Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?
Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 11:10 am
Dupa cum ii sta in caracter, tavita minte iar, sustinand ca nimeni dintre cei care au dat bani nu ar contesta faptul ca popularea s-a facut cu pastrav in loc de salau (screenshot 1)
Minciunica are picioare scurte, pentru ca, dupa cum se vede in screenshot 2, userul elias (fost ilie) se declara nemultumit fix de acest lucru.
Alte gogosi mai ai mai tavita?

Gerula, vad ca te intereseaza nemultumirea oamenilor care au participat la acea populare, ceea ce e corect in fond.
Ce-a fost a fost, nu mai putem schimba. Daca tu zici ca a fost un smen, o deturnare de fonduri in interesul unor smecheri mincinosi pe banii fraierilor, e parerea ta la care ai tot dreptul.
Acum nu pot decat sa regret ca tu vezi lucrurile asa.
Trecand peste asta si peste divergentele dintre noi, vin cu o propunere, sper eu, constructiva.
Noi vom mai face populari.
Asadar, te astept cu sugestii si propuneri pentru actiunile viitoare.
De exemplu:
Maine vom finaliza actiunea inceputa in iunie alaturi de OS Voineasa, trebuie sa scoatem puietul din toplita si sa-l eliberam in rau.
Presupun ai aflat si de aceasta actiune, s-a pus linkul cu flimulet explicit pe aici, nu a fost un secret.
Te invit sa faci propuneri pentru actiunea de maine, vrem sa iasa cat mai bine.
Daca doresti sa participi, in calitate de jurnalist de exemplu - esti invitatul nostru. Ne-a ajuta un reportaj profi, sa nu ne mai chinuim noi cu filmatul, pozatul, etc.
Sau pur si simplu, poti sa ne dai o mana de ajutor.
Intalnirea e la o pensiune pe malul lacului Malaia, pe Lotru, maine la 9:30.
Daca e prea din scurt, poate data viitoare?
Ai adresa mea de mail, astept un semn de la tine.