TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

-
Vox Populi
- junior

Riga, tu te zgaiesti ca vitelul la poarta noua, dar daca tot ai mugit in fata ei sa-ti zic vreo doua.
Si o rugaminte mare la tine, nu ni-l mai lauda atat pe prietenul tau, ca nu ajuta
- modigliani
- veteran

Recunosc sincer ca ma distrez mai abitir ca la Divertis ( in anii lor de glorie de dupa revolutie ) . Ma mai distreaza anemicele si lipsitele de substanta incercari ale acestuia de a se ,, urca " pe situatie . Este vesnic defazat si pe langa mistourile ( nu doar ale mele ) de care beneficiaza . Ba de multe ori mi-a creat senzatia ca-i masochist . I-si ia la maciuci c-o perseverenta de zici c le vrea el pe toate !ANDREI RIGA scrie: a facut cel mai crunt misto de tine,:
Mersi Andrei ! Reciproca perfect valabila .ANDREI RIGA scrie: il cunosc pe Pictor personal si as sari in foc pentru el. Si el pentru mine. Tu ai vreun prieten ?
Am avut privilegiul ca-ntro zi pe-un mal de apa sa-l cunosc pe Andrei . Din acel moment se situeaza fara echivoc in cercul de prieteni foarte buni pe care-i am . Spun asta si datorita multor situatii de dincolo de pescuit in care ne-am ajutat reciproc .
..................................
SINGURUL LINK postat de mine catre un alt forum de pescuit l-am adus aici doar pentru a-i sublinia Negiobului Singuratic cam cum si ce exact inseamna comunitatile de OAMENI , relatiile dintre acestia , TRANSPARENTA noastra vis-a-vis de propriile identitati , si nu in ultimul rand , dovada faptului ca Gerula e un irecuperabil . Linkul respectiv dovedeste CLAR ( pentru un om normal la cap ) faptul ca Indian Larry ( clona mea , deh !!! ) exista , eu la fel , multi altii la fel .
Fireste ca ParadoxalMan a inteles ,, cu spatele " , ba mai rau , face trimiteri infecte referitor la faptul ca acum ne stie si nush ce pielea mea se va intampla odata pe vreo garla .
- modigliani
- veteran

Vox Populi, da' de ce vorbesti mereu la plural?
Sau o fi pluralul seniorial
: "Noi, Vox Pupuli, tinand cont de asa si pe dincolo, ne-am gandit..."
Cum e? Tu stii faza cu cainele care se linge pe organ?
Cum e? Tu stii faza cu cainele care se linge pe organ?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
Vox Populi
- junior

@Adelin Nu fiti pampalai
Care-i smecheria, va face fanul din vorbe?
Nu cred.
Vrem sange, nu labareala!
Daca voi il stergeti pe ala si intram sa vedem mesaje numai cu gura deschisa
si pe voi luptand cu nu se mai stie ce, care-i caterinca? Crezi ca ne pasa cine e fanul, sau Georgica, sau cui i-a trimis Ulk buletinul?
Care-i smecheria, va face fanul din vorbe?
Vrem sange, nu labareala!
Daca voi il stergeti pe ala si intram sa vedem mesaje numai cu gura deschisa
-
Vox Populi
- junior

Poti te rog sa-mi raspunzi la intrebarea din postul anterior?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team