TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 00:21

Musti...why??? :))...Cand am inceput sa visez apari tu si inevitabil ma readuci cu picioarele pe pamant, reamintindu-mi lupta ta , ce ai dus-o cu el..spre un final bun...dar care defapt s-a dovedit a fi , o utopie. Utopie, spre care , am incercat eu acum sa tind...ca ce ???..sa apari tu :)...si sa o pun imediat sub un semn maaaaare de intrebare :) Da..am visat o clipa doar...reintram in normal , ajutati fiind si de ADY, care cum vad, deja isi selecteaza "clientela" si a gasit si scuza transparenta , ca deobicei , dece nu se trage in chip..isi tine promisiunea ...vai vai...om de cuvant , ce mai...jos cu clop-ul .

Nea Gigi ..ai cuvantul, incepe dansul :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2010, 00:23

Musti si inca vreo 3 pe aici pot scrie un tratat pe tema ”gerula” :)

In rest , asta ii un meci de box , unii pot sa dea sau sa incaseze cu eleganta , altii scapa cate una sub centura , sau mai stiu io ce :oops:
Chestie de educatie !

Cu Gerula ii simplu , indiferent cine incepe , de multe ori dusmanii :) , daca nu ii dai raspuns la 2 contre , a 3-a nu o mai da , trece la altu ca are multi pe cap :) ! Pur si simplu ignore de doua ori , si a treia nu mai vine !
Fazele asta tip ”luati-l de pe mine ca-l omor” is slabute !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2010, 00:28

ADY WUNDERKIND scrie: nea gigi,treaba este cam asa: daca vei demonstra ce doresti matale,vei fi un "erou" pe acest forum . :lol:
dar daca nu vei demonstra,ce vei fi ? :lol: :lol:
Asta deja ii logica , chestie care il indeparteaza binisor de Gerula :lol: , pe linga formularea diferita !
Da il apropie furtunos de Alex :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 00:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 00:41

E clara treaba..cine pe cine si cine cu cine...Si-a dat seama repede, ca nu il avantajeaza o postura de ADY, care aproba si e necombatant...nu rezista el sa nu-si arate dintii. Tot ce am scris..inclusiv despre banare, despre pozarea in ADY manelistu, pasnic..a fost intentionat , adresate special pentru mecanica de gandire al lui. A aprobat, doar unde avea el fix ...banarea pe nedrept(in capul lui) ...si a si urmat un atac in directia lui nea Gigi(mai nou)...macar cu asta recunoaste ca exista in realitate. Deci...Gigi, si-a vazut visul ...l-a recunoscut ca persoana vie, vorbeste cu EL.:)
Premiera pe tara :) Felicitari Gheorghe!!!!
UlKustom Rods

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 00:44

SF scrie:
ADY WUNDERKIND scrie: nea gigi,treaba este cam asa: daca vei demonstra ce doresti matale,vei fi un "erou" pe acest forum . :lol:
dar daca nu vei demonstra,ce vei fi ? :lol: :lol:
Asta deja ii logica , chestie care il indeparteaza binisor de Gerula :lol: , pe linga formularea diferita !
Da il apropie furtunos de Alex :lol: :lol:
------- :lol: :lol: :lol:

vorbim aici ,deja,de un perpetuum mobile.inca nu stiu de care speta... :lol: :lol:
sa vezi acuma indarjire pe nea gigi ! :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 00:46

:D :D :D ..mda..speta..exact.
UlKustom Rods

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 00:47

ULK scrie:E clara treaba..cine pe cine si cine cu cine...Si-a dat seama repede, ca nu il avantajeaza o postura de ADY, care aproba si e necombatant...nu rezista el sa nu-si arate dintii. Tot ce am scris..inclusiv despre banare, despre pozarea in ADY manelistu, pasnic..a fost intentionat , adresate special pentru mecanica de gandire al lui. A aprobat, doar unde avea el fix ...banarea pe nedrept(in capul lui) ...si a si urmat un atac in directia lui nea Gigi(mai nou)...macar cu asta recunoaste ca exista in realitate. Deci...Gigi, si-a vazut visul ...l-a recunoscut ca persoana vie, vorbeste cu EL.:)
Premiera pe tara :) Felicitari Gheorghe!!!!
---------

wrong !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2010, 00:47

:D :D :D :D :D :D too late my friend...you already said that...too late...Gigi the winner!!!!!!!!!!!!!!!
UlKustom Rods

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 00:51

Ma la ora asta tarzie nu se gasesc multi nebuni sa stea pe forum....sa fie oare asta un capat de atza?! :roll:

Iiia, iiia! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis