"Faptul ca, dupa cateva luni bune, si cand nu mai urmarea prea multa lume topicul, Miky a anuntat la misto ceva gen "pe raul Avrig mai sus de cabana Ghiocelul" nu inseamna practic nimic. Coordonate GPS exacte ale locurilor care apar in filmulete, verificare de catre o terta persoana respectabila, si apoi Stefan Popescu e liber sa verifice si el ca locatia nu e cioaca, dupa care trebuie sa dea banii. Repet, in momentul ala, daca nu ii da, intr-adevar i se pot spune toate cate i s-au spus."
tocmai a descoperit ca de fapt, s-a anuntat
Gerula, opreste-te ca nu te mai scoate nimeni din rahatula asta...nici macar tu nu mai ai cum s-o intorci.
Esti singurul care poate sa se lanseze in asemenea aberatii, cum ca nu aia ar fi apa...
Din momentul in care s-a postat filmuletul au fost o gramada de sibieni care au recunoscut locul inca de atunci .
Cine umbla la pastrav pe un rau stie fiecare piatra, o poza este suficienta ca sa-l recunoasca ..d-apai un filmulet explicit cu mai multe locuri.
Cum poti sa crezi ca puteam anunta alta apa? Cine ne credea?
pescarule
De altfel ne-am si temut ca va fi recunoscuta apa , dar trebuia filmat si postat ca sa vada oamenii pe ce au dat banii, n-am avut incotro.
coordonate GPS... terta pesoana respectabila
"Mai exact, s-a facut subscriptie publica pentru o populare cu salau, si s-a facut populare la secret cu pastrav. "
inainte de a se popula s-a anuntat ca se va face in final cu pastrav, s-a spus si de ce si cand...secreta a fost doar locatia
"popularea s-a facut strict in folosul propriu al unor smecherasi"
smecherasii aia au suplimentat din buzunarul lor propriu suma stransa de pe forum de 1000 si ceva de lei ...din cate imi aduc aminte acum.
Ca sa plateasca factura de 1602 lei. Si oricum contribuisera deja cu mai mult de 5 lei fiecare.
Nu mai pun la socoteala transportul, oxigenul...tot din buzunar de smecher
mai ai?