TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 08 Ian 2011, 01:54

Ulk, smechere, ca tu stai cu buletinul la galerie, ce sa zic. :twisted:
A preluat o **** de la Gerula, ala era in ceata, asta i-a dat ideea ca Tristian=Ulk. Zi ca n-ai mai tinut minte :oops: .
Acu baga la cap ca noi vrem sange, nu conteaza al cui :twisted: . Azi te facuse asta, era sangele tau, maine era al lui :twisted: .
Georgica, te joci cu focul. :twisted: Nu-i reclama, e amenintare. Nu ne stricati distractia, ca altfel maine ne inscriem vreo 5-6 la Gerula si incepem sa-i mai cladim cateva surcele pe unde s-a pus praful.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Ian 2011, 02:06

Vox Populi scrie:Georgica, te joci cu focul. :twisted: Nu-i reclama, e amenintare. Nu ne stricati distractia, ca altfel maine ne inscriem vreo 5-6 la Gerula si incepem sa-i mai cladim cateva surcele pe unde s-a pus praful.
nu bah distrusule, nu ma joc cu focul, ma joc cu tine si rad de tine in hohote de unu singur :lol1: tu esti un banc cu picioare :lol1:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Ian 2011, 02:07

Azi te facuse asta, era sangele tau,

Ia arata-mi ca nu vad..unde e? Sa simt si eu, batar..eu vad doar singele lui...poate e de la adrenalina..dar nu simt rana ..scuzama...a demonstrat el ceva in legatura cu identotatea mea cum am facut-o* eu...show me, please..I dont want to die dumb...

Esti de al nostru zici...prove it..or die. ;) Nu dovedesti nu existi...sunt doar vorbe in vant.
Ulk, smechere, ca tu stai cu buletinul la galerie, ce sa zic.

Vrei datele mele...contact me on PM...it dau si CNP..lasule...Tu vorbesti de identitate? Hai, ca esti culmea...
Exista pe acest forum om la care am trimis si copie de buletin(nu ca sa ma identific ..stai linistit)...asa ca terog , dispari pana nu faci lafel...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 08 Ian 2011, 02:33

Braveheart, ia zi cine-i omul ala, ca poate-l cunosc. :twisted: Si eu le-am trimis cu posta la destui, dar daca nu zic cui e egal cu zero.
A fost sangele tau pentru ca ai zis ca Gerula a scos-o pe aia cu Tristian=Ulk si de fapt era fanu', cum a zis el. Adica ai luat-o, de fapt ti-ai dat-o singur peste ochi daca vrei sa fimi precisi. :twisted:
Tu ce vrei, galerie? Credeai ca astia care intram aici pentru doza zilnica de balamuc tinem cu voi? Mai trebuie sa te invechesti un pic ca sa te dezmeticesti.
Publicul vrea sange, azi bate Barca, maine Realul, asta e frumusetea. Daca se stie rezultatul dinainte nu se mai uita nimeni la meci.
Georgica, razi ca muta la pu la :twisted: :twisted: :o

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Ian 2011, 02:57

De aia am intrebat...stii tu cumva mai mult deacat ce stiu eu? Stii ce am vorbit cu Gerula pe privat? Ia ...aud? Deci, lasa cu sangele, ca pana la proba contrarie...eu vad doar sangele tau(citeste; habar nu ai,dai cu presupusul)... Eram curios, daca ma confunzi cumva si tu ca unu'(citeste UNU) ..cu Tristian...asta m-a convins...
Braveheart, ia zi cine-i omul ala, ca poate-l cunosc. Twisted Evil Si eu le-am trimis cu posta la destui, dar daca nu zic cui e egal cu zero.
A fost sangele tau pentru ca ai zis ca Gerula a scos-o pe aia cu Tristian=Ulk si de fapt era fanu', cum a zis el. Adica ai luat-o, de fapt ti-ai dat-o singur peste ochi daca vrei sa fimi precisi. Twisted Evil
...deci esti total pelanga...de acum incolo , nu mai conteaza pentru mine ce zici..esti egal cu zero... Nu , simt nevoia sa ma clarific in fata ta...scuza-ma esti un nimeni pentru mine...

