TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2011, 19:12

fan G E R U L A scrie:http://observator.a1.ro/campanii-observ ... 24802.html

Cum v-a zis Gerula? Trogloditi? Ba trogloditilor, Cuca Macaii exista, e pe harta, nu-i o expresie, ii un sat..
:lol: da' n-a zis nimeni ca nu exista :lol: si gura beliei exista :lol: si pe aia o folosim prin expresiile noastre de "sudisti" nu? :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2011, 19:15

fan G E R U L A scrie:Fetita Adelina a cugetat ca numa ziaristii se uita la Antena 1. Ma pedeandoaselea, am vazut reportaju asta cand a fost la stiri, de-acolo stiam de Cuca macaii.
surioare las-o jos ce dracu' n-oi fi din cartier cu mine? :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Ian 2011, 19:16

La cum o turbat si injura si arunca in stanga si-n dreapta cu onomatopee, cred ca e cu nervii la pamant. Ar fi si mai amuzant sa descoperim ca e chiar alta persoana si o capatat aversitate fata de un forum intreg, care nici nu i-ar fi facut nimica pentru ca nu-l cunostea, e logic nu, daca nu e el, da si le fura pe toate doar pentru ca e vezi tu doamne, Fan Gerula. Pai mai fiinta independenta, daca vedeai ca incep sa te caute forumistii cu bate de baseball si pistoale... dintr-o nimica toata, trebuia sa te dezici de Gerula de mult si sa pleci, ca oricum, nu stim cine esti. Da tu te iei de noi toti? Din ce? Tot din nimic. Tot dintr-o minte nebuna. Ce ti-au facut jumate din oamenii de-aici pe care nici nu-i cunosti personal? Vezi ca unul din toti tot vorbeste serios si ti-o face... fii tu numai antena la Tristian.. ;) Sweet dreams!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Ian 2011, 19:23

Credca nu face fata la caldura din Egipt...se stie ca in tarile cu climat mai cald oamenii isi pierd mai repede cumpatul,se intampla mai multe crime...etc... A stat prea mult in soare :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Ian 2011, 19:28

Stai linistit Gerula ca nu accesez linkul tau :)...Poate sa scrie ce vrea, ca tot ce scrie pe acolo se bazeaza pe minciuni si calomnii nefondate..exact ce faci tu pe aici...Asa basti acolo...ca acolo "te iubeste" toti ...nu ca aici...

Nu vezi, ca nu ma intereseaza ca imi zici Tristian, chiar nu observi?

Te-ai dat de gol si cu asta basta...nu mai ai ce face..te-ai dus pe pluta...Ce mai vrei? Hai inceraca tu ceva dovezi cum ca as fi eu Tristian..asa doar sa ne distram ok? Ce zici?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2011, 19:29

ULK scrie:Credca nu face fata la caldura din Egipt...se stie ca in tarile cu climat mai cald oamenii isi pierd mai repede cumpatul,se intampla mai multe crime...etc... A stat prea mult in soare :D
daca sta aproape ,il scot eu la o bericioaica la terasa sa se racoreasca ,ca la bukale sunt -8 :lol: :lol: pe bune ,da' nu cred ca vine :cry:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Ian 2011, 19:30

@ fan gerula

revin cu propunerea facuta cu ceva pagini in urma:

Daca nu esti clona si intradevar EXISTI te invit la un pescuit cand s'or dezgheta apele (sau daca iti place merem si la copca) si promit sa nu'ti divulg identitatea :)

ce zici?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2011, 19:37

eu il invit maine la fundulea.tuica fiarta si restul cheltuielilor ...din partea mea binenteles cu promisiunea sa-i respect "anonimatul ".macar sa se mai relaxeze.da' nu cred ca vine :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 19:38

ULK scrie:Credca nu face fata la caldura din Egipt...se stie ca in tarile cu climat mai cald oamenii isi pierd mai repede cumpatul,se intampla mai multe crime...etc... A stat prea mult in soare :D
Io cred ca s-a infectat cu niscaiva bacterii de la vreo mumie...S-a apropiat nepermis de mult :oops: :oops: :oops:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 20:00

Nu te mai obosi ca nu intra nimeni ,oricite link-uri ai pune......o ...tuuu...rege al fitofagilor...Mah ,da chiar fitofag din ala de 2 kg ai reusit sa prinzi...//??...Tu ,mai mare de 2 kg ,nu poti??Nu poti si pace??Hai, nu ne pui niste poze cu pesti??Ca atunci io mi-s primul care sustin ca nu esti clona...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis