TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 11:33

ULK scrie:In sfarsit, un raspuns clar...ca mie , sincer mi-ai lasat impresia aseara, ca vrei neaprat sa te confunde cineva cu o clona...Adevarata sau nu...dar asta era impresia mea...De cazut , stai linistit nu am cazut in nas , cum vrei tu sa lasi impresia...wrong, vorba ta.
Am vrut sa vad, ce reactii o sa ai, daca te atac...simplu.

Ai avut o atitudine, care lasa de inteles , ca iti place sa pozezi in clona altuia..si sa iti ascunzi identitatea.
In caz ca nu esti un "avatar", sincer putin imi pasa cine esti in realitate..din cauza ca ai imitat pe altul, doar sa devii interesant..si ai obtinut exact contrariul.
Punct.
:lol:

iar esti suparat ? tot nu ti-a trecut ? :lol:

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 11:36

ULK scrie:In sfarsit, un raspuns clar...ca mie , sincer mi-ai lasat impresia aseara, ca vrei neaprat sa te confunde cineva cu o clona...Adevarata sau nu...dar asta era impresia mea...De cazut , stai linistit nu am cazut in nas , cum vrei tu sa lasi impresia...wrong, vorba ta.
Am vrut sa vad, ce reactii o sa ai, daca te atac...simplu.

Ai avut o atitudine, care lasa de inteles , ca iti place sa pozezi in clona altuia..si sa iti ascunzi identitatea.
In caz ca nu esti un "avatar", sincer putin imi pasa cine esti in realitate..din cauza ca ai imitat pe altul, doar sa devii interesant..si ai obtinut exact contrariul.
Punct.
...ca sa te mai inveselesti un pic . :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=EEwJxugapwc

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 11:44

Nu , sincer , nu sunt suparat si nu vad rostul sa continuam in directia asta..Tu , pare ca ai un scop, cu care ai venit pe forumul asta, sa provoci intrigi, sa fii misterios..de mine nu ai decat..Continua , in stilul tau...nu mai prezinti interes, daca o tii asa.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 11:52

ULK scrie:Nu , sincer , nu sunt suparat si nu vad rostul sa continuam in directia asta..Tu , pare ca ai un scop, cu care ai venit pe forumul asta, sa provoci intrigi, sa fii misterios..de mine nu ai decat..Continua , in stilul tau...nu mai prezinti interes, daca o tii asa.
:lol: ok,man.

n-am nici un scop ,decat sa discutam despre pescuit ,ca de asta (probabil) e un site despre pescuitul rapitorilor .

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2010, 12:17

ADY, ai intrat direct in cafenea, ai mers pe "locul de dat cu capu" si elegant te-ai mutat la "cele mai necenzurate forumuri". Se pare ca aici vrei sa stai pana la urma. Ai 74 de mesaje si sincer nu stiu cate sunt "la obiect", deci despre pescuit... si in cafenea nu cred ca o sa discutam prea repede despre pescuit... deci ti-as sugera daca asta vrei, sa incepi sa postezi la echipamente, sau la spinning, sau macar la discutii generale.

Apropos... esti manelist? :roll:

Io, daca bun ii Dumnezo' maine pe vremea asta is la stiuca in delta, direct cu batzu-n apa, deci daca vrea careva sa ma intalneasca e invitatul meu... cu pistoale, cu sabii ninja, cu orice. Voi fi undeva in zona Puiu, Puiulet, Iacob, Lumina, Canalul Crisan...

Voi putea si scrie ca am telefon mobil smecher, deci conspiratiile cu clone si IP-uri pot fi la ele acasa... ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 12:30

Ady,ai dreptate am citit in fuga,si am inteles gresit.Deci sa-ti raspund la intrebare:daca nu voi reusi sa demonstrez ca esti clona lui Gerula,inseamna ca m-am inselat.Admit si varianta asta.Si mi-am cerut scuze anticipat,daca ai citit si tu cu atentie..Daca tu zici ca nu esti clona,nu esti,.....ma rog,da io asa am crezut,pentru ca l-am mistocarit pe Gerula,si ti-a sarit tie tandara.AI STILUL DE A IMPUNGE A LUI GERULA.Ii tot sugerezi lui ULK,ca s-a suparat ,ca nu stiu ce,cind colo mie nu mi s-a parut sa fie asa...Da hai, :lol: sa fie si un lup mincat de oaie.. :lol:

Refritor la faptul ca pot gresi in privinta clonei,unui singur i se pare inacceptabil sa greseasca ,desi ,deja s-a inselat de n ori.Eu nu sint ca el...Ok,Ady??Si nu mai tot sugera ca ma supar ,ca ma oftic ,ca io nu pun la inima o virgula din ce se scrie aici,poti sa zici ce vrei ,e dreptul tau....dar si eu am dreptul sa scriu ce vreau... :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 12:35

Ce atata tura bura, daca omul nu ar avea nimic de ascuns ar zice: da ma uite poze cu mine si pestii mei si gata cu tavaleala.Oare de ce nu o face?! :roll:
Gresesc domnu Adrian?!...ca vad ca eviti sa raspunzi la provocare?!
...parca imi pare cunoscuta figura... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2010, 12:37

Adrian Minune Niculae :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Noi 2010, 12:37

Tristian scrie:

Io, daca bun ii Dumnezo' maine pe vremea asta is la stiuca in delta, direct cu batzu-n apa
si eu,,,da'pe sfantu' dupa jalau sau ceva avat :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 12:41

"Dincolo" reactiile sint minime...normal, cu unghiile vinete terminatorul nu poate scrie decit un singur rind de citeve vorbe si da un link.Asta in traducere libera inseamna as scrie ,da nu pot mai mult...mama ei de viata...

Eeeee,daca te abtineai tu sa ma banezi.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis