TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Sep 2010, 22:23

semlecangheorghe scrie:Cam greu cu certificatul... :lol: Sint casatorit legal,am copil...nu ca altii la fusta mamei (si la portofel)si la 40de ani...
deci nu ma intereseaza... n'ai hartia nu te cred :arrow:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Sep 2010, 22:23

facetii bre o vizita, si gata

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 19 Sep 2010, 22:24

propun sa se adune aici toti astia "loati in balon" de PennyBill si sa facem un plan de BATAIE :lol: Crapule PUFOS esti urmatoru p lista! :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Sep 2010, 22:27

terrybill scrie:propun sa se adune aici toti astia "loati in balon" de PennyBill si sa facem un plan de BATAIE :lol: Crapule PUFOS esti urmatoru p lista! :lol:
care lista? a lui mos nicolae sau a lui mos craciun?

era haios cand eram mai tanar si bezmetic... dar acum parca nu'mi prea mai arde de joaca d'asta :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Sep 2010, 00:28

Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire. :lol:

http://www.pescuitul.3xforum.ro/post/23 ... rt_anuntat_/

Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb . :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Sep 2010, 06:09

pikeman scrie:facetii bre o vizita, si gata

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pikeman, nu poate fi el. Nu vezi ca primul din tabel este nascut in anul 1963. Asta ar insemna ca Pitigoiul androgin are 47 de ani. Nu poate avea chiar atat de multi.
In urma cu doar doi ani, la Rogojesti, el avea vocea inca in schimbare si trecea tocmai prin acea faza in care putea vocaliza doar pe inalte. O fi el un copil special, insa doar nu vrei sa zici ca i s-a maturizat vocea abia la 45 de ani....
Daca la 47 de ani inca locuiesti si esti intretinut de mamica, esti sociopat si nu poti avea relatii firesti cu oamenii din jurul tau, nu poti fi decat criminal in serie. Asa am vazut eu la Discovery....
Or, unul care poarta pistol (fie chiar si cu bile de cauciuc), deci care se teme de cei din jurul sau, care simte nevoia sa fie protejat, care e fricos pe romaneste, nu poate fi criminal in serie. Deci nu e el. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Sep 2010, 06:33

Indian Larry scrie:Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire. :lol:

http://www.pescuitul.3xforum.ro/post/23 ... rt_anuntat_/

Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb . :lol:
Mai Fratilor ! Pan-la urma cine-i Gerula asta , nene ? Am tot citit , si iar am citit , ... pana m-am plictisit , n-am inteles , nu m-a interesat , am renuntat . Acu' ... vorba Indianului , a dat de noi si ,, s-a apucat de voi " .
Initial am vrut sa-i dilesc postarile insa m-am gandit ca-i bine sa le vedeti si voi . Cert este ca va face ,, de comanda " .
Dupa cum scrie ..... va inteleg perfect . Eu personal n-am nimic cu omu' . Insa daca mai improsca cu mizerii pe la noi ,, dau in el de-l spulber " .

Faceti , va rog , ceva cu el .

.....................................................

p.s. Ati avut amabilitatea sa gazduiti niste dispute d-ale noastre aici si sa asistati la ele , suntem datori sa raspundem in acelasi fel . Aveti intreg sprijinul nostru .

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Sep 2010, 06:41

"..... Pentru ca Gerula este spirit. Spiritul libertatii supreme !"
:lol: :lol1: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Sep 2010, 07:00

Gerula scrie:".....
Balalai de pe pescuitul.3xforum: indian larry si modigliani

De vreo cateva zile vad ca se strofoaca de zor, cu latraturi la adresa mea, doi insi despre a caror existenta nu auzisem pana acum. Indivizii respectivi sunt indian larry :lol: si modigliani :lol: :lol: , persoane anoste care, dupa ce s-au facut de rasul curcilor pe pescuitul.3xforum incearca sa-si faca intrarea pe forumul lui rasulescu dandu-se bine cu adminul si cu sluga homosexuala a acestuia.

Cum este evident ca niste persoane care au o asemenea abordare nu pot fi decat doi dobitoci cu diploma, v-as ruga sa scrieti aici ce stiti despre ei. :D Presimt ca e destul material ca sa ne distram nitel :D :lol: .

Docamdata nu stiu cum o fi cu modigliani :lol: , dar indian larry ala e clar un pulete din specia celor foarte curajosi cand se afla in spatele tastaturii, si cu pantalonii maro cand ies pe strada si dau ochii cu lumea :lol: . Sa fie al naibii daca am vazut vreun bulache de-asta care sare sa ameninte pe forumuri si care sa nu fie ultimul cacacios in viata reala :lol: .

Sunt curios pe unde o mai scoate asta camasa cand aflu cine e, ca am impresia ca-i din Bucuresti :lol: :D
aici : http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t801.html

...........................................................................

Omu' ..... are probleme .

Consider ca interventiile noastre aici nu au cum sa genereze o reactie atat de virulenta ca a lui , in topicul de mai sus ,, el centreaza , el da cu capu' " ( recte .... vorbeste singur ) , foloseste termeni total deplasati la adresa noastra , si nu in ultimul rand , insista asupra faptului ca atunci CAND ne va intalni ..... nush ce se-ntampla .

Gerula , taticule , nu vrei cand ne-om intalni sa bem o bere , civilizat , ca baietii si sa lamurim una-alta ? Nu de alta , da-i usor sa punem mana pe pari si sa ne crapam capetele . Insa a putea fii oameni si sa putem utiliza darul vorbirii este provocarea majora . Pe bune , ce-ai cu noi ? Chiar meritam topicul ala ?

Berea o dau eu .

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 20 Sep 2010, 07:03

Doamne, ce bine ma amuz...
Gerula vs. Rest of za Uarld Rilaudid... Mai uit ca ploua, ca-s nepescuit...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Închis