fan G E R U L A scrie:Rine, nu stiu cine esti, de ce-as avea incredere? Ionut ii copilu de suflet al lui Ovidiu, cu el e ca si cum m-as increde ca Lucica n-o sa-i spuna lui Tudose.
hai sa stabilim cateva lucruri:
1. Nu ma intereseaza ce meciuri ai tu cu lrs, 'noua federatie' si asa mai departe... eu vin (veneam) la concursuri din placere si pentru atmosfera, nu pentru ghionturi, incrancenare s.a. daca observi bine... anul asta am iesit la unul singur (din lipsa de timp, de bani, necazuri in familie etc... puteam sa trec peste ele daca strangeam putin din ***... dar pentru ce sa vin undeva unde eu nu ma simt bine? doar asa de dragul de a arunca banii pe fereastra... no way!
2. Ti'am facut o invitatie la pescuit... pe care tu evident ai refuzat'o... asa cum a refuzat si gigi propunerea lui gerula... de aici te'as putea cataloga direct o clona (nu intru in detalii cum ii caracterizati voi pe adelin/gigi dar, descrierea poate fi la fel)
Ti'am mai spus... atat timp cat stai in anonimat, esti fix un zero barat care mnca.... c.c.
Fii macar o data in viata barbat si accepta aceasta iesire amicala departe de cluburi, lrs, federatii si alte maciuci festive