Wunderkind,eu aseara eram dator la fiu-meu cu neste povesti.Asa ca ,am lasat forumul si da-i la povestit.Lui ii plac povestile cu roboti terminatori.Si iti imaginezi ca 365 de povesti pe an,care sa nu se repete ,nu-i lucru usor.Asa ca din cind in cind mai am sursa de inspiratie ,aici pe forum....
Iar acuma dimineata ,citind asa la rece ce s-a scris aseara,n-am putut sa nu remarc,ca ai sarit ca ars cind au zis toti ca-s real.Gerulica iar n-ai tras bine fermoarul...se vede un colt lasat pe afara.

Pai daca tu nu esti Gerula,n-ar trebuii sa te intereseze daca eu sint clona sau nu,nu-i asa???Ar trebuii sa-ti fie egal....da vaz ca nu iti este.
Ai zis ca daca demonstrez unui forum intreg ca nu sint clona,ce cistig??Nu-i asa?Ei bine,nu cred ca forumul acesta ma considera a fi o clona,singurul ventriloc care este convins de acest lucru este unul Gerula,si banuielile mele sint intarite de aceasta afirmatie a ta,plus de alte coincidente mai mici.
Asa ca te intreb,simplu,esti sau nu esti clona lui Gerula?Daca zici ca nu esti,te rog pune o poza,si ai scuzele mele sincere...ca de sint om si gresesc....
Iar pe 9 decembrie,o sa fie o mica chermeza la Timisoara,daca vrei sa te convingi personal iti fac cinste cu o bere -doua...
Si hai oftica-ma cu capturile tale...Ca nus cum se face ,da pe la noi pina prinzi un peste de 4kg mai intii prinzi macar vreo 10strapi-avatzei...
Si la final.ce zici de poza lui Gerula ,aia cu casca de aviator pe cap ,nu-i asa ca-i supertare....

??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.