TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:35

ULK scrie:Esti in teste :) Ti-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi? :) Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer ;)
--- esti slab pregatit ca sa ma testezi.dupa ce ti-a pus poalele in cap ,ce mai e de spus ? :lol:

tu esti ca si nea gigi,vrei sa demonstrezi ce nu se poate demonstra. :lol:

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:37

ULK scrie:Ai fantezii omule? :) :shock: Am, tot ce nu ai avut tu in copilarie si ai ramas cu sechele ..asta incercam sa iti transmit ;)
-------

ti-am spus doar sa nu te mai enervezi ...si vad ca ma si ataci . tipic Gerula ! :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 01:37

Imi explici , ce intelegi prin mi-ai pus poalele in cap? Deocamdata...este FIX invers...ti-au zburat penele ca la cocosul galic :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:40

georgica scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:
ULK scrie:Esti in teste :) Ti-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi? :) Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer ;)
------

:lol:
incerci sa-mi spui ca ai ...? sau ca nu ai ...? :lol:
ia zi esti pescar sportiv sau traistar de ala baboier, mamaligar?
pai ,ce sa-ti spun ? am scule de cateva mii de euro. tu de care esti ?
:lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:40

fuck, abia acum imi dau seama...... ULK e clona lui Gerula!

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:41

ULK scrie:Imi explici , ce intelegi prin mi-ai pus poalele in cap? Deocamdata...este FIX invers...ti-au zburat penele ca la cocosul galic :)
----
relax,cousin ! :lol:
iti inteleg supararea .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:41

ADY WUNDERKIND scrie:pai ,ce sa-ti spun ? am scule de cateva mii de euro.

aoleuuu.... deci baboier traistar...... pacat.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:45

ULK scrie:Imi explici , ce intelegi prin mi-ai pus poalele in cap? Deocamdata...este FIX invers...ti-au zburat penele ca la cocosul galic :)
rectific: ti-ai pus poalele in cap ...

nu cred ca mai e cazul sa-ti dau vreo explicatie.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:49

da mai ULK, tu nici nu ti-ai dat seama da ti-a tras un bocanc virtual in gura de ti-ai uitat aipiu nu alta :lol: :lol: :lol: e un maistru al retoricii ADYTZU nostru..... :lol: :lol: :lol: un cichician al literelor...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 07:40

Wunderkind,eu aseara eram dator la fiu-meu cu neste povesti.Asa ca ,am lasat forumul si da-i la povestit.Lui ii plac povestile cu roboti terminatori.Si iti imaginezi ca 365 de povesti pe an,care sa nu se repete ,nu-i lucru usor.Asa ca din cind in cind mai am sursa de inspiratie ,aici pe forum....

Iar acuma dimineata ,citind asa la rece ce s-a scris aseara,n-am putut sa nu remarc,ca ai sarit ca ars cind au zis toti ca-s real.Gerulica iar n-ai tras bine fermoarul...se vede un colt lasat pe afara. :lol: :lol: Pai daca tu nu esti Gerula,n-ar trebuii sa te intereseze daca eu sint clona sau nu,nu-i asa???Ar trebuii sa-ti fie egal....da vaz ca nu iti este.

Ai zis ca daca demonstrez unui forum intreg ca nu sint clona,ce cistig??Nu-i asa?Ei bine,nu cred ca forumul acesta ma considera a fi o clona,singurul ventriloc care este convins de acest lucru este unul Gerula,si banuielile mele sint intarite de aceasta afirmatie a ta,plus de alte coincidente mai mici.

Asa ca te intreb,simplu,esti sau nu esti clona lui Gerula?Daca zici ca nu esti,te rog pune o poza,si ai scuzele mele sincere...ca de sint om si gresesc....

Iar pe 9 decembrie,o sa fie o mica chermeza la Timisoara,daca vrei sa te convingi personal iti fac cinste cu o bere -doua...

Si hai oftica-ma cu capturile tale...Ca nus cum se face ,da pe la noi pina prinzi un peste de 4kg mai intii prinzi macar vreo 10strapi-avatzei...

Si la final.ce zici de poza lui Gerula ,aia cu casca de aviator pe cap ,nu-i asa ca-i supertare.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis