TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2010, 18:21

Gerulica draga mai putin si ne vom intilni fata in fata.Atunci sa te vad cum iti cade fata cind o sa vezi ca nu sint una si aceeasi persoana cu Adelin.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Sep 2010, 18:51

Pe mine ma amuza cum unul care da iama in portmoneul parintilor la 40 de ani are tupeul sa vorbeasca de bani castigati pe cartea de munca. :lol: :lol: :lol: :lol: ...io sincer nu am vazut nici un baiat de bani gata sa se laude cu asa ceva. :cry: Imi inchipui ca un ziarist submediocru care se arunca sa infulece fursecuri la conferintele de presa si care la plcare isi indeasa resturile in buzunar tre sa aiba un salariu colosal pe cartea de munca... :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2010, 18:57

Oare stie mamica si taticul ca are pisthol?Si ca se pozeaza in oglinda in diferite pozitii ,doar ,doar pare mai barbat din vreun unghi oarecare?? :lol: :lol:

.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 12 Sep 2010, 19:15

Ade ,Gigi..... care esti mah ?!? :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2010, 19:21

Si unu si altu ,dupa cum se vede.Numai in mintea lui sintem una si aceeasi.In realitate este putin altfel,dar el nu se poate rupe din lumea lui adolescentina unde el are numele de Optimvus,si este un proeminent exponent al binelui,ditamai eroul(pozitiv) :lol:Pun pariu ca ma vede ca pe cel mai rau decepticon.Tre sa -i multumesc lui fiu-meu ca daca nu se uita la filmul ala nu-mi dadeam seama.Ca sa vezi cu cine s-a aliat GENEROSU.. :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Sep 2010, 19:55

mai stiu eu pe unu care a promis ca i rupe un deget :lol: :lol:

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 12 Sep 2010, 21:04

Salut!

Imi cer scuze fata de colegi pentru faptul ca le "tulbur" apele insa.. m-a amuzat "administrarea" unui alt site de pescuit, Pescar Hoinar, respectiv Forumul.

Povestea a inceput cu ceva timp in urma ... nu are rost sa intru in amanunte insa.. au facut greseli enornem, contra democratiei (pe care o sustin pesemne) si a bunului simt (fireste):

1. Au amenintat cu publicarea mesajelor private (in unele cazuri au si facut-o, nu al meu desigur).

2. Au "parasutat" pe cei care... nu i-au "placut" in .. "taberele" (organizate la malul apei)... de pe forum.

3. Au fost "im"partiali, lipsiti de transparenta si de bun simt.

4. Au folosit vocabular de "maidan" atat in privat cat si in mod public.

5. Au sustinut "sportivitatea" si promovarea pescuitului insa... eu am "reperat-o" doar la cotele minime.

6. Adesea au facut favoruri.. "moderatoare".

7. Au modificat postarile ca sa fac persoane "non-grata"; au schimbat mesajul initial (desigur, nu in cazul injuraturilor)..

etc.

In rest.. nu prea am de ce ma plange, sunt baieti buni insa.. cateodata li se cam urca puterea la cap.

Am uitat sa zic... am salvate o parte din mesajele/topicurile care m-au privit :lol:, nu toti au avut acel comportament insa.. au acceptat tacit.

Fir intins, toate cele bune si s`auzim de bne!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2010, 21:17

Mai Dori , vezi ca ai un tiz pe acilea....Gerula ii zice . Are si un site , rapitoriiiiii.info . Vezi poate te lasa sa te joci cu el .

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 12 Sep 2010, 21:22

Indian Larry scrie:Mai Dori , vezi ca ai un tiz pe acilea....Gerula ii zice . Are si un site , rapitoriiiiii.info . Vezi poate te lasa sa te joci cu el .
No offence ... dar.. nu spun decat adevarul. Dupa ce ati dat si ban.. aveti si tupeul de a trimite "mesaje"... cu "citate" din cartea "politetii"?

... vrei sa-ti trimit ce a trimit dragul vost' coleg? Sa stii.. ca pot pune si public... oricum.. la faza asta e chiar ipocrit, nu s-a racit inca discutia in care se "vaita" cum ca... a injurat un "amic"... "rubedeniile" domniei sale.

Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2010, 21:44

Dori , pentru un motiv este nevoie de altul , daca ma intelegi . Asa ca , reflecta bine !

Închis