Vad ca va cam place expresia cu lancezeala... Cred ca o sa-mi cer drepturile de autor pentru folosirea expresiei.semlecangheorghe scrie:Eeeee, asa-i daca pleci prin vecini sa le dai o mina de ajutor sa nu le lincezeasca forumul;acuma lincezeste si al tau...
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Gerula, pacat ca nu vrei sa vii.
In cazul asta, vom continua colaborarea cu baietii de la Super Pescar. Ei au scris deja de vreo doua ori despre actiunile noastre si ne-au rugat sa-i anuntam cand mai facem cate ceva.
Poate vom face si o populare cu salau, cine stie? Stai linistit, ii vom chema tot pe ei si atunci, am inteles ca eviti sa dai ochii cu noi, ca nu cumva sa ne legitimezi actiunile, nu mai insist.
In cazul asta, vom continua colaborarea cu baietii de la Super Pescar. Ei au scris deja de vreo doua ori despre actiunile noastre si ne-au rugat sa-i anuntam cand mai facem cate ceva.
Poate vom face si o populare cu salau, cine stie? Stai linistit, ii vom chema tot pe ei si atunci, am inteles ca eviti sa dai ochii cu noi, ca nu cumva sa ne legitimezi actiunile, nu mai insist.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Hai sa va mai zic una ca sa mai creasca ratingul: cica in clasa a IX a facut pt prima data pipi pe el in public, mai exact a venit tanti asistenta sa faca ceva vaccine periodice de inceput de an si el pisssshhi in nadragi de frica ....chiar in fatza fetelor

Ultima oară modificat 19 Sep 2010, 22:00 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran