orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Vox Populi
- junior

Besi
Cand o sa avem nedumeriri despre baboiala te cautam noi. Nu ne astepta.

-
melculbeat
- veteran

@vox pulii
...da' tu cu cine vorbesti?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
melculbeat
- veteran

@vox pulii
da' tu esti nimeni? asta...daca intelegi gramatica limbii romane...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
ULK
- veteran

Alt erou fara nume? Ai ceva pe suflet ..in legatura cu mine...zi tata? Ascult?
Ca prea te agati de faza aia cu cine pe cine l-a "destainuit"..stii ceva ce nu stiu eu sau ce nu stim noi? Zi, nu te mai da dupa un nick pe care citind am un "deja-vu"...Vrei sa demonstrezi cumva ca sunt Tristian? Da inate ...sa te vad ..lasule...fan-u lui fan..care esti tu
Oricum, fapta-i consumata...i-am dovedit (cu metodele lui
* )...ca s-a dat de gol...acum ce va tot chinuiti sa demonstrati "adevarul neadevarat"..huh?
-
Vox Populi
- junior

Surdu' nu le-aude da le potriveste.
E vorba ca se sterge marfa pe care o cautam noi aici.

Ce crezi tu sau fanu' ca dovediti...uite iti arat eu ce dovedesti, ca n-ai fost cuminte
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12997
Linkul asta nu trebuia sters, pai ori va ardeti parte-n parte ori ce-i aici?
Daca ti-am captat atentia, ciuleste urechile si baga la cap ca n-am spus nimic de tine.
-
Adi G
- veteran

Vox Populi scrie:Azi a fost scarbos ce-ati facut. Fanul si-a gasit farul calauzitor in viata, e chiar distractiv sa-l vezi cum il urmeaza pe Gerula ca un catelus care da din codita. Merg mistourile ca focu'.
Dar sa-i editezi posturile si lui si altora care au preluat ce-a scris el nu mai e misto deloc. Azi e fanul, maine cine o sa fie? Au mai fost subiecte sterse "din greseala", dar nu din adins, repetat si cu pieptul inainte. Facand asta i se da apa la moara lui Gerula, care se lauda ca la el nu se sterge.
Suntem multi care mai citeam aici sa ne descretim fruntile, dar nu mai e distractie de cand s-a instituit cenzura. Si azi, cand i s-a sters fanului linkul cu care arata ca el l-a parat pe Ulk ca ar fi tot Tristian, a fost chiar de kkt.
Pricepem toti de ce nu este lasat fanul sa puna 10 linkuri pe zi catre forumul lui Gerula. Da ma tata, nu moare nimeni de un link cand chiar are legatura cu balacareala.
Nu-i mai editati posturile, nici lui nici altcuiva. Sa se stearga doar linkurile puse aiurea catre forumul lui Gerula si gata. Vrem sange!
Nu fiti pampalai.
bre da si stii ca ari drieptati uomu aista bre.... auz si i-o facut saracului uom muoderatorii aistia bre sica i-o stiers miesajili! io nu puot sa ma obtin, tre sa va zic ca v-o tras-o iexact acolusa uni dure siel mai tari si mai tari!!! sa viedi dupe cum scrie dumnealui ca-i cetit nu gluma! daaaa da ari scuoala, distiept nu alta!!!
-
Vox Populi
- junior

Alevinu singuratic, ia cauta-ti de treaba pana nu ma supar si incepem sa vorbim de una si de alta

. Crezi ca astia mai vechi nu te-am ginit?
Boborul vrea sange

. Nu te pune in calea vointei poporului, ca incepem cativa sa scriem pe la Gerula si o sa te rogi de noi in patru labe sa-l lasam sa chiuie singur acolo

.
Ne-am inteles?
-
ULK
- veteran

Nu ai scris de mine ..uai? Ca, el a preluat idea ..de la Gerula nu conteaza asai?
Doar ca s-a sters **** lui..de pe aici? Ori ne fu--em ori ne batem..?
Sa nu mai pomenesc , ca o sa fi "premiat" acum de Gerula, daca asta urmaresti(reactia lui clasica, fata de cineva care nu ne da dreptate..nu neaparat ca ii dai lui, dar ne contrazici cumva...gata , ai amnestie)...
Dealtfel, daca esti unul de aici(nu te cred) .ai fi zis ce ai fi vrut pe fata ...Iar revenim la "cartita"?..Ma plictisesc repede atunci
Chiar as fi curios ...sa treceti la el...sa scrieti..pe acolo...Miroase iar a reclama ieftina? Da..indeed.

-
Adi G
- veteran

Vox Populi scrie:Alevinu singuratic, ia cauta-ti de treaba pana nu ma supar si incepem sa vorbim de una si de alta

. Crezi ca astia mai vechi nu te-am ginit?
Boborul vrea sange

. Nu te pune in calea vointei poporului, ca incepem cativa sa scriem pe la Gerula si o sa te rogi de noi in patru labe sa-l lasam sa chiuie singur acolo

.
baaaah!!! ce baigui tu acolo baaah??? sange??? poporu???
mah daca tu esti intreg la minte... i-o is michael jackson, sa moara salzburg!