TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 13:26

Pai atunci ai si galerie.Fir intins.. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 13:34

Bravo nenea ziaristule,deci data nu are cum sa fie gresita ,tu ai ales .Buuun ,deci,data in care am postat coincide cu data la care Adelin era in concurs,deci eu nu sint una si aceiasi persoana cu Adelin.

Asadar, daca ,tu imi platesti deplasarea cu masina sau cu trenul de la Arad la Bucuresti si retur ,eu vin acolo.Poti sa aduci si C.N.N. -ul,mi-e egal.Dar poate este o cale mai simpla sa te convingi ca ai halucinatii.Suna cu incredere la 0728892353.Daca nu raspund ,insista ,poate merg masinile de timplarie si nu aud.
Daca ,eu sint real si nu o clona asa cum zici,sa fi tu cirn daca nu mai faci o data dansul ala in fata camerei Web,imbracat in body :lol: :lol:
Ce zici ai curajul??? :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Sep 2010, 14:47

Bai Gigi tu nu vezi ca ziaristul Pinochio nu vrea sa accepte ca tu existi?!Lasa-l sa abereze ce vrea, doar nu crezi ca cineva e nebun sa creada ca eu ma loghez cu numele tau ca sa ii spun lui lucruri pe care pot sa i le spun logat cu numele meu....doar nu am o jena sa ii spun ceva direct, pe sleau.
...a, stai sa ma loghez cu alt nume ca sa ce?! ...ca sa fiu mai dragut cu Pinochila decat sunt de fapt?! :shock: Ca asta incearca el sa zica, ca eu scriu ceva sub alt nume de fapt pt ca nu vreu sa zica cineva ca am fost eu cel ce a zis.... :shock: ...complicat, cand de fapt io l-am facut troaca de porci direct fara sa trebuiasca sa ma deghizez....nu vad scopul deghizarii, poate ne explica scenaristul SF Pinochila de ce as face asta. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 13 Sep 2010, 18:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deci, NU SE POATEEEEE!!!! :lol: :lol: :lol:
sunteti penali, ba clonelor la conserva de carne si peste!

DA, gigi Semlecan nu e unu cu Adelin!! asta SIGUR!

poate o fi vrun aPOPOU ca "va contopiti"! :lol: :lol:

pana acum s-au adunat 3 declarati ca se re-intalnesc cu G. Parintele, gigi si ...mai e unu. stai, ca ala e clona. De fapt, nu poate fi clonat. De fapt, ala are un nick de te sperii. El nu stiu cum e... :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2010, 18:13

Ma scuzati ca intervin in clone wars, dar am doua nelamuri...
Locatia popularii anuntata de noi a fost "la misto" asa ca s-au cerut dovezi:
coordonate gps, sa ducem pe apsalba si o terta persoana repectabila la locul faptei si pentru a putea fi confruntate imaginile cu locatia.
Noi nu am prezentat asemenea dovezi.
Acum inteleg ca au aparut "dovezi" care arata "fara putinta de tagada" ca noi am pescuit in prohibitie fix in acea locatie ...care a ramas nedovedita.
No, cum e? E la misto sau e pe bune locatia anuntata de noi ? Mai trebuie dovezile? :lol:

Si inca o nelamurire:
plata facturii a fost conditionata pe rand, de urmatoarele:
anuntarea publica a locatiei popularii
apoi
coordonate GPS, excursie asalba, am zis deja
iar acum inteleg ca se va plati factura daca si numai daca facem o populare cu salau...
Care din variante e adevarata si care e ...informatie falsa ?
:lol: :
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2010, 19:20

si inca o treaba...
alea nu sunt dovezi ca noi am pescuit acolo...
dovezi sunt:
filmulet
coordonate GPS
terta persoana respectabila care sa verifice filmul cu locatia
si binenteles: apsalba personal :lol:
Acestea fiind zise, m-am distrat destul. :D
Gerula, doar o vorba sa-ti mai spun:
tu incerci sa reiei niste discutii vechi de un an si sa arunci cu noroi in actiunea aia si in "fraierii" care au contribuit doar pentru ca ai o problema cu mine sau cu altcineva.
M-am distrat un pic de tampeniile debitate dar ajunge si nu are sens. Tie nu trebuie sa-ti dau explicatii, pentru simplul motiv ca tu nu ai contribuit cu nimic, asa ca parerile si fanteziile tale pe subiectul asta sunt egale fix cu valoarea contributiei tale: 0.
Pentru mine sunt importante parerile celor care au contribuit, nu aberatiile tale.
Asadar pana nu te prezinti de manuta cu macar un om care a contribuit la acea actiune si are nemultumiri fata de ce s-a intamplat, te las sa vorbesti singur.
Ar trebui sa gasesti usor cel putin un "fraier" daca ai avea dreptate, nu? Mai ales ca ai cel mai liber forum...cred ca va fi inghesuiala
Deocamdata nu vad pe niciunul, in ciuda eforturilor tale si a "dovezilor clare" ... :D.
Spor
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 20:23

.....Geruuuula...Psst,....0728892353,.....e simplu,dai un apel si scapi de un fix.Ai curajul sa infrunti realitatea??Vreau scuze in public ca m-ai facut clona si sa -mi ridici banul ,la tine pe forum.Pina la urma am sa obtin astea de la tine,o sa vezi..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Sep 2010, 20:25

Pai suna-l tu la 0744530035 si poate lamuriti broblema, daca te framanta atat de tare ce crede el despre tine. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 20:32

Gerulica nu stiu ce te faci,cu Tavi ai dat-o in bara cu locul,mie vad ca ti-e frica sa-mi dai un telefon,..hai mai ce naiba ai ajuns la 5 pagini,de cind exista rapitor.info,n-ai avut asemenea subiect dezvoltat,putin curaj ce naiba ,viteazule dac barbos..Lasa amenintarile,ca nu -ti sta bine.. :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2010, 07:46

AAllooooooo,domnu Gerula...Vad ca barbatia ta este invers proportionala cu aparenta ta "vitejie"pe ..propriul forum.Deci ai nr-ul meu de telefon si o simpla discutie(amicala te asigur),ar rezolva odata pentru totdeauna disputa aceasta.Numai ca bilbiielile tale,in situatia data ,te califica drept lasss.Cu 3 de s.Nu ca n-as fi stiut.Atunci amj zis ,hai sa sun eu,poate omul e timid....Sun ...Nimic...Cred ca bagat telefonul ce are acest numar,in pivnita si a turnat beton peste intrare.Apropo ,betonul l-ai luat de la Adelin?? :lol: Ti-a facut un discount ,asa, ca intre amici de forum?? :lol: :lol:
Deci,Gerula era un dac viteaz ,care numai ce se incrunta la urs si trebuia sa mearga ursul la psiholog raminind cu sechele .Si tu nu esti in stare sa ridici un telefon care suna??Oare in spatele carui numar necunoscut care te va apela de acuma incolo este "semlecangheorghe??
Orice ai face, ti-ai dat cuvintul ca daca se dovedeste ca nu sint clona imi ridici banul.Suna sau raspunde la telefon ,din doua una.Si vei fi nevoit sa-mi ridici banul...

.

Închis