TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Sep 2010, 21:51

Dori , tu nu esti off topic . Esti ..... off planet !

Tu chiar nu vezi cat esti de penibil ? Pe bune ! Chiar ..... nu vezi ?????

Fratilor ,, rapitori " , n-avem , nene , nicio vina ca la voi ,, migreaza " toti ,, datii afara " de la noi . Asta e , n-avem cum sa combatem penibilul fenomen .

Pentru orice eventualitate ..... imi cer scuze in numele intregului colectiv de utilizatori de .... la noi .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2010, 21:55

Inca ceva . Colegul poate a fost prea tolerant in anumite situatii .... tu o stii cel mai bine . N-am timp si nici chef sa poluez topicul asta cu motive , explicatii si discutii interminabile , insa gresesti de la 1 pana la 10.
Cand iti vei lasa atitudinea de om superior si cand nu vei mai purta un dialog , inspirandu-te din Dumas&stuff , atunci putem sta de vorba , indiferent de situatie , garantat .
Pana atunci , trebuie sa treci de varsta pubertatii , sincer . Ti-o spun in cel mai prietenesc mod .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Sep 2010, 21:59

dori scrie:
... vrei sa-ti trimit ce a trimit dragul vost' coleg? Sa stii.. ca pot pune si public... oricum.. la faza asta e chiar ipocrit, nu s-a racit inca discutia in care se "vaita" cum ca... a injurat un "amic"... "rubedeniile" domniei sale.

Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!
Nu-i nevoie taticule ! Repet si aici ce ti-am spus acolo ! Esti ,, picior de animal plin de tristete " . Mi-e frica de banare , atat . Spuneam cu lux de amanunte tot ce ti-am spus prin MP .

Si intaresc asta atragandu-ti atentia ca ti-am dat un e-mail si mai grav ! E cu bagari si scoateri ( sa nu-l citesti pe tot . E rusine ! )

Spun si aici ( nu ma pot abtine ) : Nici n-ai invatat inca in ce directie se manifesta erectia si ne frichinesti pe noi cu lectii de viata ( DE LUNI DE ZILE !!! ) . Ne-ai acrit la cap , mai baiatule ! Ne-ai scos din minti cu atitudinea ta de ,, important cititor al lui Goethe " !

Fii .... umed !

p.s. Schimba , dracului , finalul asta stereotip de postari . Deja plictisesti .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Sep 2010, 22:02

Indian Larry scrie:Inca ceva . Colegul poate a fost prea tolerant in anumite situatii ....
Ms Indiene ! Sa dea dracii de nu am fost cu el mai tolerant de cat cu fii-miu . Dar ..... atata poate .

Da-i ignore . Lasa-l sa aiba cateva orgasme .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Sep 2010, 22:08

ba, faceti-va topic separat ca ma plictisiti, chiar ca sunteti jenibili de penali, ce dreq, pana si niste copchii de la gradinita stiu cand sa se opreasca , nush cum ati ajuns pe topicu asta unde se discutau treburi serioase de pe vremea dacilor si a comatului Gerula care se lupta din rasputeri cu pieleati sau tarabostesi :lol: :lol: :lol:

ce dreq nu l-ati lasat p'ala acolo sa va certati cu el la voi in ograda, nush a cui ii dreptatea dar mereti la Sfatul Obstesc sa va obtineti dreptatea si nu mai zgariati ostentativ forumu asta cu prostiile voastre, aci ii treaba serioasa nu copchilarii :roll:

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 12 Sep 2010, 22:09

Indian Larry scrie:Inca ceva . Colegul poate a fost prea tolerant in anumite situatii .... tu o stii cel mai bine . N-am timp si nici chef sa poluez topicul asta cu motive , explicatii si discutii interminabile , insa gresesti de la 1 pana la 10.
Cand iti vei lasa atitudinea de om superior si cand nu vei mai purta un dialog , inspirandu-te din Dumas&stuff , atunci putem sta de vorba , indiferent de situatie , garantat .
Pana atunci , trebuie sa treci de varsta pubertatii , sincer . Ti-o spun in cel mai prietenesc mod .
In primul rand.. ceea ce ai spus.. este exact ceea ce a spus "amicul" de mai sus in alt context. Cu tine nu am avut tangente dar.. daca doresti pot discuta insa.. in limita bunului simt. Nu am avut niciodata atitudinea de om superior, din contra, mi-am expus punctul de vedere care.. a fost "denigrat" de catre un "matur" ... plin de el si.. prea ingamfat ca sa priceapa ca nu poti obliga omul sa fie de aceeasi parere sau sa faca ca el.

