TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai sigur ca inteleg...daca mergem pe idea asta, atunci tu sigur nu dai jos nimic..odata pentru ca nu ai curajul sa te arati in "public"...denota veritcalitate, ce tinde spre un UL chiniut de un fitofag...si in al doilea rand , nu dai jos ca tu esti in curu gol tot timpu'..poate poate ai noroc sa te bage in seama vreu-un Spartacus ceva.
hai sa traiesti beiii nea' ADY WUNDKINDU!!!
uite ca sunt baiat gigel si-ti aduc aminte de intrebarile alea... da baga si tu o poza ceva acolo, sa moara salzburg, ca tare curiosi ne-ai mai facut... io cel putzin mai am oleaca si-mi sar ochii din cap di curiozitati...georgica scrie:ce sa nu mai spun la altii??? de unde ai ajuns la concluzia ca despre tine e vorba???
-
- utilizator constant
-------ULK scrie:Pai sigur ca inteleg...daca mergem pe idea asta, atunci tu sigur nu dai jos nimic..odata pentru ca nu ai curajul sa te arati in "public"...denota veritcalitate, ce tinde spre un UL chiniut de un fitofag...si in al doilea rand , nu dai jos ca tu esti in curu gol tot timpu'..poate poate ai noroc sa te bage in seama vreu-un Spartacus ceva.

dar de ce ai devenit nervos ?

nu ti-a iesit pasienta ? imi facusem o alta impresie despre tine .
pareai o persoana sincera .
-
- utilizator constant
--------georgica scrie:hai sa traiesti beiii nea' ADY WUNDKINDU!!!
uite ca sunt baiat gigel si-ti aduc aminte de intrebarile alea... da baga si tu o poza ceva acolo, sa moara salzburg, ca tare curiosi ne-ai mai facut... io cel putzin mai am oleaca si-mi sar ochii din cap di curiozitati...georgica scrie:ce sa nu mai spun la altii??? de unde ai ajuns la concluzia ca despre tine e vorba???
oooooooh ! sa traiasca domnu" georgica !
detectivule care esti tu detectiv !

-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
ia zi esti pescar sportiv sau traistar de ala baboier, mamaligar?ADY WUNDERKIND scrie:------ULK scrie:Esti in testeTi-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi?
Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer
![]()
incerci sa-mi spui ca ai ...? sau ca nu ai ...?