orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Ce bine ca abati atentia de la propria-ti persoana in baza incidentului de la Belis.Numai acuma ai aflat??Dupa 3 zile??Pai ce ziarist esti tu??Pai daca asa faceai si la "Gindul" tu aflai la vreo 3 zile dupa, nu ma mir ca te-au dat aia afara.Si cu galeata ,ce?Un concurent a cerut, si a primit, printr-un organizator ,o galeata ca sa nu ii moara pastravul."Concurenta", roasa de invidie(pentru pastrav,pentru clasament,nu stim exact)a votat cu degetul in jos.Numai ca nu toti au fost de aceeasi parere cu "onorabila concurenta"
Acuma hai,speculeaza,de unde stiu???Eeeee ,poate ca am fost acolo....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Adi_
- veteran

Michael scrie:...
incearca sa-l prinzi cu altceva pe geto-dacul Burebista, la gramatica cred ca mai greu...
in afara de faptul ca nu cunoaste conjugarea verbelor la perfectul simplu pt. pers. a 2-a singular, gen "tu facusei" in loc de "tu facuse
si", in rest se descurca
Adeline, eu credeam ca srb e Doryan(au acelasi avatar)... mai greseste omu'

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adi_
- veteran

cine, eu? nee, eu am clonele mele

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
semlecangheorghe
- veteran

Mda, o clona cu peste 3500 de postari ,mai greu.Ai vazut Gerulica ce patesti daca te joci cu ban-nii??......Nu mai aude nimic acuma ,este cu capul virit in nisip pina dupa urechi,ascuns in stravezia perdea de fum formata de incidentul Belis si taticul procuror.Maria sa Niculae Eruditul,inghititorul de heliu..
.
-
Adi_
- veteran

mai, io cred ca pana la urma o sa-ti dai si tu seama ca nu merita sa-i acorzi atata importanta si ca n-o sa reusesti niciodata sa-i demostrezi ceva, nici macar cu probe pt. ca va trebui sa aduci probe la probe, etc. Si ce daca Gerula zice una si alta, face te miri ce afirmatii/acuzatii, etc? Las' sa zica, el sa fie sanatos. Oricum, ce zice el aia e, indiferent ce contraargumente ai aduce.
@Tavi
a comentat careva dintre cei care au cotizat pt. populare in legatura cu dezvaluirea locului unde s-a facut aceasta? Sau a dat Gerula macar 1 leu?
-
Tavi
- veteran

Adi, in ultimul meu mesaj ai raspunsurile. Nu vreau sa mai reiau discutia.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Gerula sa dea vreun leu??Numai daca fura ceva in plus din poseta lu mamica

.