... pubertatea nu ar trebuii sa constituie o discutie "pescareasca".. din moment ce se invata la orice varsta.. asa, pentru... cultura ta e o zicala orientala: "Maestrul invata elevul.. iar elevul profesorul", presupun ca nu o stiai. Totusi.. din cate-mi dau seama.. ai luat la "cunostinta" mesajele private, prin urmare... Privat = personal .. nu public sau "la prieteni".

Modul prietenesc.. nu mi-l doresc, nu in cazul in care.. nu-ti poti "struni" sau.. educa propriul "amic". :lol:

Toleranta a fost... doar pe o parte, atunci cand ii erau in joc propriile interese... de aceea m-am si retras de pe acel forum, v-am spus clar de ce dar.. m-am ales cu un "ban" pe care... l-am adaugat la cel anterior.

Daca v-ati varat in "..." iesiti singuri.. nu mai dati si la altii.

Ok pikeman... am inteles mesajul, imi cer scuze, ultima postare pe acest topic:).

Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Sep 2010, 22:16

Pai stai asa taticule ! Si Dori asta vine tot cu o intelepciune dacica ! O sa vedeti voi ! Gerula al vostru-i pistol cu apa pe langa Dori ! In curand o sa schimbati macazu' si prioritatile . Asculta bine la mine !

O sa va ia pe ocolite cu intrebari alunecoase despre voblere infasurate pe mulineta , despre inele pe lingurita , despre ..... alea-alea . O s-o dea-n citate ,, extrem de importante " din Goethe si Dumas , o sa va raspunda ca personajele virgine din cartile mai sus numitilor ilustrii autori , o sa pactizeze intr-un final glorios cu Gerula al vostru , si-o sa pozeze in cult lezat de limbaje mai putin menajatoare .

Stai linistit ! Gerula are urmasi destoinici . Cre' ca-i vorba de-o subspecie .

Io tac din gura . Te las sa-l urmaresti . Cand vei da berea o s-o dai cu placere ! :D :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Sep 2010, 22:17

am si io o intrebare, alta viatza mai aveti, adik am constatat ca "amicu" vosstru Dori a spus si el un of aci, si la nici 20j de minute deja ati tabarat pe el... creca sunteti geana numa sa scoata un cuvant sa il paliti :lol: :lol: :lol: pacat de fumeile voastre :lol: :lol: :lol: fuguta pe al topic si lasati aci ideea sa curga ca abia deschisesem punga de seminte si dadusem cep la butoiu cu bere :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2010, 22:20

Dori....mi-ai spulberat orice dubiu.

Mesajele private au fost publicate de tine , dar din cauza pubertatii nu ti-ai adus aminte acest amanunt. Oricum , am avut dreptate cu privire la Gerula (esti de-al lui) .

Alunecare placuta ! :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Sep 2010, 22:20

modigliani scrie:Pai stai asa taticule ! Si Dori asta vine tot cu o intelepciune dacica ! O sa vedeti voi ! Gerula al vostru-i pistol cu apa pe langa Dori ! In curand o sa schimbati macazu' si prioritatile . Asculta bine la mine !

O sa va ia pe ocolite cu intrebari alunecoase despre voblere infasurate pe mulineta , despre inele pe lingurita , despre ..... alea-alea . O s-o dea-n citate ,, extrem de importante " din Goethe si Dumas , o sa va raspunda ca personajele virgine din cartile mai sus numitilor ilustrii autori , o sa pactizeze intr-un final glorios cu Gerula al vostru , si-o sa pozeze in cult lezat de limbaje mai putin menajatoare .

Stai linistit ! Gerula are urmasi destoinici . Cre' ca-i vorba de-o subspecie .

Io tac din gura . Te las sa-l urmaresti . Cand vei da berea o s-o dai cu placere ! :D :D :D
auzi, daca te iei de Gerula poti sa mai bagi, deja pari a fi on-topic, creca nu se rasufla berea aia dejeaba, e rost de inca o punga de seminte...hai certati-va, numai sa mai ziceti cate ceva de Gerula in paralel, ok ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis