Sunt o clona dovedita!
Pana nu aduc dovezi admin-ului o sa imi fie stearsa fiecare postare.
Va multumesc!
Mesaj initial reeditat!

Adelin
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
------Adelin scrie:Ce atata tura bura, daca omul nu ar avea nimic de ascuns ar zice: da ma uite poze cu mine si pestii mei si gata cu tavaleala.Oare de ce nu o face?!![]()
Gresesc domnu Adrian?!...ca vad ca eviti sa raspunzi la provocare?!
...parca imi pare cunoscuta figura...
------semlecangheorghe scrie:Am zis io ca nu se poate abtine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gerula mi-ai speriat educatoarea de la gradi....![]()
![]()
Da-ti mai ,chilotii jos din cap.Si la propriu si la figurat.By normal.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma- ... -t185.html
"The flight of te phoenix"
Scuze ca am pus linkul, da nu ma pot abtine...![]()
![]()
Ce cauti bre cu chilotii aia de gladiator in cap?????
![]()
![]()
![]()
Gerula cite unghii ai vinete???![]()
![]()
SI CE VREI SA DISCUTAM PE TOPICUL DESPRE l.r.s??Despre veliere??Am auzit ca vor fi introduse in circuitul competitional,deci ai sanse sa participi.Ce motoare termice??Ce Toquedoo??Alea sint arhaisme....La vele fratilor,sa le coasem cu ata alba...![]()
![]()
![]()
![]()
Eeeeeeee,de nu ma banai tu pemine.....
noooo pai asta-i jmenu, nesiguranta! asta vrea sa sugereze "copilu minune", poi "daca" cumva nu reusesti sa demonstrezi? va fi raaaau tare de tot, rade tot forumu de tine, pierzi credibilitatea, iti cade internetu... catastrofa nu alta, ar trebui sa-ti fie frica tare si sa nu mai incerci ca e mai sigur asa, sa nu cumva sa reusesti!semlecangheorghe scrie:Deci sa-ti raspund la intrebare:daca nu voi reusi sa demonstrez ca esti clona lui Gerula,inseamna ca m-am inselat.
georgica scrie:noooo pai asta-i jmenu, nesiguranta! asta vrea sa sugereze "copilu minune", poi "daca" cumva nu reusesti sa demonstrezi? va fi raaaau tare de tot, rade tot forumu de tine, pierzi credibilitatea, iti cade internetu... catastrofa nu alta, ar trebui sa-ti fie frica tare si sa nu mai incerci ca e mai sigur asa, sa nu cumva sa reusesti!semlecangheorghe scrie:Deci sa-ti raspund la intrebare:daca nu voi reusi sa demonstrez ca esti clona lui Gerula,inseamna ca m-am inselat.mie cel putzin nu mi se pare ciudat de loc ca au disparut misterios si fanu si terrano, si in locul lor a aparut intamplator ADY! noooo da de loc.... e drept ca ar trebui sa fie foarte disperat gerulex sa faca asa ceva, ar fi trebuit sa-si dea seama dupa ani de zile de batut de unu singur cu capul de pereti pe "forumul" lui, cat de penibila este toata treaba asta si daca si-a facut o clona ca sa intre aici, fara sa faca scandal aiurea, ar insemna ca ii e dor de contact "normal" cu alti oameni.
deci, sincer, ADY nu prea poate fi gerulasi daca ar fi, normal ca i-ar fi rusine sa recunoasca dupa atatia ani de teroare si ura si, repet, batut de unu singur cu capu de pereti....