TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 01:19

Pai sigur ca inteleg...daca mergem pe idea asta, atunci tu sigur nu dai jos nimic..odata pentru ca nu ai curajul sa te arati in "public"...denota veritcalitate, ce tinde spre un UL chiniut de un fitofag...si in al doilea rand , nu dai jos ca tu esti in curu gol tot timpu'..poate poate ai noroc sa te bage in seama vreu-un Spartacus ceva.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:21

hai sa traiesti beiii nea' ADY WUNDKINDU!!!
georgica scrie:ce sa nu mai spun la altii??? de unde ai ajuns la concluzia ca despre tine e vorba???
uite ca sunt baiat gigel si-ti aduc aminte de intrebarile alea... da baga si tu o poza ceva acolo, sa moara salzburg, ca tare curiosi ne-ai mai facut... io cel putzin mai am oleaca si-mi sar ochii din cap di curiozitati...

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:22

ULK scrie:Pai sigur ca inteleg...daca mergem pe idea asta, atunci tu sigur nu dai jos nimic..odata pentru ca nu ai curajul sa te arati in "public"...denota veritcalitate, ce tinde spre un UL chiniut de un fitofag...si in al doilea rand , nu dai jos ca tu esti in curu gol tot timpu'..poate poate ai noroc sa te bage in seama vreu-un Spartacus ceva.
------- :lol:
dar de ce ai devenit nervos ? :lol:
nu ti-a iesit pasienta ? imi facusem o alta impresie despre tine .
pareai o persoana sincera .

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:23

georgica scrie:hai sa traiesti beiii nea' ADY WUNDKINDU!!!
georgica scrie:ce sa nu mai spun la altii??? de unde ai ajuns la concluzia ca despre tine e vorba???
uite ca sunt baiat gigel si-ti aduc aminte de intrebarile alea... da baga si tu o poza ceva acolo, sa moara salzburg, ca tare curiosi ne-ai mai facut... io cel putzin mai am oleaca si-mi sar ochii din cap di curiozitati...
--------

oooooooh ! sa traiasca domnu" georgica !
detectivule care esti tu detectiv ! :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:26

beiiii nu ma lua tu pi mini cu domnu.... domni o fost aia alde stefan cel mare, mircea cel batran.... :lol: lasa vrajeala.... baga o poza acolo sa ne zgaim si noi la stiucile alea de 6 kile....

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:28

georgica scrie:beiiii nu ma lua tu pi mini cu domnu.... domni o fost aia alde stefan cel mare, mircea cel batran.... :lol: lasa vrajeala.... baga o poza acolo sa ne zgaim si noi la stiucule alea de 6 kile....
------
imediat ! :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 01:30

Esti in teste :) Ti-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi? :) Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer ;)
UlKustom Rods

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 01:32

ULK scrie:Esti in teste :) Ti-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi? :) Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer ;)
------

:lol:
incerci sa-mi spui ca ai ...? sau ca nu ai ...? :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Noi 2010, 01:34

ADY WUNDERKIND scrie:
ULK scrie:Esti in teste :) Ti-am dat un raspuns care a mers exact in aceasi directie , in care ai inceput tu sa mergi...Intelegi matale ? Unde vezi tu nervi? :) Amabil ti-am raspuns...exact in spiritul postarii tale anterioare....si sincer ;)
------

:lol:
incerci sa-mi spui ca ai ...? sau ca nu ai ...? :lol:
ia zi esti pescar sportiv sau traistar de ala baboier, mamaligar?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 01:35

Ai fantezii omule? :) :shock: Am, tot ce nu ai avut tu in copilarie si ai ramas cu sechele ..asta incercam sa iti transmit ;)
UlKustom Rods

Închis