TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 14:09

Mai Gerulica ,ciiinci pagini pe un topic n-ai avut pe site de cind l-ai creat>Sa nu mai zic de trafic.Vezi ca poti sa zici mersi.Si sa vii cu o pizza ceva bere,si conffeti sa sarbatorim.Da de salaul din poza ,ce zici?Fain ,ai?A intrat la dropshot autentic.Ceva ce tu n-ai vazut decit in visele tale...Ca tie ti se pare ca daca prind asa salau,si nu sint imbracat la cravata si costum -mi se intimpla prea des si nu pot umbla imbracat la costum non stop-n-as avea nimic in comun cu postatul pe forumuri,asta-i parerea ta.Unii platesc bani grei pe Sarulesti ca sa prinda asa salai,noi timplarii ne multumim si cu astia salbateci de pe Mures.Mai am niste poze cu altii,prinsi la un ponton anume,daca vrei ti le timit pe privat,dar cu o singura conditie:....SA-TI AUD VOCEA AIA LA TELEFON.. :lol: :lol:

Stai ca vine Adelin curind,ca-i plecat la nu stiu ce comanda ,trebuie sa toarne beton la un subsol,cica unu vrea sa ingroape definitiv un obiect care suna mereu,si dupa aia te mai mingiie si el nitel..Ma da cite clone are Ade asta ....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Sep 2010, 17:02

Paziti-va spatele oameni buni, ca mai nou acest veritabil Freddie Mercury mioritic are un nou fetis. Desi pare ca e treaz, din moment ce scrie pe forum, se tot viseaza ca va umileste in public ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 14 Sep 2010, 22:34

Fereasca Domnul sa intere vreunu in gura la voi! :lol: :lol: :lol:
dati-i ma pace, ca deja subiectul a devenit caterinca intre voi, el deja e doar subiect fara predicat. :lol:

Nu v-ati gandit sa-l dati in judecata pt informatii false si io stiu, calomnie? Daca se poate in Romanica, aveti castig garantat. M-a loat si pe mine in colimator acu ceva timp, si n-am putut s-o dau la intors, decat in "alte alea". A fost un intreg foileton. :D Vreti link? numa p privat, ca poate asa nu se vede.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Sep 2010, 23:38

:lol: :lol: :lol:
Razvane esti bestial :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Sep 2010, 23:57

SF scrie: Daca totusi raspunde si auzi o voce pitigaiata sa nu inchizi repede , ii el :lol:
Cred ca cei care au vorbit cu Gerulachio per telefon pot confirma ca are o voce subtire .
Cei ce l-au auzit vreodata vorbind pe pitzigoiul androgin pot sa confirme ca se stie strica mai abitir ca Traistariu...asta ca sa nu zica lumea ca vorbesc baliverne.
Si ca sa va mai descretesc fruntile hai sa vedeti ce apucaturi au fetiscanele cand sunt singure acasa....noa daca nu si-ar fi taiat mustatza inainte de filmare l-ati firecunoscut mult mai usor:
http://www.youtube.com/watch?v=e8xvK-tD8Jg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 15 Sep 2010, 14:38 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Sep 2010, 00:08

eh, dar nu ii de ras, o avut omu o copilarie zbuciumata

http://www.youtube.com/watch?v=J6Jv1UnM ... re=related

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Sep 2010, 00:14

Sau daca cineva mai are vre-o indoiala.....

http://www.youtube.com/watch?v=eL8q5aurY7k

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 15 Sep 2010, 02:38

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 06:30

Neata ,Gerulica.In timp ce beau cafeaua trec in revista presa de dimineata,si cind popsesc pe rapitor.info,nu ma pot abtine sa nu rid cu lacrimi.De ce?
1.Ai adus pe tapet topicul in care il denigrezi pe un domn,Masivu,ii zice,care ar fi avut "nerusinata indrazneala"sa isi doreasca un debut in mai vechiul Aventuri la pescuit.Binenteles ca doctul de tine,s-a oripilat.Cum ,Masivu?Pai de ce nu eu ,ditamai ziaristul :lol:?? Si apoi da-i cu prosoape si alte chestii murdare care te caracterizeaza pe deplin.Eu daca eram in Bucuresti(norocul tau ca Aradul este pe diagonala geografica a hartii),in locul domnului Masivu,demult erai extraplat.Sau "flat".
Ce este interesant este ca ai vrut sa arati ca la tine pe site mai sint topicuri de 5 pagini.Ei na, am gresit recunosc.Dar manevra asta, sa scrii pe un topic deja cam prafuit,ESTE O PENIBILA INCERCARE DE A DISTRAGE ATENTIA ,de la telefonul pe care nu-l mai dai (sau ridici),de la linkul unde se arata clar ca te ocupi de santaje ridicole si murdare,etc.

2.Da tot nu pricep ce ai cu userii Modigliani si Indian Larry?Te astepti sa ridic problema asta ca sa-i scoti si pe ei clone??Pai sa vedem:

Adelin Avram=fario nebunu,semlecangheorghe,sf,pikeman,micky,am auzit ca si terrybil,si ,mai nou posibil candidati:modigliani si indian lary.Welcome to club. :wink:

3.Cum comentezi domnule,chestia cu santajul?Apoi ,te astept sa suni.Ca altfel esti cam las si de mine nu scapi.I-a intrebati-va :daca vorbeati voi civilizat,fara jigniri directe,aluzii obscene,ban-ari fara motiv teminic,oare se mai nastea expresia:"pescarul degetel",'terminator de 2 bani',"tarbostes" si alte celea?Oare nu era mai simplu sa dicutam civilizat la voi pe forum?

Cu unul ca tine isi face Generosu campanie la federatie,si ailalti dau in L.R.S.??Penibilo hilar. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Sep 2010, 06:56

Gata, nu mai cautati. Asta-i !!!! :lol: :lol: :lol:

PS Poate ar trebui sa ii atragem atentia ca nu e destul sa ai pilozitati pe corp pentru a fi baietel. Mai sunt si fetite paroase, iar unele chiar si cu mustatza ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Închis