TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Ian 2011, 17:44

Vox Populi, daca tot recunosti faptul ca stii ca eu si ULK suntem persoane diferite, spune-i si lui Gerula si lui Fan Gerula treaba asta, cand te vezi cu ei in oglinda. Te rog io. Si vezi, zi-le si sa nu-si mai admire unul altuia propriile tablouri ca poate patesc ca Dorian Gray. Daca te-am confundat ma scuzi, semanai mult cu tine... ;)

...dar vox populi si adunarea batranilor sunau pe langa "oratoria" de doua parale, foarte tare, cu dacii si romanii lui Gerula. M..nie scuzat'z

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Ian 2011, 19:24

@ vox po-pulii

Imagine

:lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Ian 2011, 20:20

Vox Populi scrie:
@Adelin: Nu ne strica distractia ca incepem sa-i reparam trotineta lui Gerula si odata o vezi ca ia viteza :twisted:
Daca imi fac cont acolo, mai aduc cativa prieteni si incepem sa stergem praful prin locuri unde Gerula n-a fost in stare sa scrie decat cancanuri o sa-ti para rau ca n-ai vrut sa asculti vocea poporului :twisted: .
E treaba ta ce faci, nu te retine nimeni aici unde se pare ca nu te simti confortabil. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Ian 2011, 21:01

modigliani scrie: ParadoxalMan face trimiteri infecte referitor la faptul ca acum ne stie si nush ce pielea mea se va intampla odata pe vreo garla .

Da ma ! Ne prinde , ne pune jos si ne suge p.u.l.a cu japca . :lol: Ai putintica rabdare , ca prostul lasa urme . :lol:
Gerula , ai auzit? O sa ma pish pe tine ! :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Ian 2011, 22:28

Exact indiene! Am si io o dedicatie pentru Fan-ul meu nr 1, la care atatea c.o.a.i.e. i-am dorit sa aiba cate stiuci am tinut io la Sacalaia. Se pare ca atatea si are.

Mai ales partea de la minutul 3' la 3'15''. Auditie placuta!

http://www.youtube.com/watch?v=QgQBNrNzSWE

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 00:45

Vox Populi scrie::twisted: Daca nu raspunzi inseamna ca te-ai simtit :twisted: Vrei sa ne amintim de carasii aia? :twisted:

Bai, iar s-a intors cretinul. Modigligligliani :twisted: , ti-am spus cu frumosul, ti-am spus si pe limba ta, n-ai ce cauta aici. Ne strici distractia, ne blochezi peisajul, esti in plus :twisted:
Moderatorii , asta-i un puroi de om ! Stoarceti cosu' si dati cu spirt , nenicule !

PENTRU MULT MAI PUTIN DECAT FRAIERU' ASTA , PENTRU UN VOCABULAR MULT MAI CIVILIZAT , ...... M-ATI CONTACTAT PRIN MP-uri SA MA TEMPEREZ !

IO MA PIS PE EL SI PE VOCABULARU' LUI DE INTERLOP RATAT !

PE BUNE , FACETI CEVA CU INFECTU' ASTA SAU O DATI VOI IN ALTE ALEA IN FATA USERILOR .

Andrei Riga a sesizat primul in scris ca-l iau la misto FARA SA-L INJUR ! Pai , neicusorilor , daca astuia-i permiteti acest limbaj inecat in vome , ..... la cum scriu si la ce-s in stare sa zamislesc ....... va blocez forumu' ! Se da saracu' forum singur in judecata pentru limbaj ultra-mega-maxi licentios ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

p.s. Sa ma aliniez ( ca vad ca merge cu d-astea ) : mai da-l in kilu' meu de bob de mazare intr-o voma de la cap de drum , intr-o seara in care-au vomitat mai multi cand au iesit din crasma ! Cum tineti pe forum infectii d-astea pe forum , mai nene ? Termeni ca ,, slo boz " se pot considera ,, capital " de trafic pe acest forum ??????????? IERTATI-MA CA VA REAMINTESC DOMNILOR , MODERATI ,, RAPITORI.RO " , CARE DIN CE STIU INSEAMNA CEVA SERIOS PE PIATA DE PROFIL DIN ROMANIA !!!!! Pe oricare alt forum ( pe orice tema de discutii vreti voi ) asta avea de ,, trait " maxim ZERO VIRGULA DOUA SECUNDE ! Ban pe viata !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 00:57

edit

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Ian 2011, 01:14

piaf
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Ian 2011, 02:40

Non, je ne regrette rien... :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2011, 07:40

:lol: :lol: :lol: :lol:

" Otevizare cancanoida".."trustizare"..."branduire"...

A-ti auzit cuvintele acestea in limba romana??Apartin "luceafarului"jurnalisticii romanesti,ziarist de nadejede la A,Press,
.......Nu, ca-i simpatic..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis