...dar vox populi si adunarea batranilor sunau pe langa "oratoria" de doua parale, foarte tare, cu dacii si romanii lui Gerula. M..nie scuzat'z
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Vox Populi, daca tot recunosti faptul ca stii ca eu si ULK suntem persoane diferite, spune-i si lui Gerula si lui Fan Gerula treaba asta, cand te vezi cu ei in oglinda. Te rog io. Si vezi, zi-le si sa nu-si mai admire unul altuia propriile tablouri ca poate patesc ca Dorian Gray. Daca te-am confundat ma scuzi, semanai mult cu tine... 
...dar vox populi si adunarea batranilor sunau pe langa "oratoria" de doua parale, foarte tare, cu dacii si romanii lui Gerula. M..nie scuzat'z

E treaba ta ce faci, nu te retine nimeni aici unde se pare ca nu te simti confortabil.Vox Populi scrie:
@Adelin: Nu ne strica distractia ca incepem sa-i reparam trotineta lui Gerula si odata o vezi ca ia viteza![]()
Daca imi fac cont acolo, mai aduc cativa prieteni si incepem sa stergem praful prin locuri unde Gerula n-a fost in stare sa scrie decat cancanuri o sa-ti para rau ca n-ai vrut sa asculti vocea poporului.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
						WSB CLUB
Exact indiene! Am si io o dedicatie pentru Fan-ul meu nr 1, la care atatea c.o.a.i.e. i-am dorit sa aiba cate stiuci am tinut io la Sacalaia. Se pare ca atatea si are. 
Mai ales partea de la minutul 3' la 3'15''. Auditie placuta!
http://www.youtube.com/watch?v=QgQBNrNzSWE

Mai ales partea de la minutul 3' la 3'15''. Auditie placuta!
http://www.youtube.com/watch?v=QgQBNrNzSWE
- modigliani
 - veteran

Moderatorii , asta-i un puroi de om ! Stoarceti cosu' si dati cu spirt , nenicule !Vox Populi scrie:Daca nu raspunzi inseamna ca te-ai simtit
Vrei sa ne amintim de carasii aia?
![]()
Bai, iar s-a intors cretinul. Modigligligliani, ti-am spus cu frumosul, ti-am spus si pe limba ta, n-ai ce cauta aici. Ne strici distractia, ne blochezi peisajul, esti in plus
PENTRU MULT MAI PUTIN DECAT FRAIERU' ASTA , PENTRU UN VOCABULAR MULT MAI CIVILIZAT , ...... M-ATI CONTACTAT PRIN MP-uri SA MA TEMPEREZ !
IO MA PIS PE EL SI PE VOCABULARU' LUI DE INTERLOP RATAT !
PE BUNE , FACETI CEVA CU INFECTU' ASTA SAU O DATI VOI IN ALTE ALEA IN FATA USERILOR .
Andrei Riga a sesizat primul in scris ca-l iau la misto FARA SA-L INJUR ! Pai , neicusorilor , daca astuia-i permiteti acest limbaj inecat in vome , ..... la cum scriu si la ce-s in stare sa zamislesc ....... va blocez forumu' ! Se da saracu' forum singur in judecata pentru limbaj ultra-mega-maxi licentios !
p.s. Sa ma aliniez ( ca vad ca merge cu d-astea ) : mai da-l in kilu' meu de bob de mazare intr-o voma de la cap de drum , intr-o seara in care-au vomitat mai multi cand au iesit din crasma ! Cum tineti pe forum infectii d-astea pe forum , mai nene ? Termeni ca ,, slo boz " se pot considera ,, capital " de trafic pe acest forum ??????????? IERTATI-MA CA VA REAMINTESC DOMNILOR , MODERATI ,, RAPITORI.RO " , CARE DIN CE STIU INSEAMNA CEVA SERIOS PE PIATA DE PROFIL DIN ROMANIA !!!!! Pe oricare alt forum ( pe orice tema de discutii vreti voi ) asta avea de ,, trait " maxim ZERO VIRGULA DOUA SECUNDE ! Ban pe viata !
- modigliani
 - veteran

- semlecangheorghe
 - veteran