TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
informer
senior
senior

Mesaj de informer » 10 Sep 2010, 11:46

Faina prezentare :lol: .
Da` intreb si io: de ce-i asa important Gerula asta, vrea si el sa faca vreo federatie, are vreo functie politica importanta sau de ce ar trebui bagat in seama? :)
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Sep 2010, 12:23

Am cazut cu scaunul de :lol: .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Sep 2010, 12:39

Optimus asat ,se crede un fel de formator de opinie,un ziarist terminator care spune adevarul in fata indiferent de consecinte.El asa PRETINDE.Numai ca lucrurile stau putin altfel.Argumentele lui sint:pistolul(la propriu),minciuna, dezinformarea,si rastalmacirea.Daca va deschideti 3 tab-uri:superpescar,rapitori,rapitoriii.info,si-i urmariti activitatea in paralel o sa va convingeti personal de asta.Tipul este ...nevertebrat..adica se contorsioneaza dupa cum bate vintul desi pretinde ca este dreppppt ca si bradul.Se leaga el de poza aia cu avatul lui Adelin,pai el n-a vazut asa peste la el in miini, nici in cele mai erotice visuri,iar atitia pesti de dimensiunea aceea citi are Razvan in miini,n-a prins toata viata lui,nici pina acum si nici de acum incolo.. :lol: :lol: :lol:
Si de aia l-am intrebat daca se inmuilteste sa stim sa ne luam masuri de precautie... :lol: Dar,...deocamdata tine secret aspectul,..marele mascul care salveaza femei in flacari.
Functie importanta???Somer de la ziarul "Gindul",dar nu sint sigur..poate gresesc.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Sep 2010, 18:59

Ma vad nevoit sa fac niste precizari in atentia lui Gerula si a celor cativa care poate ii mai citesc blogul.
Acum ca a aflat si el de popularea de anul trecut, s-a gandit sa arunce nitel cu noroi in oamenii care au facut-o, ca doar nu era sa ne felicite.
Si a dedus el niste chestii, usor paralele cu realitatea... usor :D :
"cativa smecheri au adunat bani de pe un forum (care a permis manevra) ca sa populeze o apa unde pescuiesc ei :lol: Apa pe care nici macar n-au anuntat-o public, sa poata eventual beneficia si cativa dintre cei care dadusera bani. "
"smenul consta in strans bani de la fraieri pentru populari de uz propriu"
Asadar:
popularea s-a facut in septembrie anul trecut odata cu inchiderea sezonului. Evident nu am anuntat public care e apa... .Evident nu a intrebat nimeni atunci, oamenii au inteles. Daca tu esti singurul care nu pricepi de ce nu s-a anuntat atunci..., ghinion.
La deschiderea sezonului, in mai anul asta s-a anuntat public aici pe forum care e apa unde s-a facut popularea.
Astfel ca au putut pescui (legal:!:) pe acea apa toti cei care au contribuit si nu numai ei...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=770

"eu zic ca factura trebuia platita cu conditia ca locul popularii sa fie comunicat.."
no, acum ce mai zici tu? Trebuia platita sau ba? E foarte importanta pentru mine parerea ta :lol:
Mai baga o fisa Gerula... si documenteaza-te, da-l naibii de jurnalism...

p.s. cam multe informatii false pe blogul matale. :roll:
Si cam expirate... subiectul e fumat demultisor, intre timp tot noi smecherii am mai strans odata bani de la fraieri pentru o populare "de uz propriu" . Nu m-am putut abtine, ti-am zis acum, ca altfel aflai si tu tot asa, cam dupa un an :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Sep 2010, 20:58

Din cugetarile logice ale lui gerula :)
"Din punctul meu de vedere corect ar fi ca, in fiecare post in care apsalba e somat sa plateasca factura, sa fie somat si Miky sa comunice locul exact celor care au contribuit. Si, tot din punctul meu de vedere, Stefan Popescu are tot dreptul sa dea banii doar dupa ce Miky ii arata pe viu locurile in care s-a facut popularea (ca sa le poata compara cu cele din filmulete si sa vada ca nu e plimbat aiurea prin Romania Pitoreasca) si dupa ce fiecare dintre cei care au contribuit primeste prin mesaj privat/mail/etc coordonatele locului cu pricina. Desigur, fiecare dintre respectivii are dreptul sa stearga mesajul fara sa-l citeasca, sa nu mearga acolo niciodata samd. E problema lor."

