ANDREI RIGA scrie: a facut cel mai crunt misto de tine,:
Recunosc sincer ca ma distrez mai abitir ca la Divertis ( in anii lor de glorie de dupa revolutie ) . Ma mai distreaza anemicele si lipsitele de substanta incercari ale acestuia de a se ,, urca " pe situatie . Este vesnic defazat si pe langa mistourile ( nu doar ale mele ) de care beneficiaza . Ba de multe ori mi-a creat senzatia ca-i masochist . I-si ia la maciuci c-o perseverenta de zici c le vrea el pe toate !
ANDREI RIGA scrie: il cunosc pe Pictor personal si as sari in foc pentru el. Si el pentru mine. Tu ai vreun prieten ?
Mersi Andrei ! Reciproca perfect valabila .
Am avut privilegiul ca-ntro zi pe-un mal de apa sa-l cunosc pe Andrei . Din acel moment se situeaza fara echivoc in cercul de prieteni foarte buni pe care-i am . Spun asta si datorita multor situatii de dincolo de pescuit in care ne-am ajutat reciproc .
..................................
SINGURUL LINK postat de mine catre un alt forum de pescuit l-am adus aici doar pentru a-i sublinia Negiobului Singuratic cam cum si ce exact inseamna comunitatile de OAMENI , relatiile dintre acestia , TRANSPARENTA noastra vis-a-vis de propriile identitati , si nu in ultimul rand , dovada faptului ca Gerula e un irecuperabil . Linkul respectiv dovedeste CLAR ( pentru un om normal la cap ) faptul ca Indian Larry ( clona mea , deh !!! ) exista , eu la fel , multi altii la fel .
Fireste ca ParadoxalMan a inteles ,, cu spatele " , ba mai rau , face trimiteri infecte referitor la faptul ca acum ne stie si nush ce pielea mea se va intampla odata pe vreo garla .