A preluat o **** de la Gerula, ala era in ceata, asta i-a dat ideea ca Tristian=Ulk. Zi ca n-ai mai tinut minte

Acu baga la cap ca noi vrem sange, nu conteaza al cui

Georgica, te joci cu focul.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu bah distrusule, nu ma joc cu focul, ma joc cu tine si rad de tine in hohote de unu singurVox Populi scrie:Georgica, te joci cu focul.Nu-i reclama, e amenintare. Nu ne stricati distractia, ca altfel maine ne inscriem vreo 5-6 la Gerula si incepem sa-i mai cladim cateva surcele pe unde s-a pus praful.
Azi te facuse asta, era sangele tau,
Ulk, smechere, ca tu stai cu buletinul la galerie, ce sa zic.
...deci esti total pelanga...de acum incolo , nu mai conteaza pentru mine ce zici..esti egal cu zero... Nu , simt nevoia sa ma clarific in fata ta...scuza-ma esti un nimeni pentru mine...Braveheart, ia zi cine-i omul ala, ca poate-l cunosc. Twisted Evil Si eu le-am trimis cu posta la destui, dar daca nu zic cui e egal cu zero.
A fost sangele tau pentru ca ai zis ca Gerula a scos-o pe aia cu Tristian=Ulk si de fapt era fanu', cum a zis el. Adica ai luat-o, de fapt ti-ai dat-o singur peste ochi daca vrei sa fimi precisi. Twisted Evil
"Prietene",Vox Populi scrie:Ti-am spus cu frumosul. Daca nu intelegi it zic si altfel: mars ma in jegul vostru de forum si lasa-ne.![]()
Ce cauti tu aici?