:shock: :shock: :shock:

Gerula, te somez, trezeste-te la realitate... te faci de ras.. a nu stiu cat oara...
Apa a fost facuta publica acum 5 luni...pe cine vrei sa mai somezi? :D
A fost tinuta la secret exact cat a durat prohibitia la pastrav...
Du-te linistit pe Valea Avrigului intre Ghiocelul si poiana Neamtului si compara imaginile cu alea din filmulete...
Daca vrei, vin cu tine si te duc de manuta la fiecare loc, ca mi-e frica sa nu te ratacesti si sa te manance ursul, ar fi pacat.

nu stiu despre voi, dar eu ma distrez destul de bine
:lol: :lol:
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Sep 2010, 21:25

O parere care nu se pune...

Gerula asta isi face trafic cu ajutorul vostru . :lol: Dupa ce da cate un part , are sute de accesari in forum . :lol: In rest , forumul ii merge bine... altfel v-ar raspunde aici , nu acolo . Asa gandesc eu , poate ma insel .

Oricum , ii dati prea multa atentie .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Sep 2010, 21:26

"Faptul ca, dupa cateva luni bune, si cand nu mai urmarea prea multa lume topicul, Miky a anuntat la misto ceva gen "pe raul Avrig mai sus de cabana Ghiocelul" nu inseamna practic nimic. Coordonate GPS exacte ale locurilor care apar in filmulete, verificare de catre o terta persoana respectabila, si apoi Stefan Popescu e liber sa verifice si el ca locatia nu e cioaca, dupa care trebuie sa dea banii. Repet, in momentul ala, daca nu ii da, intr-adevar i se pot spune toate cate i s-au spus."

tocmai a descoperit ca de fapt, s-a anuntat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula, opreste-te ca nu te mai scoate nimeni din rahatula asta...nici macar tu nu mai ai cum s-o intorci.
Esti singurul care poate sa se lanseze in asemenea aberatii, cum ca nu aia ar fi apa...
Din momentul in care s-a postat filmuletul au fost o gramada de sibieni care au recunoscut locul inca de atunci .
Cine umbla la pastrav pe un rau stie fiecare piatra, o poza este suficienta ca sa-l recunoasca ..d-apai un filmulet explicit cu mai multe locuri.
Cum poti sa crezi ca puteam anunta alta apa? Cine ne credea?
pescarule :lol:
De altfel ne-am si temut ca va fi recunoscuta apa , dar trebuia filmat si postat ca sa vada oamenii pe ce au dat banii, n-am avut incotro.

coordonate GPS... terta pesoana respectabila :lol:

"Mai exact, s-a facut subscriptie publica pentru o populare cu salau, si s-a facut populare la secret cu pastrav. "

inainte de a se popula s-a anuntat ca se va face in final cu pastrav, s-a spus si de ce si cand...secreta a fost doar locatia

"popularea s-a facut strict in folosul propriu al unor smecherasi"

smecherasii aia au suplimentat din buzunarul lor propriu suma stransa de pe forum de 1000 si ceva de lei ...din cate imi aduc aminte acum.
Ca sa plateasca factura de 1602 lei. Si oricum contribuisera deja cu mai mult de 5 lei fiecare.
Nu mai pun la socoteala transportul, oxigenul...tot din buzunar de smecher

mai ai? :lol:
Ultima oară modificat 10 Sep 2010, 22:51 de către Tavi, modificat de 2 ori în total.
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Sep 2010, 21:59

indianule, nu poate raspunde aici ca e banat.
Si nici eu nu pot sa-i scriu acolo , ca m-a banat. :D
Eu m-am simtit dator sa-i raspund cumva pentru ca-si bate joc de munca si de banii unor oameni de care nu are habar si aici evident nu ma refer la mine, ca eu il stiu de mult si el pe mine.
Si in plus, ma si distrez o tzara de cum da cu mucii-n fasole :D
Dar ai dreptate, de altfel.
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Sep 2010, 22:16

Eu daca as fi vreo asociatie , nu l-as lasa sa-si bata joc de munca si de eforturile mele . As aduna ineptiile si i-as cere niste daune , asa....sa se potoleasca putin . Nu cunosc datele problemei , asa ca ma opresc aici .

Lasati-l sa latre la luna in continuare .

PS: are cititori ? :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Sep 2010, 22:28

El de fapt nu poate provoca daune :lol:
Daca el critica ceva sau are o parere proasta despre cineva, in majoritatea cazurilor in realitate e exact pe dos. Cateodata le mai nimereste, dar prea rar din pacate.
Sa nu mai zic ce iese cand trage celebrele concluzii logice...
Faptul ca el ne critica e cea mai buna confirmare ca facem treaba buna. :lol:
Cititori probabil, cu userii sta mai prost... nu stiu daca mai sunt 5 oameni care mai scriu pe forumul lui.
E cam ca o telenovela de doi lei, poti sa te uiti la episodul 1 si dup-aia direct la episodul 3251, nu s-a intamplat nimic interesant intre timp :D
Ultima oară modificat 10 Sep 2010, 23:51 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
Musca 13

Închis