TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Sep 2010, 19:52

Bai "realitate paralela"daca M.M. zice ca postarile lui Razvan si ale mele vin de pe acelasi I.D.atunci si eu si M.M. stim sigur un lucru:ca acesta minte de ingheata apele.Dar tu ai ceva relatii la nu stiu ce companie,foloseste-te de ele...sa vedem ce afli,desi sa afirmi in public ca scormonesti prin datele cu caracter privat ale unor clienti a unei firme de telecomunicatii, nu-i tocmai un lucru usor de digerat .Da ma rog .,la santajisti de profesiee de inteles,face parte din meserie...

Si ,talimbule ti-am zis ca n-am ce cauta in redactie la Superpescar ,ca eu vroiam sa ma intilnesc cu tine ,insa in nici un caz acolo unde vroiati voi...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Sep 2010, 20:58

modigliani scrie: O sa-i spunem ca suntem doi ...... pana ne-o veni ,, albastru de metil "
Si tot degeaba . :lol: N-are rost sa-ti mai bati capul cu el , lasa-l sa curga la vale.... Dabia vad mai multi ce minte ingusta are .

Berula ..... clona , da? :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2010, 00:09

Adi_ scrie:SF, sunt departe de a fi imaculat si nici nu am pretins ca as fi. Dar tu poti sa te minunezi in continuare ca si eu ma minunez(aiurea, nu ma mai minunez) de multe chestii cum ar fi faptul ca acum il scuipi pe cel cu care faceai echipa si te-ai intors sa faci echipa cu cei pe care dincolo ii scuipai si tot asa..
Cam pe care l-am scuipat aici , Adilucu , banuiesc ca postarile is pe acolo , in ordine cronologica !

Vorbesti tu , salaul de sirag :lol: :lol: Mai bine spune la astia noi veniti cum ai incercat sa castigi un concurs cu un peste care nu-ti apartinea :lol: :lol: :lol: , atata ca te-o prins Tudose :)

Cheama repede pe Top Gear , nu l-am vazut de mult :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2010, 09:10

Gerulache pina acuma trebuie sa recunosti ca am fost domn si chiar daca te-am ironizat am facut-o oarecum ,civilizat...Dupa tot scenariul acela pe care l-ai scornit,nu ma mai pot abtine, :lol: ,si daca vrei misto ,atunci sa fie misto.. :lol: Roaga-te sa se usuce adezivul mai repede de 30de minute si sa n-am de facut multe diagrame....
Io am vrut sa ma abtin si am inchis topicul ,da vad ca cineva l-a deschis.Acel cineva care mi-a scos poza integrata in seara concursului...deci daca ii bal ,bal sa fie.Aia mai slabi de inima ,precum si aia de se cred opusii jenibililor sint rugati respectuos ..sa nu dea click pe aste doua forumuri,desi sint bineveniti cu orice ocazie...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2010, 09:21

Buna .Sint un metamorf.Cam asa s-ar traduce in protocoalele voastre de comunicare,numele rasei din care ma trag.In urma cu multe,multe cicluri galactice ,stramosii mei au reusit prin imbinarea unei tehnologii speciale,cu abilitatile noastre naturale,pe care le-au catalizat astfel,sa rupa barierele cunoscute ale lumii fizice care ne tineau incatusati pe planeta unde am aparut.....Astfel a inceput o era noua carcterizata de o vesnica nevoie de expansiune cosmica ,dublata de o nepotolita sete de cunoastere.Am intilnit specii inferioare sau superioare noua.Pe unele le-am ajutat sa evolueze ,cu altele ne-am luptat, si am facut aliante cu acelea care ne ajutau sa rezistam celor mai puternici noua.In lungile noastre peregrinari am intilnit o planeta albastra,planeta deosebit de bogata in forme de viata bazate carbon..Am ramas muti de uimire,incercind sa intelegem, la modul profund,aceasta lume unicata,comlexa si tumultoasa incercind sa o incadram in ceva potrivit scopurilor noastre...

Na hai ca ma duc ca s-a uscat adezivul,mai vorbim....Gerula sper ca nu vei ,pierde nici un episod.Ma astept la audienta si din partea superpescarilor, dar ii asigur ca totul nu este decit un pamflet ce nu are legatura cu realitatea.... :lol: :lol:

GERULA AI CONTINUAREA AICI;
http://www.rapitori.ro/forum/post-237943.html#237943

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Sep 2010, 13:19

gerula, vezi ca bagi info falsa la greu impreuna cu pretenul tau apsalba, mi-am permis luxul sa caut LRS dupa codul fiscal unde ai zis tu la ministerul finantelor si exista :lol: putin jenant totusi :oops:

sper sa il poti bana cel putin pe stefan popescu pentru "postare de info false" :lol: :lol: :lol: hai sa te vad, ai facut si topic special acolo :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2010, 14:43

SF... am inteles, n-ai loc de mine, problema ta, n-ai decat sa tot boscorodesti despre aceleasi prostii iar si iar...
In rest, ramane cum am stabilit.

PS. Aveam alte pretentii de la unu' cu pregatirea ta!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Sep 2010, 15:02

am inteles ca vorbesti si de RAF dar :

Pe http://www.mfinante.ro, exista un link intitulat Informaţii fiscale şi bilanţuri(persoane juridice) , care are un motor de cautare dupa CIF sau dupa denumire si judet. Si de aici persoana intitulata liga romana de spinning sau asociatia liga romana de spinning lipseste. Mai sa fie! Baietii astia manipuleaza niste fonduri. Stefan Dinu stia el ceva cand spunea ca ONG-urile nu platesc taxe si impozite. Se leaga, nu? Ce zici Gerula? :lol: :lol: :lol: Oare cine este titularul de cont in care se strang marafetii?
Poate asa se si explica de ce unii din corifei declara ca nu ii mai intereseaza competitia. Sau excesul de materie cenusie numit Stefan Dinu sa nu se fi dus pe la finantele publice pentru CIF. La asemenea specimen este posibil orice. Publicarea hotararii si a certificatului ar spulbera orice dubii. De ce sunt convins ca nu se va obosi nimeni?
cred ca mergeti putin cam departe cu genul asta de afirmatii si le permiti, acu o dai la cotita cu RAFul, nu te obosi, am inteles ideea, nu stiu daca exista sau nu inregistrarea acolo, dar treaba cu CIFul ti-am lamurit-o si nu pentru tine ci pentru pretenu tau popescu care are gura mare si nu e in stare sa caute 2 lucruri pe un site ... pentru prima treaba ai fi banat pe multi ca fiind info falsa inainte sa apuce sa zica macar ca au gresit in cautare, asa-i? :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2010, 15:08

SF, imi cer scuze, am omis sa-ti raspund la chestia cu scuipatul dar e simplu. Cine vrea sa vada ce si cat ai scuipat inspre membrii de aici(o parte din ei) poate foarte usor sa intre la Gerula pe forum si sa dea o cautare dupa mesajele userului SF. Se va lamuri imediat.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2010, 15:24

Asadar ,inculpatul Fane Popescu,zis Generosu,zis posesorul de gonflabile,posteaza info false si nu este banat instantaneu.Pe cind eu ,care n-am postat info false,si am fost banat chiar sub aceasta acuzatie.Rusinica,rusinica,rusinica, :oops: :oops: :oops: ,Gerula ,cum comentezi??.IL BANEZI PE NEA FANE, AU BA?Ca a postat infofalse....si este lucru dovedit ,.....sau tii mortis la locil 1 in topul celor mai necenzurate forumuri??? :lol: :lol: :lol:

.

Închis