TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Sep 2010, 22:22

pikeman scrie: abia deschisesem punga de seminte si dadusem cep la butoiu cu bere :twisted:
Taticule , sa-l stapaniti sanatosi . Distractie placuta , vizionare la fel !

Sa fiti iubiti ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 07:37

Astazi e chef mare la Gerula:pentru prima data in istoria forumului sau ,are un topic cu mai mult de 3 pagini.Va sarbatori cu confetti,bere si piza.Ca in rest sint numa subiecte super tari la el pe forum:
-shad versus grub(o eterna dilema existentiala care marcheaza profund orice pescuitor cu artificiale)
-Hedon Zara spook(asta-i tema de casa primita de la unu pe care pina deunazi il critica de zor)
-Mepps Marabou(sau hai ca ne-am trezit vorbind numai ca sa nu tacem)....si lista poate continua.

Bre tarbostes ar trebuii sa zici mersi ca ti-am facut asa rating.Da eu un amarit de timplar .Ca tu ditamai ziaristul esti cam sec de idei,nu degeba ai fost disponobilizat..Si apropo vezi pe strada poate ne intilnim din intimplare,sa nu fii mirat.Nu de alta da sa nu faci in pampers,
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Sep 2010, 09:46

Exact, cum zice si pikeman, va rugam frumos sa revenim la topic si sa nu-l neglijam pe motanul Gerula care se freaca de nadragii parintilor sa primeasca lovele la 40 de ani :lol: :lol: :lol: si cand vede ca asta nu mai e pentru nimeni un secret nu reuseste sa indruge decat: "ba tu faci asta!"

Stati ca am dat de un coleg de scoala a androginului cu barba pensat la sprancene si am niste povesti care o sa cam spulbere legenda marelui terminator de babe frigide. :lol: :lol: :lol:
Chiar a avut o copilarie plina de rautati din partea colegilor....nu ma mir ca acum cand si-a dat seama ca mustatza si slanina te face barbat, se incoarda la toata lumea... :cry:

Urmeaza povestiri din scoala generala....asa ca pregatiti-va de cea mai tare tragicomedie din istorie!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 10:56

Adelinule ,ai mila... :lol:Auzi ca doar s-a uitat urit la tine la Rogojesti.. :lol: :lol: :lol: Cu privirea aceea exersata in oglinda ,multe,multe ore :lol: :lol: :lol:

Stai sa-ti vad eu privirea cind ne-om intilni pe strada.Ca m-am mai inilnit cu un "amic",foarte "musculos"aici pe forum,din intimplare ,chiar cind coboram dintr-un lift.Brusc a analizat foarte temeinic podeaua...Nu stiu de ce... :roll: :lol:

.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Sep 2010, 11:10

eu zic sa schimbati titlul topicului cu ceva de genul "cu si despre gerula" :lol: :lol:
oare nu se poate sa primeasca acces partial pe forum si el? (in sensul ca sa poata posta doar pe topicul asta). nu de alta dar a devenit destul de greu de citit 2 forumuri si-un blog ca sa pot vedea un "dialog" "coerent" :D
in plus nici nu mai am chef sa-i fac trafic :twisted: nu de alta dar cu timpul cand vor cauta copii pe google "gerula" in loc de mana dreapta a lui Decebal vor gasi ceva de genul " mare poluator de forumuri si deformator de opinie" de vor lua saracii numai note proaste la scoala :twisted: :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 13 Sep 2010, 11:20

Din unele surse , am aflat ca Gerulache isi pregateste o armata cu toti ''inteligentii'' de pe rapitori care se bat cu caramida intre tzatze, ca ei stiu tot in toate lucrurile vazute si navazute pe net... :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 12:06

Eu votez "pentru"Gerula.Sau daca maria sa gaseste de bine, ma duc eu la el pe forum ,numai sa vrea.Da ,n-are el curaju asta ,va zic din capu locului... :lol: Gerula ce zici,te rog frumos ,imi ridici banul?? :lol:

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Sep 2010, 12:15

semlecangheorghe scrie: ....te rog frumos ,imi ridici banul?? :lol:
Un gest nobil..... :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2010, 12:26

Bre inteligentule,in contra ce i-ai pregatit-o lui taica Noe,aduci ca si argument un screenshot in care incercuiesti DATA SI ORA.DATA SI ORA???Pai nu ziceai domnia ta ,ca ceasul de pe "rapitori .ro" da rateuri.Atunci la fel si data,poate....Deci nu pot fi luate ca si argument??Mai tii minte??Acuma trebuie sa te hotarasti,ori data si ora sint bune si valabile,caz in care,eu am postat cind Adelin era in concurs sau pe drumul de intoarcere,ceea ce arata ca ,NU SINTEM UNA SI ACEEASI PERSOANA,....SAU...ca acestea sint dereglate ,deci afirmatia ca Hellraiser pescuia cu nu stiu cine, pe nu stiu unde ,nu poate fi probata pe o baza solida.Acu sa te vaz enteligentule:ce alegi ,eu-clona,sau Hellraiser nu pescuia cu Nicki??

Psst,vezi ca daca recunosti ca ai gresit cu clona io te inteleg,da nu stiu ce o sa zica aia de au pus botu si te-au crezut ,si ,basca,te-au mai si lasta sa scrii la ei pe site tot felul de timpenii ,care numai cinste nu e fac.
Asadar tubiornottubi,ce alegi clona sau Hellraiser??? :lol: :lol: :lol:

P.s. Nemernic,pariez pe tine le Pike Challenge.Ia-le premilu cel mare..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Sep 2010, 12:32

semlecangheorghe scrie: P.s. Nemernic,pariez pe tine le Pike Challenge.Ia-le premilu cel mare..
Bre ... eu ma duc sa ma relaxez, nu sunt un mare pescar... Eu ma duc cu socru, soacra, soata si bunica.... :D :D :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Închis