lui rasulescu pe forumul lor . In mintea lor era ca o sa-mi fac eu cont la ei, ca o sa vina si Adelina cu clonele dupa mine, eventual pokemon samd
Daca nu le-a iesit manevra, in disperare de cauza au facut un pseudo-Gerula, ca poate-poate.
Revin mai tarziu, ca acum n-am timp. Sunt curios cat le mai rezista astora doi conturile la rasulescu, cand s-o prinde superpatronul cu borseta care-i faza
Nenicule , schimba-ti vraciul .Gerula scrie:Saracu Indian Larry asta, nefiind bagat in seama, s-a hotarat sa-si faca o clona tip Gerula impersonator la el pe forum si sa vorbeasca singur acolo pe doua voci
Faci niste afirmatii de rasul curcilor . La ziar tot asa dadeai in bobi ?Gerula scrie:Alt somer, fara studii, care face clabuci la gura pe net. La fel cu Adelina Avram, cu zoso etc
Mai talambule , echipamentul se mai schimba si el , la fel ca la pescuit .Gerula scrie:Treaba e simpla: pe amaratul ala de somer care semneaza Indian Larry (desi si-a vandut pana si casca de motociclist ) oricum o sa-l judec la prima ocazie.
Mai intai da-mi voie sa-ti spun ca pseudonimul de "terminat" , iti apartine .Stii tu..."ziaristul terminat ".Gerula scrie:P.S. @Ulk: crede-ma ca pe amaratul asta de indian larry/modigliani il arde ingrozitor la mate faptul ca s-a prins cineva ca ambele conturi apartin aceluiasi terminat, si ca tarasenia a fost facuta publica
Pai e simplu mai copil batran .Gerula scrie:De altfel, am remarcat o chestie interesanta: "indian larry" si "modigliani" posteaza mereu cu "noi"
oneman scrie:Am inceput sa numar minutele pina cind incepe haita (moderatorii) sa atace.
LE Inca nu am uitat sa scriu corect dar, inca nu vreau
Bag de seama ca ai ceva probleme la mansarda .Gerula scrie:Mai indian larry/modigliani, mai somer clonat si terminat , du-te taica unde-i vedea cu ochii . Ca tot dau de tine odata si-odata
Mai , ......... naibii , ...........dracu' ! Mai ... ,, inconfundabilule " ce esti ! Zii ,, sa moara Gilbert " !!! ( ia vezi tu , am scris corect ? )Indian Larry scrie:oneman scrie:Am inceput sa numar minutele pina cind incepe haita (moderatorii) sa atace.
LE Inca nu am uitat sa scriu corect dar, inca nu vreau
semlecangheorghe scrie:Indian Larry welcome to club.Nu pune la suflet ce zice terminatorul.