deci nu ma intereseaza... n'ai hartia nu te credsemlecangheorghe scrie:Cam greu cu certificatul...Sint casatorit legal,am copil...nu ca altii la fusta mamei (si la portofel)si la 40de ani...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pikeman, nu poate fi el. Nu vezi ca primul din tabel este nascut in anul 1963. Asta ar insemna ca Pitigoiul androgin are 47 de ani. Nu poate avea chiar atat de multi.pikeman scrie:facetii bre o vizita, si gata
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai Fratilor ! Pan-la urma cine-i Gerula asta , nene ? Am tot citit , si iar am citit , ... pana m-am plictisit , n-am inteles , nu m-a interesat , am renuntat . Acu' ... vorba Indianului , a dat de noi si ,, s-a apucat de voi " .Indian Larry scrie:Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire.![]()
http://www.pescuitul.3xforum.ro/post/23 ... rt_anuntat_/
Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb .
aici : http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t801.htmlGerula scrie:".....
Balalai de pe pescuitul.3xforum: indian larry si modigliani
De vreo cateva zile vad ca se strofoaca de zor, cu latraturi la adresa mea, doi insi despre a caror existenta nu auzisem pana acum. Indivizii respectivi sunt indian larrysi modigliani
![]()
, persoane anoste care, dupa ce s-au facut de rasul curcilor pe pescuitul.3xforum incearca sa-si faca intrarea pe forumul lui rasulescu dandu-se bine cu adminul si cu sluga homosexuala a acestuia.
Cum este evident ca niste persoane care au o asemenea abordare nu pot fi decat doi dobitoci cu diploma, v-as ruga sa scrieti aici ce stiti despre ei.Presimt ca e destul material ca sa ne distram nitel
![]()
.
Docamdata nu stiu cum o fi cu modigliani, dar indian larry ala e clar un pulete din specia celor foarte curajosi cand se afla in spatele tastaturii, si cu pantalonii maro cand ies pe strada si dau ochii cu lumea
. Sa fie al naibii daca am vazut vreun bulache de-asta care sare sa ameninte pe forumuri si care sa nu fie ultimul cacacios in viata reala
.
Sunt curios pe unde o mai scoate asta camasa cand aflu cine e, ca am impresia ca-i din Bucuresti![]()
![]()