TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 22:21

Adelin scrie:Ba io zic ca sa fi si mai credibil sa bagi o poza cu toata familia....nevasta, copil, parintii (din partea lu' amandoi), catelul...etc. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ei bine , nu ! Astept plin de interes si entuziasm momentul in care va acuza medicii de autoclonare , asistentele , portarii , etc .

Dupa care trist si vlaguit de ,, razboiul clonelor " va pleca cu privirea goala catre ...... clona patului din ...... clona salonului ...... clonei spitalului gazda .

.............................................

----- THE END ----- ( ma rog , clona a acestuia ! )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Sep 2010, 22:25

Fratilor , imi tot spun sa ma opresc , sa incetez balamucu' asta , ..... da' nu pot ! Ma distrez mai abitir ca la Divertis , sa mor io !

Cum dracu' sa renunt la asta ?

Pe bune , a mai zis unu' ca n-avem farmec in indiferent ce pozitie am sta . Mi se rupe de parerea lui , a trecut ,, prin mine " remarca lui , ,, cantitate neglijabila " , ,, balast de net " . Ma distrez teribil si nu dau asta pe nimic !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Sep 2010, 22:36

modigliani scrie: Ma distrez mai abitir ca la Divertis , sa mor io !
(de plictiseala , vorbesc cu clona mea . De fapt , eu sunt clona lui , sau invers , ca le-am incurcat )

Si Berula se distreaza de minune . :lol: Prin prisma "comediei" , are numai de castigat . De exemplu , daca ar fi sa ma intanlesc maine cu el si sa-i spun : "Berula , eu sunt Indianul " , fii sigur ca pe topicul lui ar scrie ca s-a intanlit cu unul care pretindea ca ar fi Indianul. N-ai cum s-o dai la capatul cu omul asta , nu te-ai prins ?
Ia faceti o pauza de o saptamana , sa vedeti la ce tactici ar recurge . Dupa parerea mea , e pierdere de timp . Sa razi de un om bolnav , nu e bine .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Sep 2010, 22:41

:lol: :lol: mai oameni buni !daca erau atatea clone era pacat ca atunci site-ul asta nu avea decat ,cateva sute de useri.@semlecan , pari om serios!.a reusit "eroul"sa incinga doua sau trei site-uri?a reusit!mai bine sa apuca de publicitate ca are talent :D :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Sep 2010, 23:25

Modigliani....vrei sa vezi pana la capat? A mai fost aici pana "la capat''. Asta e doar un amarat de incercare de reload.
Este haios pana la o limita...Pana cand iti dai seama ca ne foloseste , se joaca cu mintile noastre, cateodata reuseste si cu nervii nostrii...si cum zicea Semlecan..tenacitate si ambitie, daca le-ar folosi pentru un scop nobil...PAI ASTA FACE...dar nobil pentru el...adica ..its all about the money my friends.
A ales un mod de promovare otv-ist,...de prost gust, dar care din pacate are priza...la multi...Eu de asta am ales modul acesta de refuz...nu mai calc pe la el. Il astept aici la dezbateri..

Domnu' Semlecan...stii si tu raspunsul lui la poza, nu? Sigur iar pune placa , cu rude , prieteni buni..ii faci defapt o favoare lui Adelin , el te-a pozat..el a scris pe hartie..sau ti-a dictat....Dar sincer, nu inteleg nici eu, dece iti pasa ce crede despre tine un bolnav mintal. Vezi, am ajuns si eu clona...nu simt nevoia sa ii explic nimanui ,mai ales nu lui...ca cine sunt si dece..Ma simt tot asa de om, ne-om cum am fost..nu am nici o clipa senzatia, ca daca cineva(sau defapt vorbim despre un CEVA,mai degraba) m-a bagat in pielea lui Tristian(desi dupa poza cu xilofonul as vrea eu ;) ) , mi-am pierdut identitatea....si vai ce o sa zica alti forumisti.
Aiurea..te lasi manuit pe sfori de acest " THING" ...ca om nu e,imi vine greu sa zic asaceva, dar a dovedit de atatea ori, ca nu merita sa il numesc om.
Nu e interesat el de cine esti, dece te chinui sa dovedesti, de nimic...ti-a "injectat" o stare de spirit artificial...cum vor muschii lui...si tu crezand ca te distrezi doar...ii faci jocul...ii faci bani, ca o marioneta.
Chiar tin cu tine, as vreasa vad momentul ca te recunoaste ca persoana, daca asta doresti...deci nu ma intelege gresit, nu critic...Doar incerc sa deschid ochi...atat.

Clop de Pai....F5....ma'man ..F5..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Sep 2010, 23:43

Adi_ scrie:mai SF, ti-am mai zis dar nu vrei sa pricepi, nu extinde simpatia mea fata de Gerula asupra tuturor! Cand o sa vezi ca ma iau de altcineva, fara motiv, atunci poti sa ma acuzi de ce vrei tu.
M-am legat de tine, ti-am zis tie ceva? De ce simti nevoia sa te bagi in seama? Si in discutiile avute pe email, la care tot faci referire, acelasi lucru am incercat sa-ti explic, printre altele, dar tu o tii tot pe-a ta.
Probabil is chestii intamplatoare , ca si salaul de sirag :lol: :lol:
:oops: :oops:
Insa tre sa intelegi ca nu tine la mine !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Sep 2010, 00:02

Nu stiu zau de ce tot insistati cu faza asta ca face circu pentru bani si trafic ! Nu-l cunoasteti :wink: :lol:
Chit ca ii posibil sa pluseze cu clona Fan Gerula pe forumu lui :lol: ! Pentru trafic :lol: :twisted:

Oricum , sufera destul la faza asta cu Fan Gerula :lol: :lol: Imi imaginez prin ce chinuri trece cand se abtine sa posteze , ca sa nu dea de gol aipiu :lol: :lol:
Ia zi Gerula , cum ii :lol: :lol: Stiu ca esti calare pe net si la ora asta , ai vrea sa dai da nu vrei sa risti , amu io zic ca loviturile tale in reluare cand postezi de la noul loc de munca nu au contundenta unor lovituri in direct :) Grea dilema nu gluma :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Sep 2010, 06:55

Ulk,povestea asta are radacini mai adinci.Ce crede Gerula ma intereseaza prea putin.Din partea mea poate sa creada ca sint Gingihis han si am venit printr-o fereastra spatiu-timp, sa-l terorizez pe el....marele getodac.

Pe mine m-a calcat pe batatura unu care tine de capatul sforilor la care danseaza GERULA.Si persoana a construit un scenariu,in care eu,sint clona unuia care la rindul lui este sluga altuia....complicat scenariu...Asadar,daca Gerula este cum este,buuun...am inteles,dar cum este cel care se foloseste de el ,si care la rindul lui ma crede clona,la fel ca Gerula....si culmea este ca mai scoate si o revista de pescuit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.superpescar.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=763

Dar, sa nu privim inapoi cu minie... :lol: :lol: Nu ,doar ca ne distram nitel...
Atunci asteptam reactia lui Gerula dar, CER IN MOD INSISTENT CA SI USERUL, "FAN GERULA "SA PUBLICE O POZA CU PERSOANA DOMNIEI SALE,DACA TOT A INTRAT IN HORA...

Si v-am zis am un proiect de topic:"topul celor mai lincede forumuri"Eee,cum suna??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Sep 2010, 07:19

Buuun, am citit si reactia castratului.Nici pomeneala sa recunoasca,de fapt nici nu ma asteptam.Totusi vreau sa punctez:
1La intilnirea cu tine am zis clar ca n-am ce sa dau ochii cu Malin Musatescu.Ti-am zis doar tie,ca ar fi posibil sa vin prin Bucuresti.Cauta screen shotul,ca precis il ai.
2.Am gresit ,zicind ca l-ai banat pe S.f.,ceea ce arata,ca la vremea respectiva eu nu eram prin zona,deci nu sint Adelin.Eu am citit invitatia ta la adresa lui S.f. de a se reintoarce pe forum si am concluzionat ca l-ai banat si pe el cindva in trecut.
3.Da ,poza a fost incarcata cu ajutorul lui Razvan,deoarece nu stiu sa incarc poze direct pe topic.Insa ideea si continutul imi apartin in exclusivitate.Si daca fan GERULA exista sa-si faca si el o poza...astept.
Sper ca nu iti imaginezi ca voi zice ca nu-l cunosc pe Razvan doar sintem vecini,la fel si pe Andrei Sava,insa stiind cum ma priviti ,incep sa ma simt vinovat de faptul in sine.. :lol: :lol: :lol: :lol:
4.Si de intilnit ne vom intilni ,fii sigur dar clapon castrat ce esti o sa pui pe you tube oul din care ai iesit ,nu pe mine,asta ca sa ma exprim asa mai plastic.Sa ma intrebi ce, din spinningul de competitie?Tu crezi ca eu vin sa-ti dau tie teste?Un androgin ratat?

Desi nu ma asteptam sa recunoasca ,alta dovada nu mai am sa-i aduc amicului clapon,asa ca din partea mea poate sa creada in continuare ce vrea,el si prietenii lui,si nedorind sa II MAI FAC TRAFIC DOBITOCULUI,ROG INSISTENT UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC,SI ASTA IN VIRTUTEA ADEVARULUI UNIVERSAL VALABIL CONFORM CARUIA CEDEAZA CEL MAI INTELIGENT...PINA SI BETONUL DIN PIVNITA A CRAPAT IN FATA LUI.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Sep 2010, 08:31

Gheorghe... mortal ce sa zic. Poza cu pancarta si cu pistol numa la rapirile din Irak am mai vazut. Putem canta aia: Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele.

Io nu pot sa tin pasul cu 4-5 pagini de postari pe zi... daca se trezeste crocodilul carpato-danubiano-pontic ziceti-mi si mie va rog. :wink:

Si ULK, te rog io, nu mai scrie la ore la care dorm, pt ca e practic imposibil! Ce facem aicia? Fenomene poltergeist?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis