TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Noi 2010, 07:58

Adelin scrie:
Ma Gigi draga tu torni beton, ameninti cu banarea useri, nu mai pui poze cu pesti....mai ca incep sa cred ca esti clona mea. :roll:
numai tu? 8)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 08:57

:lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 09:26

Poate iesim sambata la un peste ma Gigi, ca sa ma conving ca existi cu adevarat, altfel pe bune ca am indoieli... :roll:
Un lucru insa e sigur, cand nu vrei sa pui poze la niste pesti pe care pretinzi ca ii ai deja prinsi e clar ca ai ceva de ascuns!....intrebare:"oare ce?!" :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Noi 2010, 09:48

:lol:
Si uite asa intra paranoia-n toti... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 09:56

Crezi ca e ia?! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 10:26

Ade ,la tine nu ma mai mira nimic... :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 10:33

Astazi la gradinita mi-a aratat educatoarea ce a desenat fiu-meu ieri.Prima oara n-am inteles ce era pe foaie,dar apoi am deslusit o silueta rotunda cu niste ochi mari, bulbucati,ceva ca un turban contorsionat in cap,cu niste brate si picioare subtiri,si in mina dreapta o prastie cu un proiectil rotund,micut,in guma.Intr-o incilceala de linii ce semana a copac era o pasare cu aripile zburlite ce se ascundea dupa o broasca testoasa.
L-am intrebat pe fiu-meu ca ce-i cu desenul ala.Si mi-a zis:
-Tati ,nu stii,ii nenea ala cu chilotii in cap ce mi l-ai aratat aseara pe calculator,ala ce ai zis ca-i terminator..da nu ca Arnold....

:lol: :lol: :lol: Gerula draga ,asa uimire pe fata educatoarei chiar n-am vazut la nici un om,,,dar mea culpa,brae champion of Capua,promit sa nu mai sperii copii cu povesti in care tu esti eroul principal...mea culpa...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 10:34

Si acu ,hai,ca ai de ales:ori iti bagi o unghie la usa,ori ripostezi...Cesa fie,cesa fie,....???? :roll: :roll:

.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 10:50

semlecangheorghe scrie:Wunderkind,eu aseara eram dator la fiu-meu cu neste povesti.Asa ca ,am lasat forumul si da-i la povestit.Lui ii plac povestile cu roboti terminatori.Si iti imaginezi ca 365 de povesti pe an,care sa nu se repete ,nu-i lucru usor.Asa ca din cind in cind mai am sursa de inspiratie ,aici pe forum....

Iar acuma dimineata ,citind asa la rece ce s-a scris aseara,n-am putut sa nu remarc,ca ai sarit ca ars cind au zis toti ca-s real.Gerulica iar n-ai tras bine fermoarul...se vede un colt lasat pe afara. :lol: :lol: Pai daca tu nu esti Gerula,n-ar trebuii sa te intereseze daca eu sint clona sau nu,nu-i asa???Ar trebuii sa-ti fie egal....da vaz ca nu iti este.

Ai zis ca daca demonstrez unui forum intreg ca nu sint clona,ce cistig??Nu-i asa?Ei bine,nu cred ca forumul acesta ma considera a fi o clona,singurul ventriloc care este convins de acest lucru este unul Gerula,si banuielile mele sint intarite de aceasta afirmatie a ta,plus de alte coincidente mai mici.

Asa ca te intreb,simplu,esti sau nu esti clona lui Gerula?Daca zici ca nu esti,te rog pune o poza,si ai scuzele mele sincere...ca de sint om si gresesc....

Iar pe 9 decembrie,o sa fie o mica chermeza la Timisoara,daca vrei sa te convingi personal iti fac cinste cu o bere -doua...

Si hai oftica-ma cu capturile tale...Ca nus cum se face ,da pe la noi pina prinzi un peste de 4kg mai intii prinzi macar vreo 10strapi-avatzei...

Si la final.ce zici de poza lui Gerula ,aia cu casca de aviator pe cap ,nu-i asa ca-i supertare.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ??
========

te inteleg ,nea gigi. un copil iti da sens vietii.orice pentru el !
insa nu te inteleg de ce ma tot ataci cu diverse afirmatii. eu n-am nimic de impartit cu matale.probabil ca ma testezi ,asa cum face (sau facea :lol: ) mister ULK.Numai ca aseara si-a luat o mare rusine . :lol:
a facut el niste "acrobatii" pe aici pana a cazut in nas .

nu am spus eu sa demonstrezi ca nu esti clona cuiva .eu am spus ca daca vei demonstra ca eu sunt clona cuiva (a lu" Gerula) atunci matale vei deveni erou aici . :lol: Insasi patria o sa-ti fie recunoscatoare ! :lol:
dar daca nu vei demonstra ? ce vei fi ?
asta am scris si te rog sa citesti mai cu atentie .
e usor pentru oricine sa acuze aici pe oricine .atata vreme cat te vei gandi in continuu la ceva ,e foarte posibil ca acel ceva sa se intample si sa gasesti asemanari,potriviri etc . care sa-ti justifice ulterior atitudinea.
sa-ti raspuns si la intrebare : nu sunt clona lui Gerula si a nimanui.

nu am de ce sa vin la TM.nu ma intereseaza ce se va intampla acolo .iar cu berea de care zici ...multumesc,dar nu sunt un consumator pasionat .
consum bauturi alcoolice foarte rar.
zici ca se prinde rar prin zona pe la matale pesti de 4kg ? asta e ,nu e ca la dunare .

nu stiu la care poza cu Gerula faci matale referire .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 11:07

In sfarsit, un raspuns clar...ca mie , sincer mi-ai lasat impresia aseara, ca vrei neaprat sa te confunde cineva cu o clona...Adevarata sau nu...dar asta era impresia mea...De cazut , stai linistit nu am cazut in nas , cum vrei tu sa lasi impresia...wrong, vorba ta.
Am vrut sa vad, ce reactii o sa ai, daca te atac...simplu.

Ai avut o atitudine, care lasa de inteles , ca iti place sa pozezi in clona altuia..si sa iti ascunzi identitatea.
In caz ca nu esti un "avatar", sincer putin imi pasa cine esti in realitate..din cauza ca ai imitat pe altul, doar sa devii interesant..si ai obtinut exact contrariul.
Punct.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis