TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Sep 2010, 10:48

"
Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 11:10 am
Dupa cum ii sta in caracter, tavita minte iar, sustinand ca nimeni dintre cei care au dat bani nu ar contesta faptul ca popularea s-a facut cu pastrav in loc de salau (screenshot 1)

Minciunica are picioare scurte, pentru ca, dupa cum se vede in screenshot 2, userul elias (fost ilie) se declara nemultumit fix de acest lucru.

Alte gogosi mai ai mai tavita? :lol: Ia-l repede la prelucrat pe ilie, poate-l hipnotizezi cu clopul si-l faci sa-si ia vorbele inapoi "

Gerula, vad ca te intereseaza nemultumirea oamenilor care au participat la acea populare, ceea ce e corect in fond.
Ce-a fost a fost, nu mai putem schimba. Daca tu zici ca a fost un smen, o deturnare de fonduri in interesul unor smecheri mincinosi pe banii fraierilor, e parerea ta la care ai tot dreptul.
Acum nu pot decat sa regret ca tu vezi lucrurile asa.
Trecand peste asta si peste divergentele dintre noi, vin cu o propunere, sper eu, constructiva.
Noi vom mai face populari.
Asadar, te astept cu sugestii si propuneri pentru actiunile viitoare.
De exemplu:
Maine vom finaliza actiunea inceputa in iunie alaturi de OS Voineasa, trebuie sa scoatem puietul din toplita si sa-l eliberam in rau.
Presupun ai aflat si de aceasta actiune, s-a pus linkul cu flimulet explicit pe aici, nu a fost un secret.
Te invit sa faci propuneri pentru actiunea de maine, vrem sa iasa cat mai bine.
Daca doresti sa participi, in calitate de jurnalist de exemplu - esti invitatul nostru. Ne-a ajuta un reportaj profi, sa nu ne mai chinuim noi cu filmatul, pozatul, etc.
Sau pur si simplu, poti sa ne dai o mana de ajutor.
Intalnirea e la o pensiune pe malul lacului Malaia, pe Lotru, maine la 9:30.
Daca e prea din scurt, poate data viitoare?
Ai adresa mea de mail, astept un semn de la tine.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2010, 12:13

Asa dupa cum nu raspunde (sau nu suna la telefon),este prea las ,sa mearga la acea populare,in ciuda termenilor deosebit de amiabili si prevenitori in care a fost facuta propunerea de catre Tavi.Dar cine stie??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2010, 14:13

Ti-ai gasit. Gerulache santajistul emite pareri despre corectitudinea unei actiuni,de care el are habar doar de pe forum.Acuma ori galeata ,ori factura.Vezi ca fugi dupa doi iepuri si nu prinzi nici unul.Da nu ma astept la prea multe ca tu stai rau de tot cu matematica,in sensul ca ai "matematica "ta proprie,ale carei legi le intelegi doar tu,fireste.Acuma ca nu ti-a iesit predictia cu open-ul,ii dai cu popularea,cind nu mai argumente cu popularea ,ii dai cu galeata.Mai lipseste sa contesti tot campionatul pentru o amarita de galeata....

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Sep 2010, 14:15

Gerula, asa cum ti-am mai spus, stam oricand la dispozitia donatorilor nemultumiti pentru clarificarea punctelor 1 si 2 care te impiedica pe tine sa accepti oferta .
Din punctul meu de vedere, oferta e valabila in continuare, neconditionat.
Si plusez: te invit, dupa terminarea prohibitiei :D , la o partida de pastrav pe una din apele populate.
Daca e jenant pentru tine sa te pescuiesti alaturi de unul ca mine, o tinem la secret. :D
L.E. s-a amanat pe saptamna viitoare, acum e mai din timp :P
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Sep 2010, 23:46

Mai bine invita-l pe androginul dovedit la un pastrav fript ca sigur nu zice ba....doar asa la pescuiala, nu pune el botu'.Mai bine mere el la o japca cinstita pe o pescarie, ca deh la asta se stie si nu da gresh.Alfel daca mere si nu prinde(ceea ce de altfel e normal pt el) il cearta iar mamica ca a ars benzina degeaba si data viitoare nu-i mai da lovele de drum. :lol: :lol: :lol: :lol: ...asa e cand la 40 de ani esti inca la mana parintilor. :lol: :lol: :lol: intretinut...iar din forumul OTV.info nu cred ca isi permite sa alimenteze la pompa. :lol: :lol: :lol: ...iar de blog ce sa mai zic, ca nu a mai sters praful demult nimeni pe acolo. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Sep 2010, 18:07

Aflat intr-o criza maxima de personalitate ,amicul meu Gerula pleaca in vizita pe site-ul vecin si prieten.Asta probabil pentru ca forumul respectivului site,cam lincezeste dupa cum se exprima un user chiar acolo pe forum,ba chiar deschide si un topic,ceva de genul ce pot sa fac sa nu mai lincezeasca forumul.Eeeee pai daca voi ban-ati pe oricine isi exprima o parere,care vezi doamne zgirie pe urechi.Vedeti??Aplaudacii vostrii s-au cam lenevit.
Si in stilu-i caracteristic ,caricatura dacica se ia de Tristian,cum ca greseste in exprimare,in gindire bla,bla, bla..Pai bre, citeste-ti textele sa vezi cum pocesti tu cuvintele,cit despre argumentele foarte logice ce iti trec prin minte,ce sa mai vorbim...Bine a zis Tristian...dreptatea lui Gerula ,logica lui Gerula,...lumea lui Gerula...
Stii ce este gretos de-a dreptul la tine?In cazul galeata exista 2 variante;
1.Concurentii au trisat ,de comun acord.
2.N-au trisat,ci a fost o greseala asemanatoare cu ce s-a intimplat si altor concurenti in trecut,mai o barca sparta mai stiu eu ce.
Atunci,daca ai oua in nadragi fa draga afirmatia:'"domle ,a-ti trisat"Si apoi daca ai oua,arata ca ai si creier aducind argumente.Numai ca tu n-ai nici una nici alta.Si este gretos ca umbli cu tot felul de insinuari,tu care banezi useri reali,pentru info false.
Si acuma pe bune,forumul tau mai are muuult ,muult pina sa se ridice la inaltimea O.T.V..Tristian a fost baiat finut si n-a zis-o in fata,dar forumul tau este mult sub nivelul O.T.V.Si stii de ce ?Pentru ca pe O.T.V.,macar sint persoane reale,pe cind pe rapitor.info,bate vintul precum in desertul Gobi,si intilnesti un om la 4-5 zile de mers pe jos... :lol: :lol:

A,si mai era ceva ,vad ca mai ai putin si il treci si pe Tristian in lungul sir al clonelor lui Adelin.Tristian, nu-l mai contra ca te vaduveste de personalitate si iti putem spune:welcome to club.. :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Sep 2010, 08:51

Gerula, nu te-am invitat in clubul musca XIII si nici sa fim asociati sau prieteni. :D
Asadar, nu-ti fa probleme ca-ti vei pata imaginea de fecioara sau vei fi acuzat de complicitate. Nu te va acuza nimeni daca vei sta pe acelasi mal al raului cu noi. Daca e o problema asta, stai pe celalalt mal, la distanta. :D
Te-am invitat sa fi prezent la o populare, atat.
Poti sa dai o mana de ajutor sau sa stai departe, sa nu te compromiti, cum vrei.
Sau poti sa vii in calitate de jurnalist si sa ne intrebi live care e treaba cu pescuitul in prohibitie si popularea cu pastrav in loc de salau...sau orice altceva te framanta. Iti vom raspune la orice intrebarea si apoi evident, poti sa faci publica discutia.
Eu zic ca e o ocazie ...s-ar putea clarifica multe lucruri.
Daca nu vrei sau nu poti sa vii, as aprecia un raspuns scurt: da sa nu, fara explicatii inutile.
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Sep 2010, 09:06

:lol: :lol: :lol:

bre, m-am tinut demult sa zic o treaba despre saitu idiotului . ca are site de 3 ani sau de cand are si nu a constatat nici aCU CA pe un forum normal si ingrijit cand intri la inceput si dai click pe un subiect te duce la ultima pagina :lol: la maimutza te duce la prima, asa ca daca sunt 100 de postari la subectu respectiv, vei accesa de 100 de ori prima postare si iti vei omori mouseul apoi sa dai click la ultima pagina

si ca tot zice de dezactivat contu, poi da bre, ca nu ma banai si nu mai aveam chef de tine, asa ca am reusit sa inchid contul singur, si am fost foarte fericit pana in punctul cand ai inceput sa te aberezi pe seama mea desi eu nu mai postam, atunci am incercat sa reactivez contul in timp ce tu minteai ca eu am acces la site desi iti dadusem mail ca nu mai pot reactiva userul...ma rog, am vazut ca iti place sa comentezi pe seama oamenilor cand nu au dreptul la replica :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Sep 2010, 09:10

srb scrie:eo nu-s nici srb, nici doryan.ok?is Adelin in varianta mini (ca varsta) bine?Pa! :lol: :lol: :lol:
ninjalaule ce dreaq mai faci ? iar stai prea mult pe net in loc sa mergi la peste ?
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2010, 12:12

Terminator de Sarmisegetuza,vaz ca tot la 5 pagini s-a impotmolit topicul tau cel mai lung.Sa fie un blestem??Eeeee, asa-i daca pleci prin vecini sa le dai o mina de ajutor sa nu le lincezeasca forumul;acuma lincezeste si al tau...Si bine zice Pikeman,fa domle site-ul sa intram pe ultima pagina a unui topic,sau masura nu era necesara doarece mai mult de 5 pagini n-ai avut de cind exista site-ul.... :lol:

.

Închis