TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 08:05

Bre Razvan nu-i bun numarul .Saaau cineva sta cu ochii atintiti pe telefon ,rozindu-si unghiile,da de raspuns nu raspunde...Razvan ,n-ai un numar la care Gerula raspunde...??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 09:43

http://www.zoso.ro/adrian-niculae-un-sa ... -la-gandul

Bre gerulache,tu esti persoana in cauza de pe acest blog?Daca da te-ai cam facut de cacao cu baietii aceia cu informatica.Da asta nu-i rusine ca ei sint baieti destepti,scolati... da acu pa bune,sa nu ai replica in fata unui timplar cu degetele ca si cremvurstii..E hilar la culme.Astept un telefon de la tine ,io nu mai sun ca vaz ca n-are rost,tu chiar ai betonat telefonul.Si apropo prefer 10ron pe ora pe care ii cistig singur ,decit sa fiu intretinut de mamica si taticu :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Sep 2010, 09:54

nu e el, asta are 38 de ani acu :lol: dar e la fel de prost ca si atunci, defapt nu e prost doar ca isi canalizeaza inteligenta catre prostie , aia ii...

una peste alta a dat dovada de lasitatea lu' Bastus :lol: :lol: :lol:

tocmai incearca sa ne convinga ca :
P.S. V-am mai povestit, cred, ca astuia i s-a pitigaiat vocea ( la propriu :lol: ) doar cand m-am uitat un pic mai urat la el la Rogojesti, nu? :lol: Fara pistoale sau alte chestii
bre pilozitate faciala (am sa trag o tura pe la Bran poate iti gasesc o caciula de oaie sa semeni cu Decebal din profil :lol: :lol: :lol: ) daca ai pitzigaiat vocea omului dintr-o privire, de ce a mai fost nevoie de faza cu pistolu? :lol: :lol: :lol:

oricum ii clar, ai ramas la nivelul homo sapiens de acu 2000 de ani, nu ii bai, poate facem cheta si iti luam un Gillete si o cada racordata la apa calda, ii pacat sa racesti de la atata baie in lighean doar cu gandul ca asta te aduce mai aproape de Gerula cel de demult :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 11:05

Pikeman,esti total :lol: :lol: .
Gerula ,ora 12 si nici un telefon.Mda ,esti ocupat acuma cu gestul acela urit comis de echipa "Aventuri la pescuit".Cu megafonul si alte cele,mda urit din partea lor... :cry:
Astept un telefon,"ginditoru-le",daca nu esti prea las..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 11:15

Gerula acuma ti-am citi bilbiielile legate de "analizatorul vocal"Deci :
1.Ai zis ca lui Adelin i s-a pitigaiat vocea la Rogojhesti.Deci ii cunosti vocea.
2 Daca ai memoria auditiva insuficient dezvoltata ,uite, suna -ma pe mine ,vorbim,si apoi te suna Adelin pe tine .Sigur vei face diferenta..doar daca nu vrei si faci pe autistul..
Da chiar asa domnu ziarist ,ai recurs la santaj??Frumos n-am ce zice..Si nu ma pot opri sa nu-mi imaginez ca aia de te-au lasat sa scrii la ei pe forum tot felul de prostii, or fi avut si alta motivatie decit "dusmanii comuni",in cazul asta.
Si asta ,ca sa vezi ce C.V."impresionant",are aparatorul lui "Generosu",in cazul cu factura buclucasa .

..."Santajistul de la Gindul.." :lol: :lol: :lol: Asa ai tu bani ,nu?? :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Sep 2010, 11:24

semlecangheorghe scrie:Bre Razvan nu-i bun numarul .Saaau cineva sta cu ochii atintiti pe telefon ,rozindu-si unghiile,da de raspuns nu raspunde...Razvan ,n-ai un numar la care Gerula raspunde...??
Daca totusi raspunde si auzi o voce pitigaiata sa nu inchizi repede , ii el :lol:
Cred ca cei care au vorbit cu Gerulachio per telefon pot confirma ca are o voce subtire .
Stai linistit ca o sa-ti raspunda , numa sa gaseasca pistolu :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 11:56

pikeman scrie:nu e el, asta are 38 de ani acu :lol: dar e la fel de prost ca si atunci, defapt nu e prost doar ca isi canalizeaza inteligenta catre prostie , aia ii...
celula a scris pe 11 August 2008, 12:24 pm

cred ca nu ati vazut nimic HAHAHA adrian nicolae asta se crede un guru in pescuit si se razboieste cu toata lumea pe forumurile de pescuit. El in esenta este un varza imparat care s-a umflat singur cu pompa si acum nu mai are nimeni loc de el. acum ceva vreme il puteati gasi pe un site auto razboindu-se cu niste juniori care pocesteau cum le-ar placea lor sa arate o masina. cand ce sa vezi…. apare GERULA ca asta este nick-ul lui pe forumurile de pescuit si auto si ii ia pe bietii copii la tabaceala ca sunt handicapati ca nu zic ca el. el fiind un om bogat cu trei patru masini de lux si nu un amarastean visator.

Ai dreptate , nu e el... :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 12:01

19. Prezidentiale 2009 - turul 2 - Page 82 - Computer Games Forum a scris pe 27 Noiembrie 2009, 2:43 am

[...] s-a intors Optimus. Fascinant, nu va deranjati, mereu imi vine sa casc atunci cand sunt interesat de ceva. [...]

Bag seama ca mi se adeveresc spusele...

" parere care nu se pune...

Gerula asta isi face trafic cu ajutorul vostru . Dupa ce da cate un part , are sute de accesari in forum . In rest , forumul ii merge bine... altfel v-ar raspunde aici , nu acolo . Asa gandesc eu , poate ma insel .

Oricum , ii dati prea multa atentie .
"

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Sep 2010, 12:09

Sa faceti greva !!! :lol:
..... si sa nu intrati la EL pe site vre-o saptamana, vedeti ca v-a aparea imediat si pe aici :!: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2010, 12:21

Daca fac o comparatie intre Mircea Badea si Geruuuuuula , sunt doar cateva diferente , si anume :

- unul isi arata barbatia prin expunerea de muschi cu orice ocazie , iar altul isi arata pistociul .
-unul castiga cativa bani dintr-o emisiune unde e Gica-contra , altul isi etaleaza cunostintele "bogate" pe forumuri .
-unul e mai putin prost decat celalalt .Ghiciti care . :lol:

Închis