Modigliani....vrei sa vezi pana la capat? A mai fost aici pana "la capat''. Asta e doar un amarat de incercare de reload.
Este haios pana la o limita...Pana cand iti dai seama ca ne foloseste , se joaca cu mintile noastre, cateodata reuseste si cu nervii nostrii...si cum zicea Semlecan..tenacitate si ambitie, daca le-ar folosi pentru un scop nobil...PAI ASTA FACE...dar nobil pentru el...adica ..its all about the money my friends.
A ales un mod de promovare otv-ist,...de prost gust, dar care din pacate are priza...la multi...Eu de asta am ales modul acesta de refuz...nu mai calc pe la el. Il astept aici la dezbateri..
Domnu' Semlecan...stii si tu raspunsul lui la poza, nu? Sigur iar pune placa , cu rude , prieteni buni..ii faci defapt o favoare lui Adelin , el te-a pozat..el a scris pe hartie..sau ti-a dictat....Dar sincer, nu inteleg nici eu, dece iti pasa ce crede despre tine un bolnav mintal. Vezi, am ajuns si eu clona...nu simt nevoia sa ii explic nimanui ,mai ales nu lui...ca cine sunt si dece..Ma simt tot asa de om, ne-om cum am fost..nu am nici o clipa senzatia, ca daca cineva(sau defapt vorbim despre un CEVA,mai degraba) m-a bagat in pielea lui Tristian(desi dupa poza cu xilofonul as vrea eu

) , mi-am pierdut identitatea....si vai ce o sa zica alti forumisti.
Aiurea..te lasi manuit pe sfori de acest " THING" ...ca om nu e,imi vine greu sa zic asaceva, dar a dovedit de atatea ori, ca nu merita sa il numesc om.
Nu e interesat el de cine esti, dece te chinui sa dovedesti, de nimic...ti-a "injectat" o stare de spirit artificial...cum vor muschii lui...si tu crezand ca te distrezi doar...ii faci jocul...ii faci bani, ca o marioneta.
Chiar tin cu tine, as vreasa vad momentul ca te recunoaste ca persoana, daca asta doresti...deci nu ma intelege gresit, nu critic...Doar incerc sa deschid ochi...atat.
Clop de Pai....F5....ma'man ..F5..