Vrei ceva?...PM..si iti dau detalii...faci doar valuri pe aici? Nu "contesti"...i'm done with you....Altu'.

Vrei sange? Linge-te pe rani.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Ian 2011, 04:27

@vox populi - userul Fan GERULA a fost rugat sa ia legatura cu adminul ca sa-si dovedeasca buna credinta, atata timp cat a evitat discutia cu danr inseamna ca nu poate dovedi ca nu este o clona...in acest caz sa se bucure ca nu ia direct BAN. Nu cred ai mai vazut mesaje editate sau sterse fara motiv aici pe alta sectiune. :roll:
:wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2011, 08:16

...."De altfel, daca aveai un dram de minte observai ca nicaieri, pe nici un site pe unde am activat vreodata, nu mi-am luat nume de karatisti, kickboxeri, luptatori MMA samd . Dar na, cand ai cap doar ca sa nu-ti ploua in gat, n-au cum sa-ti treaca prin el ganduri de-astea. >>""

Intr-un moment de sinceritate,genialul ziarist,mai nou observator de mumii,recunoaste ca si-a luat mai MULTE,nume pe forumurile pe unde a activat.Daca ar fi folosit expresia "un nume",la singular,era ok,dar el superinteligentul zice ca si-a luat ....nume..la plural dupa cum reisese din context..FanGerula,Allspark,Iulius....Zi mah,cum ii ala cu dintele lipsa??Clonat de doi lei ce esti... :lol: :lol: :lol: Ti-a fact-o ULK,TURBEZI DE NERVI ,NU ALTA...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Ian 2011, 09:54

quote="fan G E R U L A"] Esti pe ma-ta ma,[/quote]
Vox Populi scrie:Ti-am spus cu frumosul. Daca nu intelegi it zic si altfel: mars ma in jegul vostru de forum si lasa-ne. :twisted:
Ce cauti tu aici?
"Prietene",
Eu nu sunt pescar de competitie, poate nu sunt nici pescar , nu sunt nici ziarist si pe forumul asta ma semnez cu numele intreg, spre deosebire de tine.
Pana acum nu m-am bagat in groapa asta de nisip, unde se caca si cateii si pisicile.
Razboiul tau cu Pictorul, e treaba voastra personala ( cu toate ca daca ma intrebi pe mine , l-ai pierdut cu brio -- aici pe Rapitori, fara sa te injure, a facut cel mai crunt misto de tine, facand deliciul celorlalti useri, iar tu...praf de stele-- si vad ca o ceri in continuare)

Dar vad ca ai treaba si cu alte forumuri, pe unde mai scriem si cativa de pe aici. Forumul ala de care zici tu nu e scris de un singur om , cum mai stiu eu unul. In locul tau as ruga moderatorii si admin-ul acestui forum sa-ti dea voie sa-ti "moderezi" singur unele postari. Daca nu vrei , risti sa mai castigi niste "prieteni" care sa-si petreaca noptile friguroase de iarna "alaturi" de tine.

PS Eu il cunosc pe Pictor personal si as sari in foc pentru el. Si el pentru mine. Tu ai vreun prieten ?

Sa auzim de bine :!:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2011, 10:40

Domnu Riga ,pariurile au inceput....sinteti candidat la statutul de clona :lol: :lol: :lol: Pe zi ce trece ,rindurile noastre ,ale clonelor, se ingroasa vazind cu ochii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cu respecte..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Ian 2011, 11:17

Vox Populi scrie:Georgica, razi ca muta la pu la :twisted: :twisted: :o
hopaaaa, i-am atins nervu! :lol1:
da ia zii de unde stii tu cum rade muta la poola? o urmaresti pe maica-ta pe gaura cheii??? :shock:

Închis