TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Sep 2010, 15:14

Ma, si mie cand mi-a povestit cineva care-l cunoaste bine cateva faze tari de tot, am zis ca infloreste...deci se pare ca se leaga.
Cica pe cand schimba bucshe in atelier la REMAT au observat colegii lui ca zilnic cineva ciordeste vazelina din butoi....toata lumea se intreba: cine naiba e furaciosul si mai ales ce face cu atata....bietii colegi mecanici nu ii cunosteau obiceiurile bizar-hilare ale lui Pitzi Ponk...abia dupa ce l-au surprins in vestiar dezbracat de la brau in jos, cu o cheie franceza varata de jumatate in fund, uns cu vaselina pana aproape de genunchi, au intzeles totul. :shock:...toata lumea a fost shocata de strania intamplare, singurul care a facut dush si s-a comportat de parca nu s-ar fi intamplat nimic a fost el... :shock: mai mira pe cineva?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Sep 2010, 15:19

Abia acum aflu ca a fost dat afara de la "Gandul" ! :o Deci tocmai el, care vroia sa jigneasca spunandu-i fara niciun temei lui Adelin (caci omul chiar lucraza de dimineata pana seara) ca e somer, tocmai el, ziaristul terminator, a luat piciorul in *** de la ziar !!! :lol: :lol: :lol:
Asadar, marele ziarist nu mai este "terminator" ci "terminat"... :lol:

Apai asta explica multe lucruri. Explica de exemplu de ce se gudura astazi pe langa cel pe care il numea "Macalin" si de a carui "Odiseea a pescarului digital" isi batea joc nu cu mult timp in urma chiar aici pe forum. Ce nu face ziaristul disponibilizat pentru un codru de paine. Linge si unde a scuipat....

Auziti se mai lauda ca traieste din chiriile luate de mamica de pe nu stiu ce imobile. Pai daca la varsta asta te mai tine mami, impusca-te omule ! Ca nu esti bun de nimic. Impusc-te ca ai pistol, nu mai fa umbra pamantului degeaba. Ce daca are gloante de cauciuci ? Impusca-te pana reusesti ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Sep 2010, 15:30

Lasati-l ma ca el e inca copil talamb care se joaca toata ziua pe forumuri necajind oamenii mari, iar mama ii face sandwich-uri si-l cearta la telefon ca nu a mancat tot :lol: :lol: :lol: ....ba mai mult se joaca cu broastele testoae pe care le domina si le struneste cum isi doreste el. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Acest Pudichel, mare consumator de heliu, a golit toate baloanele cu care a fost decorata sala de nunta unde a fost invitat de un prieten....asta ca sa isi mai ingroase vocea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 15 Sep 2010, 16:16

sa nu uitam ca asistentza a ramas uluita :lol: :lol: :lol:.anyway, senzatii tari, chiar daca nu-s pe UL. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 18:17

Eeeeee Gerulica,vezi daca te-a mincat in turul pantalonilor???Ia intreaba-te(retoric,fireste)oare se mai ajungea aici, daca nu ma ban-ai tu pe mine?Si daca nu erai tu prea curios de Indian Larry?Trebuie sa recunosti ca am fost finut cu tine pe linga ei...nu-i asa?? :roll: Ce zici ,imi ridici ban-ul,recunoscind astfel ca ai gresit in privinta "clonei",S.G.?

Eu sint mai iertator din fire,da ce ai facut nu da bine la C.V.Apropo Nea Fane Generosu,stie de C.v.-ul asta:mecanic,ziarist somer,santajist ratat,mincinos sadea??Da echipa ailalta?Cu C.v.-ul tau ,dai lectii de sportivitate lui Razvan?Acompaniat de" prietenul " tau M.M..??Pai voi doi la un loc n-ati prins pesti pe o apa salbateca intr-o viata ,cit a prins Razvan intr-o zi.Is acrii strugurii??

Consumatorul de heliu?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..tare,, :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 18:28

Oricum nu cred ca mai avea cineva vreun dubiu ca Adelina e homosexual, dar ma uimeste faptul ca, in condtinuare, ceilalti useri de pe forumul lui rasulescu prefera sa taca in loc sa-i spuna de la obraz sa emigreze in vreo tara in care viciul lui nu este atat de dispretuit
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... 1-s80.html

Faptul ca ditamai ziaristul,super-profesorul in materie de gramatica si otografie a limbii romane,care-si permite sa puna la locul potrivit pina si o virgula pusa gresit prin anumite publicatii asa zis "inculte",nu este in stare sa scrie corect cuvintul "continuare"arata,fie ca este extrem afectat ,desi sustine contrariul,fie,ca nu se ridica la inaltimea exigentelor pe care le pretinde altora.Nici una din ipostaze nu-l prea avantajeaza.Asemena greseli, ar fi oarecum scuzabile la anumite categorii sociale care-si cistiga existenta muncind ,si au degetele groase cit cremvurstii.

.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Sep 2010, 19:34

Gheorghe, eu sunt total pe langa problemele voastre, dar cred ca e o greseala de typing, nu gramaticala.
tuturor ni se intampla sa mai strecuram cate-o litera in plus sau sa iesim in minus...asta nu tine de gramatica.

incearca sa-l prinzi cu altceva pe geto-dacul Burebista, la gramatica cred ca mai greu...

dupa ce m-am bagat ca musca :D va las sa continuati ce aveti de continuat p-acilea...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 19:38

Michael eu am priceput asta,dar "desvirsirea sa"ar trebuii sa fie un exemplu perfect,din moment ce el nu iarta nimic..altora. :D

.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Sep 2010, 19:44

ok, nu ma mai bag si va las sa va faultati cum stiti voi :D
dar sa stii ca nimic nu doare mai tare decat ignoranta, cu cat incerci sa te razbuni mai tare, cu atat il "hranesti" mai tare si-l stimulezi sa-ti dea inapoi la gioale, ceea ce si asteapta.
dar voi stiti mai bine...
Ultima oară modificat 15 Sep 2010, 20:02 de către Michael, modificat 1 dată în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 19:59

Cind imi ridica ban-ul am sa tac.Ca asa am eu un fix.Ce ,numai el sa aiba fixuri :lol: :lol: ?

.

Închis