orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Dsignxxx
- senior

Adi_ scrie:
in afara de faptul ca nu cunoaste conjugarea verbelor la perfectul simplu pt. pers. a 2-a singular, gen "tu facusei" in loc de "tu facuse
si", in rest se descurca
Adi_ ai grija ca il inveti gresit pe Gerula : "tu facusei" e gresit intr-adevar, nu exista formularea asta decat in vorbirea populara pentru inlocuirea timpului mai mult ca perfectul, dar perfectul simplu corect e "tu facusi" (crede pe cineva din Craiova care foloseste zilnic perfectul simplu si pe deasupra insurat si cu o profa de romana); "tu facusesi" e deja mai mult ca perfectul.
In orice caz nu vreau sa ma bag in cearta asta ca, sincer, nu prea stiu despre ce e vorba si daca nu am fost de fata la eveniment e cam greu sa spui ceva, dar toata tevatura imi aduce aminte melodia aia de la Fara Zahar cu versurile alea cand Sandel era suparat pe Gerula:
"Asta-i Gerula care urla-n spate
L-am legat de frana
L-am lovit cu levierul peste gura si i-am rupt si-o mana"
-
Adi_
- veteran

ai dreptate, am gresit eu timpul. Ma refeream la mai mult ca perfectul. Oricum el stie, ca i-am zis de nenumarate ori. Bineinteles ca mereu a dat vina pe tastatura

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
srb
- veteran

-
-
sorinB
- veteran

Chiar asa...

cine stie cine se ascunde sub cagula aia...?

-
srb
- veteran

-
-
semlecangheorghe
- veteran

Ma da cite clone are Adelin asta..

Gerulica draga,corigent la gramatica esti,vaselina ai furat,santajul ti-a esuat,l-a telefon nu raspunzi,pivnita ai betonat-o(cum ai rezolvat cu vecinii?),pe Generosu nu l-ai scos basma curata cu factua buclucasa,ce mai vrei??Nici macar nu stii ca mrenele se prind si la vobler,halal pescar,halal ziarist...AUZI , DEABIA DUPA 3 ZILE A AFLAT SI EL DE GALEATA CU BUCLUC.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ranga
- veteran

semlecangheorghe scrie:
Gerulica draga,corigent la gramatica esti,vaselina ai furat,santajul ti-a esuat,l-a telefon nu raspunzi,pivnita ai betonat-o(cum ai rezolvat cu vecinii?),pe Generosu nu l-ai scos basma curata cu factua buclucasa,ce mai vrei??Nici macar nu stii ca mrenele se prind si la vobler,halal pescar,halal ziarist
Daca atat poate si el ...ce vrei ?

-
semlecangheorghe
- veteran

Tarbostes, iar ai luat-o peste bot cu matematica .Previziunile domniei tale ,emise nu cu mult timp in urma(Emit previziuni la comanda clientului S.A.),s-au nimerit ca nuca in perete.D-l presedinte L.R.S. ti-a demonstrat ca decizia infiintarii sectiunii open a adus mai multi participanti la fenomenul competitional,participanti care au gasit atragatoare postura de "carne de tun",spre disperarea somitatilor in materie.Dovada ? Desi nu s-au epuizat etapele, media concurentilor (fara master) o depaseste pe cea de anul trecut.Cam slaba prestatia oracolului dacic ,zau asa...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
razvan m.
- veteran

-
Ce parere aveti, i se potriveste diagnosticul asta :
MITOMANÃ
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Adelin
- Moderator

Mythomaniat-ul androgin a dat cu micii-n fasole de atatea ori incat nu e nimic anormal ca povestirile lui sa nu aiba nimic in comun cu realitatea...ba din contra daca zice ceva e clar ca nu e asa!
Nasolale apucaturi pt un ziarist terminator, nici nu ma mira faptul ca nu mai e activ la Gandul...ma mir ca nu a incercat la CanCan.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB