Neata ,Gerulica.In timp ce beau cafeaua trec in revista presa de dimineata,si cind popsesc pe rapitor.info,nu ma pot abtine sa nu rid cu lacrimi.De ce?
1.Ai adus pe tapet topicul in care il denigrezi pe un domn,Masivu,ii zice,care ar fi avut "nerusinata indrazneala"sa isi doreasca un debut in mai vechiul Aventuri la pescuit.Binenteles ca doctul de tine,s-a oripilat.Cum ,Masivu?Pai de ce nu eu ,ditamai ziaristul

?? Si apoi da-i cu prosoape si alte chestii murdare care te caracterizeaza pe deplin.Eu daca eram in Bucuresti(norocul tau ca Aradul este pe diagonala geografica a hartii),in locul domnului Masivu,demult erai extraplat.Sau "flat".
Ce este interesant este ca ai vrut sa arati ca la tine pe site mai sint topicuri de 5 pagini.Ei na, am gresit recunosc.Dar manevra asta, sa scrii pe un topic deja cam prafuit,ESTE O PENIBILA INCERCARE DE A DISTRAGE ATENTIA ,de la telefonul pe care nu-l mai dai (sau ridici),de la linkul unde se arata clar ca te ocupi de santaje ridicole si murdare,etc.
2.Da tot nu pricep ce ai cu userii Modigliani si Indian Larry?Te astepti sa ridic problema asta ca sa-i scoti si pe ei clone??Pai sa vedem:
Adelin Avram=fario nebunu,semlecangheorghe,sf,pikeman,micky,am auzit ca si terrybil,si ,mai nou posibil candidati:modigliani si indian lary.Welcome to club.
3.Cum comentezi domnule,chestia cu santajul?Apoi ,te astept sa suni.Ca altfel esti cam las si de mine nu scapi.I-a intrebati-va :daca vorbeati voi civilizat,fara jigniri directe,aluzii obscene,ban-ari fara motiv teminic,oare se mai nastea expresia:"pescarul degetel",'terminator de 2 bani',"tarbostes" si alte celea?Oare nu era mai simplu sa dicutam civilizat la voi pe forum?
Cu unul ca tine isi face Generosu campanie la federatie,si ailalti dau in L.R.S.??Penibilo hilar.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.